Машина за хляб - 25 част

  • 50 747
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Мнения: 9 785
Айде и тука ме изпревари, но ще ти простя Mr. Green Hug.

# 526
  • София
  • Мнения: 8 492
Ей тоя петльовден и тия гевреци бееее.

Да са ви живи и здрави момчетата.

# 527
  • Мнения: 427
Аууу,какви прекрасни гевречета!!!Браво ,майсторки!И аз мислих да правя за мъжо,ама реших като станат повече мъжете в къщи тогава да се тормозя,за един не ми се захващаше LaughingИначе сутринта направих отново солените кифлички ,а сега и една питка с кисело мляко ,че отиваме на гости.Разбира се и двете са по рецепти на макс-мамма HugСкоро ще се захващам с рецептите на Полин_а Hug LaughingДа сте живи и здрави ,момичета,че толкова ни помагате с рецепти и съвети!
Да не забравим и дядо Хаджия-много интересен хляб си показал,както обикновено!

# 528
  • Бургас
  • Мнения: 5 795
Какво ли ми трябваше да надничам - накапах клавиатурата гледайки последните нещица, пък хляба на дядо хаджия ще го сънувам сигурно  hahaha  На светлинни години съм от тези майстории, но ще се пробвам някой път  Mr. Green Пак да го попитам (с надеждата, че просто ми е пропуснал питането, а не че умишлено ме игнорира Embarassed) - къде да потърся нахутено брашно, че нямам идея и има ли препоръчително съотношение с другите брашна при правене на хляб  Praynig Обожавам нахут и много ми се иска да пробвам подобен хляб, ама пусто като нямам знания и опит още в тази сфера  Rolling Eyes

Благодаря и на момичетата за съветите, които ми дадоха  Hug

# 529
  • Разград
  • Мнения: 3 114
bradata ,аз съм виждала такива брашна в диетичния ни магазин.

# 530
  • София
  • Мнения: 8 492
...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 20:10 от дядо хаджия

# 531
  • Мнения: 202
Само ви чета и преглъщам....Браво  newsm51
Пепа прекрасно хлебче
Хаджи майстор си...припомни ме хубавите вкусни ръжени хлебчета
ditsan пухкави питки
Мах мама хлебчето ти е само за шарена сол и масалце...
Мале...какви пухкави гевреци...мах мама и Поли оценка 10...  smile3501за сега няма да се дам... smile3505

# 532
  • Бургас
  • Мнения: 5 795
Ей, ама сте бързи  Hug Ще потърся брашно в някой такъв магазин тук, пък иначе консервиран нахут имам винаги вкъщи, така че ще взема да пробвам някой път, ама без да казвам предварително, че после да не се червя като сътворя нЕкоя тухла  hahaha Дядо Хаджи, а някакви препоръки с какво брашно да го смеся - само с бяло за да му се усеща вкуса евентуално, или и с чернички ще стане - ти какви комбинации си пробвал, които да са ти харесали?

# 533
  • София
  • Мнения: 8 492
...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 20:10 от дядо хаджия

# 534
  • Бургас
  • Мнения: 5 795
Жалко  Tired Аз си мислех, че може да се усети вкуса на самия нахут в хляба  Rolling Eyes Не, че няма да пробвам някой път, ама леко ми спихна ентусиазма  Laughing Благодаря ти Simple Smile

# 535
  • Мнения: 2 214
Както казва дядо Хаджия "Фръц фръц, фук фук"
След това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450533.msg14023091#msg14023091
ми остана доста цвик и си спретнах едно хлебче със царавичен грис и бяло брашно.
Ето

# 536
  • София
  • Мнения: 8 492
Жалко  Tired Аз си мислех, че може да се усети вкуса на самия нахут в хляба  Rolling Eyes Не, че няма да пробвам някой път, ама леко ми спихна ентусиазма  Laughing Благодаря ти Simple Smile

 newsm62 newsm62 newsm62

Така е - след превтасване (голями очаквания) следва спихване.

# 537
  • Мнения: 407
Хиляди БлАгОдАрНоСтИ на max-mama за рецептата на козунаци.
Станаха страхотни.
Само този, който пекох в хлебопекарната има по-дебели кори, а прекъснах печенето 11 минути преди края на програмата, но въпреки всичко е страхотен.


И конците

http://lh3.ggpht.com/_GLhbACPkBA4/S2icEVUx1OI/AAAAAAAAAkk/QYXsGa … s512/IMG_4885.JPG

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 09:29 от pepa_ilkova

# 538
  • Мнения: 622
pepa_ilkova , страхотни козунаци!

# 539
  • Бургас
  • Мнения: 5 795
Жалко  Tired Аз си мислех, че може да се усети вкуса на самия нахут в хляба  Rolling Eyes Не, че няма да пробвам някой път, ама леко ми спихна ентусиазма  Laughing Благодаря ти Simple Smile

 newsm62 newsm62 newsm62

Така е - след превтасване (голями очаквания) следва спихване.
Ами така е - поемам освен знанията оттук и жаргона  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт