Клюки (щастливи, тъжни днес) 11

• 22 956
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
И аз да се запиша освен. Диването е с грип и тая седмица май ще съм вкъщи. Ако не се избием за РСто, ще се мотая из форума.
Слънчев ден от мен! Hug

# 16
  • Ispania
Сльн4асала,ти да не си на Хавайте,4е като гледам температурите при Тина и силно се сьмнявам ,4е някой може да сльн4аса там Joy.
А и снимката е супер Wink

Тина,много романти4но зву4и това с дивеенето на децата в кьщата Wink,дано и за напред да ви вьрви така Praynig.

jabanka ,да взимаш да си празнуваш РД/то Naughty,направи си един мальк подарьк и за теб Crossing Arms....хващаш приятелки,пьрво на кино,после на ве4еря.....после на заведение Crazy....купи си някоя джунджурийка Joy......И най/ве4е Wink,усмихвай се много Hug.

petia_sl,успех в новата работа...хубаво запо4ваш Wink, с 25 градуса под нулата Laughing

Не съм ,няма страшно Crazyс кормуването hahaha,ако има нещо ,ще го разберем от телевизията Laughing.

# 17
Добър ден и от мен .
Голям студ .Сутринта замръзнах докато заведа Додо до градината ,После си почаках и "адския" транспорт около 15 мин.
За срещата и аз си мисля ,че е по добре на някоя хижа с децата.Така като гледам май все са около 5-6 годишни.
Лек ден за сега от мен.По-късно ще гледам да се включа отново. Hug

# 18
Едно замръзнало Добрутро от мен !!!
И с това магарешко слънце на вън .... гушнала съм една духалка в офиса и отделно радиатор на макс ....  Tired

# 19
  • Italia
Ееее, картинката е убиец - точно от нещо такова позитивно имах нужда!

Искам само да отбележа че цял уикенд не свърших нищичко - такъв мързел ме беше налегнал. Обаче май открих българи в Кордоба или по-точно те мене - откраднали са ми задната чистачка на колата. Испанците крадат антените.

Не съм, ще те замолЪ да разпечаташ стикера и за мен.

petia_sl, стискаме палци да е лека и доходна!

И тук е студеничко, но не е като в Бг - сняг и минусови температури виждат на високосна година Simple Smile
Лек ден и от мен  bouquet

# 20
  • Ispania
Искам само да отбележа че цял уикенд не свърших нищичко - такъв мързел ме беше налегнал. Обаче май открих българи в Кордоба или по-точно те мене - откраднали са ми задната чистачка на колата. Испанците крадат антените.
Ей сега разбирам кой ми е с4упил зна4и 4иста4ката #Cussing out....,мен оба4е не ме пожалиха....една седмица преди това и антената си взеха .......и едното огледало.......А да не говорим ,4е и номерата на колата им бяха харесали ведньж #2gunfire......

# 21
От мен един бърз замръзнал запис.
Времето и днес ме принуди да си остана в къщи.Абсурд ми е да стигна до работа.А и Алекс нещо подсмърча и кашля и сме пак принудителна почивка.

Слънчасала, благодаря за темата!   bouquet

# 22
  • Italia
Пате, стойте си на топло, къде ще се развяваш в тия студове навън?!?

Вал, аз антената рано-рано я прибрах, и без това не слушам радиото. Един колега беше я залепил със секундно лепило, ама му пречеше да влиза в автомивката Simple Smile А за огледалата - на бившия в Севилия му отмъкнаха само огледалото, без поставката и то пред хотела. Ужас, на всичкото отгоре беше рент-а-кар  ooooh!

# 23
Здравейте момичета..аз докато се натуткам днес то минал половината ден  ooooh! ..то не бе готвене ...то небе тортоправене/отново/...то не бе пране...ама сега вече и аз съм тук..не знам ама още не е спряло да ми се яде сладко ,а преди бременността на месеца една вафла ако съм изяждала...от кърменето ли ще да е ..знам ли...
petia_sl стискам ти палци ...ще се справиш  Peace
Не съм ,успех и на теб  Peace...ще ти трябва в този лед..ако имате де/при нас има/..пък ако се пързаля много му кажи на инструктора-"А не сме се разбрали така ,как да карам на този джам...давай на  шейната да се учим"  Grinning
magarence ,предполагам че ако всички са съгласни ..с удоволствие ще ти гостуваме  Hug/на символична цена  Wink/....къде се намира точно и има ли интернет страница?
За срещата ,аз още веднъж ще кажа че ще съм без моята мушмулка,защото тя е още мъничка сега е на 3 месеца 16 дена и не искам да се притеснявам там дали всичко ще е наред аз докато си пия пиенето..ако ме разбирате...но вашите дечица вече са големи така че вземайте ги да става весело  Grinning
Да ви черпя в този студ тези които не са на работа по едно малко бейлисче....

# 24
Здрасти от Сибир, така де, от Варна
Следя новините покрай предстоящата среща, когато и където и да е тя. В тази връзка да вметна, че в началото на февруари, тоест през първата му половина ще съм в столицата за 3 дни. Ако някой има време и желание да се видим, ще разменим координати Peace

# 25
Моето освен , че е голямо ( на 8г  е ) ами и е голям бяс .....тъй че много бих мислила дали да го взема с мен ! Ако не се намери на кого да го оставя ще го помъкна - пък и той е свикнал вече !!  newsm78 Peace

ЗА СРЕЩАТА :

правим списък - кой от къде е ,
правим анкета за избор  на град за среща ....

Залавяйте се с разумни и подходящи предложения ( ако има снимки + цени  ще е отлично!!!! ) ....

# 26
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ъъъъ, за Бейлисчето - вие си делете чашките, аз вече грабнах бутилката!  Mr. Green

Нали знаете, че си отглеждаме таралеж, да знаете - не вярвайте на хората, които ви казват, че таралежа е страхливо и плахо животинче! Не е вярно! Нашият е див таралеж стръвник - а го пуснем, а започва да ни гони и да ни хапе по краката! Голям образ е, а как размята чехли, не е истина просто!

Лято, може да спретнем 1 софийска срещичка, междинна такава.  Grinning

Магаренце, дека е туй хотелче, аз съм навита!  Hug

# 27
Ауууу, не така с този Бейлиз, на работа сме.  Tired    Устата ми пресъхнаха чак  Mr. Green
Като гледам май доста момчета на близка възраст имаме. Голям тайфун ще заформят  Crazy
merydit , тъкмо батковците ще помага, а и тя тогава ще е пораснала малко   Hug

И аз се учих Февруари да карам, в снегове и поледици - не съжалявам.   Peace

# 28
Мередит, мен Търново определено ме устройва.Пък и съм наблизко. Мога да се заема да поразпитам тук там.
Сега докато пиша ми идва и друго на ум.Декември ходихме на хижа и беше страхотно.Ако си наемем една хижа за един уикенд, според мен ще е още по-добре.А и ще можем да вземем и по-дивите деца.Така лудницата ще е пълна вече.  Laughing

# 29
Аз съм ЗА  и за междинни срещички ...но голямата трябва да си я заплануваме на пролетно време  Peace
Мередит, мен Търново определено ме устройва.Пък и съм наблизко. Мога да се заема да поразпитам тук там.
Сега докато пиша ми идва и друго на ум.Декември ходихме на хижа и беше страхотно.Ако си наемем една хижа за един уикенд, според мен ще е още по-добре.А и ще можем да вземем и по-дивите деца.Така лудницата ще е пълна вече.  Laughing
точно и на мен ми се въртеше да си наемем цяла хижа ( вила ) някъде !

Общи условия

Активация на акаунт