СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класирания, преместване, записване

• 58 121
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ами според мен стига да си на трудов договор би трябвало да не губиш точката.Ако някоя мама знае нека сподели.
Да на трудов договор съм.
Въпроса естествено е все още хипотетичен.
Просто времето съвпада с това за подаване на информацията за кандидатстване тази година и ми се иска да съм подготвена по тези въпроси предварително.

# 556
  • София
Eдин бърз въпрос - дете навършващо 3 години феруари 2011, може ли да кандидатсва, да тръгне на ЦДГ септември?
Или ми е вярен спомена, че трябва да навършва 3 години в същата година, в която тръгва на детска...а при такова положение е за ясла...

Кандидатства за яслена група.

# 557
  • София
Ами според мен стига да си на трудов договор би трябвало да не губиш точката.Ако някоя мама знае нека сподели.
Да на трудов договор съм.
Въпроса естествено е все още хипотетичен.
Просто времето съвпада с това за подаване на информацията за кандидатстване тази година и ми се иска да съм подготвена по тези въпроси предварително.

Нали не ти е променен договора?  newsm78 Мисля, че вероятно си все едно в неплатен отпуск половината време... но може и да греша...

# 558
  • София
За НОИ съм все едно работя. Трудов стаж ми тече нормално.
Просто осигуровъчната сума е наполовина.
Договора е с допълнително споразумение - уведомление.
Де факто не е необходимо моето съгласие, за да ме пратят на половин работен ден.
Дали са ми формуляр с който ме уведомяват 10 дни предварително, както е по кодекс, че от 1 януари се променя статуса ми.

# 559
  • София
Ами... според мен трябва да си като работеща. Ако искаш за по- голяма сигурност питай в обратната връзка...

# 560
  • София
Благодаря за отговорите.
Естествено до тогава се надявам да съм 100% работеща.
Ако някой е бил в тази ситуация миналата година, нека каже.

# 561
Ами според мен стига да си на трудов не се споменават подробности по тудовия договор. Важното е такъв да има изобщо. Все пак мисля, че е логично - за да ходиш на работа ако ще и по половин ден, детето ти все някъде трябва да кара тоя половин ден, нали?

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 16:51 от sisislava

# 562
  • гр.София, далече, далече на Запад
Здравейте момичета!
Имам въпрос :
Кога и как ще се кандидатства в ново строящите се ДГ.
Благодаря на компетентните предварително!

# 563
  • София
Здравейте момичета!
Имам въпрос :
През системата. Чакаш да се появят там, да обявят свободни места и кандидатстваш. Peace

# 564
  • гр.София, далече, далече на Запад
Анна, katiABV  Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 16:39 от zitta

# 565
  • София
Здравейте момичета!
Имам въпрос :

Когато се появят в системата като възможности.
Ако питаш кога се случва това - ами, когато решат... компетентните органи  Wink

# 566
  • София
момичета, моля за съвет. Имам голяма дилема, в Изток две от желаните за нас градини са една до друга и двете имат своите плюсове. Едната е ОДЗ, другата ЦДГ. Въпросът ми е къде според вас детето ми има по-голям шанс за прием и евентуална по-лесна адаптация. Напоследък съм се замислила, че в ОДЗ-тата сигурно огромна част от децата ще са от яслата и вече ще се познават и не знам как ще е с шепата нови деца.  newsm78 То си зависи много и от учителките де. Какво ще ме посъветвате, коя да сложа на първо място?

# 567
  • София
Момичета имам въпрос Embarassed Когато от 01,03 обявят свободните места за кандидатстване в детските ясли за септември трябва евентуално да променя някоя от кандидатурите според броя свободни места в дадената ясла? Аз мога ли да видя желаещите за тези места по точно броя им за да преценя къде са ми по-големи шансовете? Нещо не съм много наясно...С близначки съм, които септември ще са на 1 г и 1 месец. Предварително благодаря за отговорите Hug

# 568
  • София
Петя изчакай първо да видиш какви места ще се обявят.Най-вероятно шансовете за ЦДГ ще са по-големи.А за адаптацията-зависи си от детето и от лелите там.
 bubara да със сигурност като видиш къде какви места се обяват тогава ще знаеш коя ДГ на кое място да сложиш.Ще виждаш списъците на децата с точките им, но те ще са динамични, защото до класирането родителите ще добавят, ще разменят.Евентуално можеш да си направиш някаква сметка.Щом си  близначки ще сте с повече точки и шансовете Ви ще са значително по-големи Simple Smile Успех.

# 569
  • София
Благодаря aria_ 82 Peace

Общи условия

Активация на акаунт