Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета 2!

• 34 843
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Диде, да ти е жива и здрава голямата кукла! Честит 4-ти рожден ден на Ели! Здраве за цялото ви семейство!   bouquet
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Честито и на останалите рожденници!

# 646
  • София
Честит Рожден Ден на Елена!! Много весели игри и усмивки!

# 647
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Елена на dideto.

# 648
  • сто акровата гора
Започна купонаааааа!  Party
Честит рожден ден и от нас, на Ели на Дидето (а и на тези, които изтървахме предните дни,залисани в работа  Embarassed)! Много здраве, любов и радост им пожелаваме!   bouquet

# 649
  • Под Сините камъни
Момичета почерпете се виртуално за рождения ден на моето малко слънце.Нямам време да кача снимки че купона е на шест.

# 650
  • Варна
ех мацки,завъртя се колелото още веднъж , дойде пак нашето време  Heart Eyes
на всички набори пожелавам да са живи и мноооооого здрави! да са обичани и щастливи, и много успех във всички начинания!

ние този месец бяхме неприятно изненадани - ще имаме дупка в бюджета,точно за капак на празниците  Cry и вероятно ще се наложи да празнуваме по-скромно....ако празнуваме въобще защото Лора от 2 седмици ми влачи някакъв сопол,дето накрая стана зелен и ще минаваме на АБ Sad дано до 15 се оправи,че поне в градината да празнува ако не друго...а може и празненството да изтърве детето,много ме е яд.... Confused а от днес и Калоян и татко му са сополиви....бе като му тръгне на човек та край няма

айде стига съм разваляла настроението Mr. Green Весели Празници!!!!

# 651
  • София
Честит Рожден Ден на Мирослав!! Да е жив и здрав и да слуша мама  bouquet

# 652
Честити и весели рождени дни на Елена и Мирослав! Представям си как са се вълнували и колко доволни са останали!  Hug
Вержи, той форума е за туй, душко. И ние от оня ден бухаме страховито. Коко веднъж каза с блеснал поглед, че е чл сняг, ама аз реших, че "педагозите велики" не може да са толкоз...В петък го води баща му и ги сварва в 8 сутринта, в кучия студ пак да варят супа навън. Никлас им свалил шушулки от стряхата и всички смучат. То било като сладолед и дал и на Коко да не страда, че за него няма. Вчера осмърдях къщата на чесън и детето цял ден пие суроп от варен на бавен огън чесън, мед, водка *нямаме ракия* и вода. Действа! Кашлицата намаля в пъти и рукнаха едни сополи...
Иначе купихме колелото, опаковах го и го завих да спи на 2 ет. на леглото. Дано не го намери! Днес ще майсторя тортата за утрешния скромен семеен празник и ще качим клона на тавана. Ще ви кача снимки, но няма да е украсен добре, защото не мога да щъкам по магазините. Заплюла съм си едни заскрежени стъклени топки с диодче вътре, но и догодина ще има Коледа...
Успешна седмица и ходете по купони и по магазините и заради мен!  Hug

# 653
Честит 4-ти рожден ден на Мирослав!
Честит 4-ти рожден ден днес на Дивна! Пешеходке, да ти е жива и здрава!  bouquet
Честито и на останалите празнуващи днес!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 654
Почерпете се за здравето на нашата / 4-годишна вече Simple Smile/ Виктория :

Да е жива и здрава Дивнето, която също празнува на тази дата!   bouquet
ЧРД на Елена и Мирослав! Щастливо детство!   bouquet

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 11:37 от tini-mini

# 655
  • Под Сините камъни
Честит четвърти рожден ден на Вики и Дивна!Много здраве и щастливо детство.

# 656
Благодаря на всички!
Честито на Вики!
Честито на всички празнували и тепърва очакващи!  bouquet

# 657
  • София
Честит Рожден Ден на Вики и Дивна!! Да са живи и здрави двете кукли Hug

# 658
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Вики и Дивна.

# 659
Привет и от нас Hug

Честит Рожден Ден на всички рожденници!!! Усмихнато и весело детство, много здраве и успехи Hug newsm59  party023 Gift  costumed034 Tada

А ето да се почерпите и за наше здраве:

Общи условия

Активация на акаунт