След колко време да очаквам резултат от крема Цикалфат на Авене?!

• 3 617
  • 5
  •   1
Отговори
Имам едно въпросче  Grinning Някой ползвал ли е крема Цикалфат на Авене и какви резултати е имал? На него пише, че премахва белезите?
След колко време се забелязва резултат, защото аз го мажа вече близо месец, но засега белезите ми си стоят (от акне са)? Кога да очаквам видимо подобрение?

# 1
Никой ли не е използвал този крем?!  Shocked

# 2
Аз съм го ползвала и го ползвам за протрита, раздразнена, сега в студа - и за изпръхнала кожа, ако ми се появи такава. При мен ефектът е успокояващ и подпомагащ по-бързото заздравяване и възстановяване на кожата. Доволна съм много от кремчето, но не мога да кажа нищо по твоя въпрос. Вероятно ще е нужно повече време, а и зависи от самите белези. При някои, доколкото ми е известно, не се получава заличаване с крем, особено ако са по-дълбоки  Peace

# 3
Имам едно въпросче  Grinning Някой ползвал ли е крема Цикалфат на Авене и какви резултати е имал? На него пише, че премахва белезите?
След колко време се забелязва резултат, защото аз го мажа вече близо месец, но засега белезите ми си стоят (от акне са)? Кога да очаквам видимо подобрение?

червени ли са белезите или релефни?

Пробвай с маска с аспирин. Предотвратява образуването на черни точки и маха тия петна чрвеничките

# 4
червени са, но има и малък релеф. Като цяло са червени!

И още нещо - мозе ли да слагам крема не само на проблемните места, но и на цялото лице? Въобще да го ползвам просто като езедневен крем?

# 5
  • София
...........
Пробвай с маска с аспирин. Предотвратява образуването на черни точки и маха тия петна чрвеничките

Aya_Cuervo, как се прави тази маска? Моля те да споделиш.

Общи условия

Активация на акаунт