Машина за хляб - 25 част

  • 50 753
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Хриско,много ти е хубав хляба.  bouquetДа кажеш после,като направиш изцяло с пълнозърнесто брашно.

Абе,що така това пълнозърнесто брашно на Арчар?Нещо взе да ме съмнява,много хубави хлебчета стават.Аз очаквах да са по-твърди и не чак толкова вкусни.

# 676
  • Мнения: 31
Ами и брашната ни не отговарят на единен стандарт, както много други неща.Ползвам и едно друго пълнозърнесто брашно на ЕТ ТИТ-Тенъо Тенев гр.Камено, което е много по грубо и увеличава обема си доста по малко.

# 677
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Ами и брашната ни не отговарят на единен стандарт, както много други неща.Ползвам и едно друго пълнозърнесто брашно на ЕТ ТИТ-Тенъо Тенев гр.Камено, което е много по грубо и увеличава обема си доста по малко.

Точно това брашно имах впредвид като писах.И аз си купих един пакет да го пробвам,сякаш по-истинско ми изглежда.Както пишеш,по-грубо е и по-трудно втасва хляба.Май ще си купя и от него и ще смесвам двете пълнозърнести брашна.

# 678
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
  • Мнения: 978
да се похваля- първият ми хляб стана, светличък, но добре опечен напълно - всички  в къщи го харесаха много и мъжа ми оцени колко добре направихме, че взехме хлебопекарна

# 679
  • Мнения: 427

danip,тази плънка  на костенурката не я издокарах. CrazyНо на крокодила беше чудна.Обезкостих едно пиле ,нарязах го на тънки ивици и запържих с гъбки ,после кис.краставички,кашкавал......май това беше   chef
Жу,малии много вкусно звучи плънката newsm10Ние с теб нали сме си градски,що не пратиш утре едно парче да видим колко не си я издокарала тази Wink Laughing Laughing
hrisko,прекрасно хлебче,браво!  bouquet
Полинче,аз от кога му се каня на твоя хляб с айран и след толкова снимкови доказателства ще го правя май утре!Да видим аз дали ще има какво да показвам Laughing

# 680
  • Мнения: 2 214
Цитат
Полинче,аз от кога му се каня на твоя хляб с айран и след толкова снимкови доказателства ще го правя май утре!Да видим аз дали ще има какво да показвам

Ще има, ще има, тя рецептата е супер така че ще стане, за всеки случай ще ти стискаме палци Peace

# 681
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Myriam ,радвам се,че си успяла.  bouquet

# 682
  • Мнения: 2 132
Ами и брашната ни не отговарят на единен стандарт, както много други неща.Ползвам и едно друго пълнозърнесто брашно на ЕТ ТИТ-Тенъо Тенев гр.Камено, което е много по грубо и увеличава обема си доста по малко.

Точно това брашно имах впредвид като писах.И аз си купих един пакет да го пробвам,сякаш по-истинско ми изглежда.Както пишеш,по-грубо е и по-трудно втасва хляба.Май ще си купя и от него и ще смесвам двете пълнозърнести брашна.
Аз ползвам пълнозърнестото на Хоуп. Действително е такова, а не оцветено Simple Smile Ако правя само от него си става като вкусна тухла Simple Smile

# 683
  • Мнения: 9 785
Добро утро Hug!

Моят експеримент ще изчака още няколко дни да ви го представя Laughing. По простата причина, че снощи си забравих.....хляба Mr. Green. По-точно забравих, че съм го пуснала на месене+втасване ииииии се сетих около половин час след края, че трябва вече да го пека hahaha. Естествено превтаса и като почна печенето, поспихна отгоре Crazy. Така че като го изядем, ще направя орижинъла Mr. Green. На нормална програма обаче, щото тези съчетания явно не са за мен Joy. За втори или трети път се пробвам така, и все го забравям, но за сефте ми спихна Laughing.

danip, поФали се поне ти Hug!

# 684
  • в обкръжаващия ме хаос
  • Мнения: 348
Вчера правих хляба без кори на pina (рецептата е качена от polin_a). Пуснах го на основната програма, обаче въобще не стана без кори, даже напротив, станаха доста дебелички. Тези от вас , които сте го правли, бихте ли казали дали има  някаква тънкост при този хляб?

# 685
  • Мнения: 9 785
Вчера правих хляба без кори на pina (рецептата е качена от polin_a). Пуснах го на основната програма, обаче въобще не стана без кори, даже напротив, станаха доста дебелички. Тези от вас , които сте го правли, бихте ли казали дали има  някаква тънкост при този хляб?

С каква машинка беше ти? На мен ми става супер тънка кора и на основната, и на програма Сандвич. Не се сещам за някакви тънкости. Но и отдавна не съм го правила.

# 686
  • Мнения: 1 934
Някой правил ли е отложен старт с жива мая?!? Хич не харесвам сухата.

# 687
  • Плевен
  • Мнения: 97
Аз си правя всички рецепти със жива мая и всичко ми е наред  Peace

# 688
  • Мнения: 9 785
Някой правил ли е отложен старт с жива мая?!? Хич не харесвам сухата.

Да Peace. Даже първият път, когато го направих, просто сложих кубчето отгоре върху брашното и докато стане време да се меси, то се беше отпуснало доволно. Нямаше проблеми.

# 689
  • в обкръжаващия ме хаос
  • Мнения: 348
Вчера правих хляба без кори на pina (рецептата е качена от polin_a). Пуснах го на основната програма, обаче въобще не стана без кори, даже напротив, станаха доста дебелички. Тези от вас , които сте го правли, бихте ли казали дали има  някаква тънкост при този хляб?

С каква машинка беше ти? На мен ми става супер тънка кора и на основната, и на програма Сандвич. Не се сещам за някакви тънкости. Но и отдавна не съм го правила.
С мулинекс съм. Сега се светнах къде ми е грешката - излезнах и го оставих в машината, а той е стоял повече от час след изпичането. Иначе цветътму беше много приятен златист.

Общи условия

Активация на акаунт