СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - текущи класирания, преместване, записване

• 56 099
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 30
Ника, да, за две сестрички става въпрос. Въпросът ми е чисто хипотетичен, защото още не е стартирала кампанията за набор 2009 и малката още не е кандидатствала, та какво остава да е приета  Grinning
Мерси на всички, които ми отговориха!

# 31
Ника, да, за две сестрички става въпрос. Въпросът ми е чисто хипотетичен, защото още не е стартирала кампанията за набор 2009 и малката още не е кандидатствала, та какво остава да е приета  Grinning
Мерси на всички, които ми отговориха!

Малката ти дъщеря ще ползва предимство за брат/сестра в същата градина. Само че виж дали този критерий е приет от ОДЗ, което посещава голямата.

# 32
Благодаря момичета за експресните отговори и се извинявам,че задавам глупави въпроси ама не съм на ясно грам  ooooh!  bouquet

# 33
  • София
С нетърпение ще чакам резултатите от работната среща!  Peace
и аз!  Peace

# 34
Момичета, може да добавяме детски градини , но за Предварително кандидатстване, все още не е стартирало официалното. Не знам дали има значение за друго, освен да се види горе-долу бройката на децата, но и само за това да е, мисля, че ще е хубаво отсега да маркирате желаните градини Hug

# 35
  • София
Абсолютно вярно! "Втория начин" е единствения начин за класиране на дете с под 9 точки - това е и моето впечатление.

Аз дори чух малоумната директорка в ЦДГ "Лозичка" как каза в прав текст на един връзкар "Няма проблем, ще фалшифицираме" и "Ако знаете колко ми се звъни отгоре да уреждам деца". Бях до отворения й прозорец, а тя не си правеше труда да шепне.

Направо вече са нагли и прости, освен че са и глупави и бюрократични.

# 36
Здр, аз също имам горчив опит....Искам само да ти кажа , че тези дето са приети на случаен принцип са много,много малко.......По скоро тук би важало - класиране в ОДЗ= мноооого пари
Абсолютно вярно! "Втория начин" е единствения начин за класиране на дете с под 9 точки - това е и моето впечатление.

Аз дори чух малоумната директорка в ЦДГ "Лозичка" как каза в прав текст на един връзкар "Няма проблем, ще фалшифицираме" и "Ако знаете колко ми се звъни отгоре да уреждам деца". Бях до отворения й прозорец, а тя не си правеше труда да шепне.

Направо вече са нагли и прости, освен че са и глупави и бюрократични.
НАПЪЛНО ВЯРНО

# 37
Да ви следя в новата тема, че треска ме е затресла Embarassed, отсега...

# 38
  • София
Айде и аз добавих предварителни кандидатури в името на статистиката.  Laughing

# 39
И аз да съм тук, да не изпусна нещо.Чакам с нетърпение старта,да си добавя и аз моите кандидатури

# 40
Това, че са отворили предварителните кандидатури е чудесно, само дето не ни върши никаква работа. Дори не можем да разберем колко голяма е конкуренцията...

# 41
  • София
Това, че са отворили предварителните кандидатури е чудесно, само дето не ни върши никаква работа. Дори не можем да разберем колко голяма е конкуренцията...
М чи то не е направено за наше удобство, а за тяхно.  Laughing След като миналата година никой не знаеше реалният брой на желаещите да посещават ДГ, тази година поне ще получат наготово цифрата, ехей, каква дейност ще се вихри...

# 42
  • Банкя
И аз добавих кандидатура (засега само една) на моя син, но от това нито поумнях, нито разбрах, дали да събирам пари за частна градина или не. Mr. Green

С други думи за общото благо на столичната статистика и ние в кюпа, пък да видим, кога ще може и ние да видим списъците на чакащите и да си преценим шансовете. Wink Peace

# 43
  • София
и аз се записвам да следя.

# 44
  • гр.София
Някой дали е наясно със следния казус  Rolling Eyes Ако едното дете е прието в едно ОДЗ, а другото в друго, може ли да се премести едното от тях, така че да са в едно ОДЗ?
Да може,скоро говорих лично с една директорка на ОДЗ,ето и какво ми каза тя:

"ако двете деца са в различни детски заведения,директорките се договарят по между си, коя ще вземе и двете деца." (значи първо можеш да говориш с директорката на това ОДЗ,което ти е по изгодно на теб,но ако тя нама места,другата директорка ще вземе и двете деца)..но и в двата случая трябва да оти деш да говориш поне с едната директорка Peace

Аз пък мислех, че се кандидатства по общия ред през системата наново, и ако се класира, го преместваш.

Всички сме едни мислители... Laughing
 Явно това,което е написала VANYA се практикува често при добро желание от страна на директорките.
 Добре поне,че правят размествания между приети деца, а не както настояваха да се приемат всички чакащи-все-още-на-опашките  братчета и сестричета.

Общи условия

Активация на акаунт