Клюки (щастливи, тъжни днес) 11

• 22 955
  • 726
  •   1
Отговори
# 1
По-хубава снимка от това здраве му кажи.
 Hug
Овцата, грешка нямаш!

# 2
Има правописна грешка в заглавието и това на старите теми. Оправяй те навреме   Peace
Хайде и в новата тема само щастливи неща да ни се случват и да споделяме    Hug

# 3
Минавам да се запиша, за да ви следя какво се случва. Иначе, аз нямам с какво да се похваля Peace

# 4
хайде записче и от мен.... Peace

# 5
Eйййййййй,каква е тая снимка посред зима?Размечтах се......

# 6
  • София
и аз да се запиша, че скоро не съм се включвала...четох в предната тема май има идея за среща-ако може да се включа и аз, ще се радвам много...а представяте ли си да е в хотел с детски клуб някъде каква детска градина може да заформим (може би идеята ми не е много подходяща, но просто си го помислих) Peace
иначе моите деца пък утре тръгват на ски от детската и сега се чудя в това време дали е най-подходящо Thinking
а тази седмица съм и рожденичка, ама нещо не ме радва тоя факт, но ще се почерпя с приятели за здраве....

# 7
знаете ли сетих се като прочетох предложението на jabanka ...ако наистина искате може срещатата да е до Велико Търново...там в околноста има доста малки хотелчета на достъпна цена и за децата е приятно местенце през пролетта или лятото...а и това долу горе се пада по средата  newsm78
jabanka как няма да се почерпиш за твое здраве..дето се вика и ние може да пийнем по едно две за твое здраве..само трябва да подшушнеш кога да започваме да вдигаме наздравици  Wink
Е момичета лека вечер ви желая  Hug

# 8
Мацки,стискайте ми палци,че започвам нова работа днес!
Успешна седмица на всички!

# 9
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей мъ и мен в новата тема!  Hug
 Слънчасала, страхотна снимка, уцелила си отвсякъде!   bouquet
Петя, късмет, стиснати палци, успех и кофа вода пред теб!  Peace

За срещата аз съм навита и на хижа, не съм претенциозна, само да не е скъпо.

Жабанка, да се почерпим и ние, кога е датата?  Grinning

Аз утре започвам кормуването, голям смях ще бъда - хем никога (ама буквално) не съм сядала зад волана, хем ще започна на сняг и лед!  hahaha Горкият ми инструктор, изобщо не знае какво го чака, а и съм руса и съм левак!  Mr. Green (Като взема книжка ще си отпечатам едно стикерче за задното стъкло - внимание, блондинка левак зад волана!)

# 10
Айде и аз да се запиша Simple Smile
Браво слънчасала !
Не съм, само кажи към колко часа почваш да не се показваме по улиците  Laughing
А аз вече втора седмица съм у нас и почвам леееко да превъртам. #Crazy
Успешна седмица момичета!   Simple Smile

# 11
Уф..направо изгнихме в къщи тия дни..страшен студ..
Изобщо не ми се мърда - само на кино се завлякохме в събота (Аватар - хареса ми, голяма красота).. Имам да тичам по магазини, ама хи не ми се ходи по студа..((

Не съм, ти си герой с това кормуване в студа.. Shocked

Петя, стискам палци!

Мередит,
и аз това имах предвид - още повече, че имам хотел, който е на 70 км от Търново и е идеален и за с деца. Ще се радвам ако ми гостувате, цените ще са символични..Wink

# 12
Петя, успех с новата работа.
Не съм, стискам палци и на теб... Иначе съм далеч и не ме притеснява да излизам докато шофираш Mr. Green
Ужасен студ е тук и пак ще си останем у дома, пък и мъничето никак не е за излизане след тези два дена.

Успешна седмица, много усмивки и положителни емоции.  Simple Smile

# 13
# 14
Студ, студ - тук е -25 градуса   cold
О, Магаренце, това е хубаво. Къде е хотелът? Дайте да си организираме една пролетно среща с децата, пък на лято на морето   Hug
Успех в начинанията на всички   Hug

Общи условия

Активация на акаунт