Клюки (щастливи, тъжни днес) 11

• 22 107
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
И аз като Мери  - ще кажа тихо честито.
А за любимците на първо място  MANOWAR и след тях са RAMMSTEIN  ,а между другото си търся компания .Моя убавец не слуша такава музика и няма и да дойде с мен.

# 706
Момичетаааааааааааааааа,вече сме си вкъщи Hug
Искам да благодаря на всички ви за подкрепата.Сега прочетох колко много стиснати палци е имало Hug Hug Hug
Операцията мина успешно,Красен е добре-дори вече успя да падне от столчето като се прибрахме Laughing
Имам чувството,че сега ако имаше на кой да разчитам,щях да рухна.Толкова много стискане на зъби,че пломби не ми останаха.Важното е обаче,че всичко е зад гърба ни.

# 707
 Hug иринка Simple Smile

# 708
Браво Иринка !!!! Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 709
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ирунче, браво, много се радвам, че всичко е ок!  Hug

# 710
Иринче ,радвам се че всичко е минало добре..,прегръщам ви и двамата... Hug Hug Hug

Наливам ви  по едно питие....

Наздраве момичета...и приятна вечеря.... Peace

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 18:18 от merydit

# 711
# 712
Иринка, радвам се че всичко е наред!!!  Hug Hug Hug

# 713
# 714
Леле,цяла страница посветена на мен Embarassed
Браво на вас-сега си седя и тихичко си плача.

Още веднъж-благодаря (това са ми любимите цветя)
Мери,с удоволствие ще си сипя едно голямо!

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 20:46 от _Ирина_

# 715
Мери една огромна прегръдка за теб и хиляди целувки за детенце.

Момичета поръчах билета.Обаче ще си ходя сама Sad .Онова говедо не иска с мен.

# 716
  • Ispania
Ирина Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 717
Ирина, радвам се, че сте си вкъщи и мъника е добре  Hug Hug Hug

Много ми е скапано, да знаете... Нещо напоследък съм в толкова кофти настроение, че не мога да се позная... Плаче ми се, пие ми се (не пия по принцип), искам да обичам, да ме обича някой, да ми е леко и спокойно, да няма драми и неясни ситуации в живота ми, а то...То се случва точно обратното. Все да си набутам сърчицето в някакви безперспективни и обречени на провал от самото начало отношения... И що?
Станала съм такава скумрия, сериозна, не мога да се пошегувам, незнам какво да говоря, незнам как да постъпя, обмислям по 38372762 пъти преди да кажа или направя нещо, в резултат на което стоя и мълча. Импулсивна целувка от другата страна е шокираща и неприемлива за мен. Всичко трябва да е по план, обмислено, аранжирано, уговорено. Представете си за каква трагедия става въпрс... Аман вече... От мене си ми писна...

# 718
Ирина, радвам се, че сте си вкъщи и мъника е добре  Hug Hug Hug

Много ми е скапано, да знаете... Нещо напоследък съм в толкова кофти настроение, че не мога да се позная... Плаче ми се, пие ми се (не пия по принцип), искам да обичам, да ме обича някой, да ми е леко и спокойно, да няма драми и неясни ситуации в живота ми, а то...То се случва точно обратното. Все да си набутам сърчицето в някакви безперспективни и обречени на провал от самото начало отношения... И що?
Станала съм такава скумрия, сериозна, не мога да се пошегувам, незнам какво да говоря, незнам как да постъпя, обмислям по 38372762 пъти преди да кажа или направя нещо, в резултат на което стоя и мълча. Импулсивна целувка от другата страна е шокираща и неприемлива за мен. Всичко трябва да е по план, обмислено, аранжирано, уговорено. Представете си за каква трагедия става въпрос... Аман вече... От мене си ми писна...

Чувствам се по същия начин  Hug Hug Hug
 Виж, мила Ели.Аз се успокоявам като пиша или като рисувам...Помага за момента, после е същото.
Успокоявам се като гледам синът си- как расте, как ми обяснява задачите по математика...и тогава се изпълвам с гордост.
Самотата е ужасна-знам...но си казвам- Господ ни праща толкова, колкото можем да понесем...
Имам един приятел, който ми каза така-"Веро, стига си мечтала за тая любов...ако я срещнеш хубаво, ама е по вероятно да не я срещнеш-примири се.Трябва да се обграждаш с приятели, с ведри мисли и да се средоточиш върху работата и хобитата си...а всичко останало, ако е писано ще се нареди, когато му дойде времето"
 Казваш, че всичко премисляш и ти се губи импулса....Ми да...нормално е- напатила  си се сигурно.Но ще мине. Не забравяй, че животът е на периоди...Не забравяй, че не си сама.Имаш детенце, нали...Намирай смисъл в  отношенията с него.
Направете нещо нетипично заедно.Или с някоя приятелка.Промени прическата си или просто си боядисай ноктите...
Само не си позволявай да затъваш в ДУПКАТА, много е трудно да излезеш от там после.
Аз от лятото съм в тази яма, и драпам със зъби и нокти да се измъкна.
Ще се подкрепяме, ще се държим и ще вървим нагоре и напред...И не забравяй, помни- слънцето огрява винаги .... така е в природата.Дори на Южния полюс има слънчеви дни  Hug

# 719
Охх..много ми е мъчно като ви чета..
Недейте така.. Hug
Всяка от нас изпада периодично в подобно състояние - нормално е и е закономерност дори. Особено в този тъп годишен период - ту слънце, ту сняг, ту дъжд.. #Crazy
Аз се наревавам яко в такива моменти..после минавам на кино-вълна..накрая викам приятелките на помощ, които ми дръпват едно яко конско и ми отварят очите за важните неща -  че съм жива и здрава и за щастие, всички около мен също.. Blush
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт