Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета 2!

• 34 844
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Сорс, а вашия комплект от тука ли е? http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.6509

# 631
  • сто акровата гора
Пешеходке, от там е проектора, комплекта не знам от къде е, всъщност от Скай Сити, но не знам подробности, защото беше подарък, а хората не са тук да ги питам.

# 632
  • Под Сините камъни
Гледам за нощните напишквания говорите и ние сме така.Още си слагаме памперс вечер и сутрин се будим с препълнен нищо че става поне по два пъти да пишка.Освен това и на детската много често ни се случва през обедния сън да се напишква.Госпожите ми викат че много дълбоко спял и затова не се усещал.Като ви чета и вас и малка се успокоявам че не сме само ние с този проблем.
soceress честито на патерици.

# 633
С напишкване проблем нямаме и не мога да откликна за съвет.Памперсите отдавна ги няма,даже  не искам и да си спомням за тях.

С малката  изкарахме много тежък чревен вирус.Още е разстроено стомахчето.От днес почвам да захранвам по малко.

Поздравления за Соня, справила се е чудесно  bouquet

За подаръци,още нищо не съм решила.Склонна съм пластелина Плей До или к-та за оцветяване.

# 634
  • София
Оф, Инче, толкова ли тежко излезе Sad(((( Много целувки на Лори и дано вече да е добре Heart Eyes

# 635
Аз таковата,  newsm78 с ново питане...

Реших без да си питам хомеопатката, да давам на малката допълнителни витамини - тук няма саностол, но има други подобни продукти, течен сироп 11 витамини, по 1 ч.л. дневно за деца от 3 до 6 г. Обаче, сега не знам, от тях ли е или не, ама в същия ден, в който ги почнахме, й се появиха едни червени петна на бузките под кръглото около очите (на скулите т.е.) и на сутринта на втория ден нямаше следа, но като пак дадохме, вечерта пак имаше нещо малко на едната бузка Sad Ся ще ги спра, като не знам от тях ли е, ама!?!?!  Shocked

# 636
Да не прави реакция от нещо в тях?

Ей полудехте с тия витамини начи! Всеки ден плодове и зеленчуци е напълно достатъчно на човека. Всички витамини са синтетика и като такива не се усвояват на 100 (че даже не и на 50 ) %...

# 637
ШамЕнет, нищо чудно да са от тях щом досега не е получавала такова нещо. Никога не съм купувала витамини от аптека, смятам ги за напълно безмислени. Rolling Eyes

# 638
И аз никога не съм била за изкуствените витамини, особено българско производство, като знам и как ги контролират там.
Но тук зеленчуците и плодовете са различни!
Освен това, нито аз, нито малката ядем всички необходими зеленчуци и плодове дневно, Ели въобще не обича зелечуци, освен домат, ама той тукашния домат...
Иначе, едва й пробутвам супа (ако е пасирана и мноого рядко непасирана, с огромно нежелание), а сурови не яде.
Нито пък в плодовете тук има нещо истинско.  Peace

# 639
То и тук не знам какви са плодовете освен ако не са ти расли в градината  Rolling Eyes.ШамЕнет,аз по-скоро имам предвид някакви по-естествени имуностимуланти - прополис, сребърна вода, разните му там водорасли. Нямам представа какво можеш да си набавиш, само вметвам варианти. Педито на Ели какво казва по въпроса? А хомеопатът? Ако си спомням правилно, ти се консултираш още с този, който ви е в БГ. В този ред на мисли, със свекърва ми направихме бъз по рецептата на д-р Михайлов. Това нещо е невероятен имуностимулант, но казвам ви няма такава гнъс  Sick. На мен ми е трудно да го преглътна, за децата да не говорим  Crazy. Само като се разкикерчат и ги напъвам с дозаторчето от Нурофена и изсипвам малко от сока в усатата им.

# 640
  • Düsseldorf
Момичета, за РД-то парички трябва ли да пращам, пропуснала ли съм нещо по темата?  Thinking newsm78

# 641
Chestit Rojden Den LIA25!!!
Vinagi da si tolkova krasiva, umna i dobra i mnogo radost da gree na liceto ti i da topli surceto ti!

Celuvki

Pardon za kirilicata, ne pi6a ot vku6ti i ne mojax da nameria kude e kirilicata na foruma...

# 642
  • София
Хей, момичета, къде изчезнахте Simple Smile

Чудех се няма ли някой телефон на Адена, мисля си, че тя би искала да дойде на общия Рожден Ден. И за някой друг ако се сетите, който може би не чете темата, да му звъннем.

# 643
  • Под Сините камъни
Навлезе нашият месец  Party.Честит рожден ден на днешните и вчерашни рожденици!Много здраве и щастливи детски игри.

# 644
Здравейте, момичета! Присъединявам се веднага към честитката на Пеца за вчерашните и днешни рожденици! И на Лили на патеричка много здраве и късмет!
Като казах "на патеричка", и аз се оказах внезапно прикрепена към таквози едно устройство след като един масивен стол ми се приземи, в следствие на моето бързане и гравитацията, на палеца на левия крак. Голям майтап беше 8 часовото висене в "Спешното". Накрая получих...лепенка. Дано подейства, защото иначе са ме осакатили за цял живот.
За РД...много ми е тъпо, но в градината ще черпим с тутманик, който ще врътна в 2 тавички и ще сглобя като снежен човек, за да има поне малко вид на нещо. Торти, сладки, купени работи са категорично забранени. Нямам нищо против здр. политика на комуната, но защо празнувахме Шекер Байрама, а РД не може?!
На 11.12. ще идва БГ Дядо Коледа в посолството. Много държим да ни подари мечтаното колело, за да затвърдим вярата на Коко в коледната магия. В деня на 1 сняг *преди 2,5 дъъълги седмици* украсихме къщата и елхата, направихме невероятен снежен човек с очички от шипки, коса и нос от ледени висулки. Горкото дете ще стои запряно с мен, а баткото ще бъде моите крака. Днес е изпратен за марки, защото не съм се отказала и подавам документи при всеки удобен случай за работа в ДГ. Вчера ходил в училището ни да обясни защо с баща му отсъвстваме. Голям майтап беше, звъняха ми от канцеларията, учителката ми. Стискайте палци, в понеделник съм на устен изпит!
И да не забравите да публикувате снимки след партито!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт