Машина за хляб - 25 част

• 50 728
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Разград
Хвърлих хлебчето така или иначе,да не се притеснявам.
Альона,шестица отвсякъде,браво.  bouquet
Трапезица,честита машинка,много вкусотии да приготвяш с нея.  bouquet
Пепито,чудесни кифлички.  bouquet

# 571
  • София
....

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 20:05 от дядо хаджия

# 572
  • София
Много моля дядо Хаджия ако е на линия спешно да сподели на колко градуса и колко време пече тутманика, че не помня, макар че е в тази тема. Щото моя вече е втасал и аз я втасах Simple Smile Благодаря предварително

# 573
здравейте,идвам да се похваля с новата си придобивка.... Simple Smile

тази машинка си я поръчах от ТопШоп още октомври месец и пристигна едва вчера.голямо чакане чаках и дано си заслужава...ако някой е запознат с нея да сподели...сигурно имам въпроси,но даже незнам какви Grinning в момента съм сложила обикновен хляб и ако случайно се получи нещо ,ще го покажа...ми това е-похвалих се

# 574
Току що разбрах, че ще ни идват гости.
Да рискувам ли да пусна Бързата програма или не?
Иначе ръжено-пълнозърнестото хлебче стана върха.

# 575
  • Разград
Нано,честито,със здраве да си я ползваш.  bouquet Чакаме резултата.
Пепа Илкова,пускай,не се притеснявай.Като свърши месенето спри машинката и я стартирай отново.Наблюдавай втасването,ако е необходимо спри от контакта за кратко.

# 576
zdraveite na vsichki,ot nqkolko dni 4eta receptite vi i se navih da si kupq i az takava mashinka,sno6ti sam stoqla do 2h da pravq kiflichki i nakraq nishto ne napravih Grinning,sega sum reshila  da pravq kozunak,obache ne znam na koq programa da go pusna .Ma6inata mi e panasonic- bihte li mi dali suvet.Izvinqvam se za latinskite bukvi,oba4e nqmam bg

# 577
  • Разград
zdraveite na vsichki,ot nqkolko dni 4eta receptite vi i se navih da si kupq i az takava mashinka,sno6ti sam stoqla do 2h da pravq kiflichki i nakraq nishto ne napravih Grinning,sega sum reshila  da pravq kozunak,obache ne znam na koq programa da go pusna .Ma6inata mi e panasonic- bihte li mi dali suvet.Izvinqvam se za latinskite bukvi,oba4e nqmam bg

Честита машинка и на теб,много вкусни неща да приготвяш с нея.   bouquet По коя рецепта искаш да правиш козунак?

# 578
  • Стара Загора
Козунака на програма сладък хляб правих.
Ремонтираха ми машината след 3 седмици престой в сервиза Simple Smile.
СЛожих сега бях хляб да се пече. Утре този с айрян ще пробвам.

# 579
Здравейте момичета и момчета

понеже остават десетина минути до печене, бихте ли ми казали какво се прави с хляб, който не е втасал достатъчно? Нещо в обикновената печка или се пуска на друга програма? Става дума за основен хляб на основната програма с 1/2 кг брашно, 300 мл течност и др подробности. заел е само половината от съда, ако не е и по-малко

За момента хич нямам късмет с тая машина Simple Smile или по-скоро машината не е попаднала на домакиня Simple Smile))

# 580
Що така не станаха кифлите? Simple Smile И аз съм с Панасоник, но още не съм правила козунак.

# 581
Аз да се похваля правих хляб на балончета които също се прави с айрян.Стана страхотен хляб и се изяде веднага.Сега пека втори  bouquet

# 582
  • София
Да покажа и аз моите днешни франзелки, който направих за една притурка към една супичка. Simple Smile Тестото е замесено в машинката, а франзелките ги изпекох във фурната.
    и супичката

# 583
  • Разград
Гелева,разкошни са   bouquet ,много мекички и вкусни изглеждат.По коя рецепта са правени?

# 584
хайде хайде хайде и аз най-сетне да се похваля с нормален хляб!!!!!

http://zaeka-conko.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

ама никой не казва, че докато хлябът се пече си се навдига още Simple Smile)) а аз се бях приготвила да хвърлям. При двете немски рецепти със започване на печенето хлябът спадаше, де да знам, че нашенските си рецепти са си ок  moresmile

много много специално благодаря на  petu6ka63, max-mama, дядо хаджия и polin_a !!!! Всички ваши препоръки спазих и стана хляб!!!
Сега като ми мине сесията започвам да чета всичко за козунаците и такива ми ти работи Simple Smile хайде чао и господ здраве да ви дава  smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт