Машина за хляб - 25 част

• 50 797
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Впрочем за да се запази спокойния тон тук предпочитам да спра да пиша в темата. Не бих се позволил никой да приеме, че се изнервям когато ме питат за нещо. Иначе на въпросите ви на ЛС ще отговарям както и до сега (в края на краищата дали ще отговора на 7-8 въпроса на ЛС или ще го направя тук си мисля, че е едно и също).
ААААААААААААААААААААА Не така, а ся ще обръщаш внимание на някой си (да не ми се обиждат който се припознае) мислех те за мъдър дядо #Cussing out
Я не ме ядосвай че като се разфуча, нямал да пише, а за къде сме без теб Cry
На кой не му харесват постингите ти да не ги чете.
А от твоя страна не е чесно да зарежеш приятели, които те обичат и разчитат на теб,  за да не обиждаш непознати Shocked

# 661
Цитат
но не мисли че всеки има време да прочете 25 теми за един ден и да стане майстор на хляба
Точно така, ама нали не мислиш че всеки е задължен да отговаря по 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 пъти на един и същ въпрос, ако имаш предвид че има търсачка.

# 662
`Животни` забъркани и втасали в машината ,но изпечени във фурната важат ли?

Това ми е последното,не се получи мн .добре,но го отдавам на плънката.Тестото си беше супер  Peace

http://barboranova.snimka.bg/family/opiti-v-kuhnyata.432815.17253363

# 663
Ей, страхотна костенурка! А как огладнях при вида и... Blush

# 664
`Животни` забъркани и втасали в машината ,но изпечени във фурната важат ли?...

Мдааа Peace.
Много къдравка таз костенурка бре, Жу Laughing. Мнооого е сладка Hug!

Аз пуснах един хляб, поради липса на време - на програма месене + втасване и после само печене, пък ако стане, ще разказвам Laughing.

# 665
`Животни` забъркани и втасали в машината ,но изпечени във фурната важат ли?

Това ми е последното,не се получи мн .добре,но го отдавам на плънката.Тестото си беше супер  Peace

http://barboranova.snimka.bg/family/opiti-v-kuhnyata.432815.17253363
Жу,важат,важат! LaughingМного си е хубава костенурката,изглежда вкусничко!Каква е плънката?
От седмици наред се опитвам да се сложа на диета и все нещо показано от вас ме изкушава  ooooh!Утре пак ще имаме гости и сега отивам да се ровя в рецептите за нещо представително и естествено нездравословно Laughing
Дядо Хаджия,не наказвай всички,които те ценим като виден майстор хлебар и не само! Hug

# 666
  • Разград
Жу,страхотна костенурка   bouquet ,какъв поглед има само.....

# 667
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
много хубава костенурката наистина

да ви питам за мнение - първият ми хляб, които правя вече е накрая на програмата - на френски хляб, зададох средно препичане на кората, остават около 11 минути, но ми се струва, че още не е опечен и няма коричка - нормално ли е, да не се наложи да ядем тесто, не е отваряна машината през цялата програма

# 668
`Животни` забъркани и втасали в машината ,но изпечени във фурната важат ли?...

Мдааа Peace.
Много къдравка таз костенурка бре, Жу Laughing. Мнооого е сладка Hug!

Пол, Joy Joy Следващия път ще я поопъна.Таз понеже е по-възрастна но ще и сложа две дози ботокс тези дни.  Laughing
Петушка,max-mama-мерси   bouquet

danip,тази плънка  на костенурката не я издокарах. CrazyНо на крокодила беше чудна.Обезкостих едно пиле ,нарязах го на тънки ивици и запържих с гъбки ,после кис.краставички,кашкавал......май това беше   chef

# 669
  • Плевен
Не пиша много отдавна тук,но и аз видях какво е направил дядо Хаджия във тази тема, а тое не малко да я обогати така.
Така че  и аз те моля недей да спираш   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 670
  • Разград

да ви питам за мнение - първият ми хляб, които правя вече е накрая на програмата - на френски хляб, зададох средно препичане на кората, остават около 11 минути, но ми се струва, че още не е опечен и няма коричка - нормално ли е, да не се наложи да ядем тесто, не е отваряна машината през цялата програма

Ако имаш програма само *Печене* пусни я за кратко,да се позапече хлебчето или не бързай да го извадиш от машината,след като приключи програмата,нали след това един час се поддържа хляба топъл?През това време още малко ще се позачерви.

# 671

Не бързай да го вадиш от машинката, нека да постои поне половин час след края на програмата и ще се запече още малко. Иначе и така да го оставиш, бъди сигурна, че е опечен.

max-mama, Peace.

# 672
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
благодаря, ще споделя после какво е станало

# 673
Ихааа, много готина костенурка!  Laughing

# 674
Здравейте,няколко страници назад някой писа ,че хляба на Полин е хубав , но не е здравословен.Днес пробвах рецептата с 350 грама грахам на Арчар и 200 грама бяло брашно.Плюс 10 грама жива мая на Юва.Това е резултата.

Следващия ще го пробвам изцяло с пълнозърнесто, да видя какво ще стане.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 23:23 от hrisko

Общи условия

Активация на акаунт