ВТОРИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 29 866
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Така! Прелитам набързо!
Една лоша и една добра новина.
Лошата е че ЖениК отпада, добрата е че на нейно място идва Катя/Сливен/. Подробностите около рокадата ще ги уточняваме ние трите.
Сигурна съм че ще има пари за въглища. Има ли доброволец да ги купи и донесе дотам. Ние ще сме с малката кола тази година и откъм багажник ще го закъсам. Този който се наеме да вземе въглища, после ще си приспадне парите от 2та нощувка, освен ако не намерим начин да се срещнем. Обаче, имам адски много проблеми в офиса и незнам дали изобщо ще мога да излизам оттам другата седмица. Иначе парите са в мен

# 691
  • в семейството
Да ви пиша, че понеже много се натисках за Династия, сега се оказва, че няма да мога да направя нищо  Embarassed , Дори не знам как ще си стегна багажа  ooooh! . Във сряда съм командировка и се връщам в петък .
Но пък мога да се ангажирам с въглищата  Peace .Само кажете колко.

# 692
  • Пловдив
Такааааа, току що гледах файла за списъка с продуктите. Гледам Ванчето ще взима нишесте от Илчовски, но доколкото си спомням там имаха само пшенично, а то е по-едро и ужасно за работа.... поне на мен не ми харесва
Ще помоля всяка от вас да си носи 1 пакетче натурално царевично нишесте за моделирането  Simple Smile

# 693
Аз също мога да взема въглища. Само трябва да знам колко.

Ванче ще ти звънна да се разберем.

Аз сега по друг повод да попитам...Нямам си зелена боичка. В Илчовски продават едни големи шишета, много ми е. Кажете има ли някъде по Българията Уилтънски, някой да ми вземе, там ще си я платя или да си делнем с някой една голяма разфасовка?
и друго...търся с кой да си поделя 1 кофа съхнеща маса

Питам тук защото с вас ще се видя след седмица...

# 694
  • Пловдив

Аз сега по друг повод да попитам...Нямам си зелена боичка. В Илчовски продават едни големи шишета, много ми е. Кажете има ли някъде по Българията Уилтънски, някой да ми вземе, там ще си я платя или да си делнем с някой една голяма разфасовка?

Лили, ще ти отсипя в едно шишенце от моята, която е на прах.

# 695

Аз имам течна...мога да ти донеса в шишенце от 50 мл.   Peace

И съм кандидат за съхнещата маса...    Grinning 

# 696
Такааааа, току що гледах файла за списъка с продуктите. Гледам Ванчето ще взима нишесте от Илчовски, но доколкото си спомням там имаха само пшенично, а то е по-едро и ужасно за работа.... поне на мен не ми харесва
Ще помоля всяка от вас да си носи 1 пакетче натурално царевично нишесте за моделирането  Simple Smile

Няма проблем да отпадне нишестето, то е има-няма 2-3 лв. Но не си права че е ужасно. Ползвам го вече 6-7-8 месеца. Много съм доволна. Така и не мог да кажа категорично кое е по-финно. Пшеничното или царевичното. Попадала съм на едри варианти и от двете. Взимала съм супер финни нишестета и от двете. Явно си е до производител и начин на съхранение по складове и магазини, защото съм взимала нишесте на бучици от влага. Същата работа като пудрата захар. Милион видове и разновидности.

# 697
  • Пловдив

Няма проблем да отпадне нишестето, то е има-няма 2-3 лв. Но не си права че е ужасно. Ползвам го вече 6-7-8 месеца. Много съм доволна. Така и не мог да кажа категорично кое е по-финно. Пшеничното или царевичното. Попадала съм на едри варианти и от двете. Взимала съм супер финни нишестета и от двете. Явно си е до производител и начин на съхранение по складове и магазини, защото съм взимала нишесте на бучици от влага. Същата работа като пудрата захар. Милион видове и разновидности.

Не говоря за нишестето на Илчовски... не го знам какво е точно. Говоря си за познатите марки, които винаги си взимам. Онзи ден ми свърши царевичното а в магазинчето до нас имаше само пшенично... е изтормозих се с него. А предлагам всеки да си носи пакетче за да си го ползва при моделирането

# 698
Ох най после да седна малко и аз.Така ,времето си наближава и време не остана.С нетърпение чакам минутката в която ще изпълним вилно селище Уют и да си стиснем ръце.Аз само да попитам пак дали има нужда да мъкна пак печката или да си остнем само с микровълновите ?

# 699
ДобрУтро!
Аз най-сетне поспах тая нощ и от сутринта съм се овъртяла в сметки.
1. Статистиката показва, че тортите ни са крайно недостатъчни. Кой още може да се напъне???
2. Изчислих кой колко ще дължи за втора вечер. Нанесох ги в докИмента.
3. Според мен 5 пакета въглища по 5 кг ще стигнат.
4. Чакам Нейно Величество Блю да се излюпи и да обсъдим пазара.
5. Виолетката се опитва да бие отбой поради 2 болни деца. Стискам палци да се оправят до вторник-сряда.
6. Счетоводството показва че разполагам с 305 лв за пазар. Освен тях,  29 лв са в Гушанка за ММ на Ирида. 41 лв. са в Жени, за ММ на ПикКо. Сега ще я издирвам за да измислим как ще стане размяната и доплащането до 73.50.
7. Сетих се за кантарче. Ще донеса моето и тази година.
8. .... ако се сетя ще допълня.

# 700
  • София
издирвам документа по страниците, може ли някой да ми го подхвърли?  Rolling Eyes

# 701
  • Пловдив
издирвам документа по страниците, може ли някой да ми го подхвърли?  Rolling Eyes

http://docs.google.com/View?docID=0AfUA32Ia2gsLZGZjem1iMmJfMzgyY … ;revision=_latest

Ако може да се сложи горе при анкетата Wink

# 702
Готово!

# 703
  • Пловдив
Готово!

newsm51

# 704
Ванче, от къде тези 41,00 лв. душа?
Не съм ти превеждала парички, заради кофата ММ
Ако Катя( Сливен) влиза на мое място, значи ли ,че ще ви дължа парички?
Нещо се пообърках....айде да се чуем да се уточним Hug

Общи условия

Активация на акаунт