Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета 2!

• 34 650
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • сто акровата гора
Да се присъединя и аз към оплакванията  Sad Соня вдигна температура висока през ноща и се оказа че е с ангина, на всичко отгоре бактериална и ще пие аб.  Не че е чак зле, ни сополи, ни кашля, не я боли гърлото даже, което ми е трудно да го повярвам, защото изглежда ужасяващо . Ние така и така мислехме да ходим на кюстендил а не на градина, (покрай студентския празник намазваме почивка  Flutter), ама ме е яд защото тази бактериална история е пак от градината...не ми се приказва, да сме живи и здрави, благодарна съм, че мога да  я спирам когато реша и да си се гледаме, да не стават по сериозни неща.
А сега да се присъединя и към поздравите Честит Рожден Ден на Вики и Дивна!
Вержи  Ивчок силна прегръдка за вас!  Heart Eyes

# 661
  • София
Здравейте малки и големи  Heart Eyes
Честит 4ти рожден ден на порасналите дечица, специални поздрави за Ели, Миро, Вики и Дивна  bigdance2
Този месец е наистина много специален за всички, като влизам тук всеки ден очаквам някой нов рожденик, нов пораснал малуган и веднага си лепвам една усмивка Hug
На вас и малките слънца пожелавам хиляди   Heart Eyes
На болничките бързо оздравяване  Hug

# 662
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на дечицата от най-продуктивната дата и техните майки - Стефан на мама-шуши, Христиан на Римини, Ева на мацко, Георги на Магеста, Никол на женито, Радина на джинджър, Мартин на жапче, Павел на криска_криска, Никола на герче, Лора на елен_ка, Дария на дария и Никола на тани1979

Ако пропускам някого явно е защото преписвам отдалече  Mr. Green

Честито и на всички празнуващи днес имен ден и празника на моряците и банкерите Simple Smile

# 663
  • София
Честито на никулденските ни рожденници!! Да са живи и здрави и много засмени!

Специални поздрави на нашето другарче Гого и прекрасната му майка!! Hug

Честит имен ден на всички именници!!!

# 664
  • София
Честит рожден и имен ден на всички наши малки празнуващи сладурчета  Heart Eyes

Моето момиче е една от порасналите както тя каза 4 годишна рожденичка.

Много здраве и хиляди усмивки пожелавам на всички малчугани  Hug

# 665
На днешния хубав ден Честит Имен Ден на всички, които празнуват, на моряците и банкерите и на моите скъпи двама мъже!
Честит рожден ден на Дивнето и Вики, на Стефан на мама-шуши, Христиан на Римини, Ева на мацко, Георги на Магеста, Никол на женито, Радина на джинджър, Мартин на жапче, Павел на криска_криска, Лора на елен_ка, Дария на дария и Никола на тани1979 и специално на брат Никола на Герчето![/color]
А на Сончето-бързо оздравяване!  Hug

# 666
Честито на днешните именяци! Да са живи и здрави!
Честито и на рожденниците! Много щастие и късмет, весели игри и много, много здраве!
Специални поздрави за Стефан, Жижо и Евка! Hug

# 667
Сърдечни благодарности за поздравите за Вики!  Hug
Днес рибата е от мен по случай именния ден на Ники! Поздрав също за останалите именници, бургазлии и колегите банкери! Наздраве!  bouquet

У нас тези дни е като в приказките - 3 дни яли, пили и се веселили.  Joy
Честит Рожден Ден на Евка, Жижо и Стефан! Да растат здрави и силни!   bouquet

Както предполагах, ни поканиха на 19 дек. от 10.30 на рожден ден на приятелско дете и няма как да дойдем на общия декемврийски празник с вас, за което много съжалявам. Да си изкарате супер!  Hug

# 668
Честит Рожден Ден! Всички Декемврийчета да са живи и здрави и да растат много щастливи!  party023
Честит Имен Ден  и на всички празнуващи днес!
Понтес как да се разберем да ти дадем паричките за общия РД. И какво ще правим момичета с подаръците?

Имам едно питане към вас. Къде мога да отида на генеколог с направление. Преди ходих в клиника Щерев, но вече не работят с направления и направо се чуда newsm78.

# 669
  • София
lia25, парите за капарото ще ми ги дадете на самия общ рожден ден Wink По-важният въпрос е да не останем без деца, дайте да поканим и някои мами, които не четат тук често, аз за Адена се сетих, но никой май й няма координатите. За подаръците също не виждам раздвижване на въпроса Simple Smile Каква торта искаме, какви хапки, какво за децата?? Мислете, че другата седмица в началото трябва да поръчам Peace

# 670
  • Под Сините камъни
Честит празник на всички които празнуват днес!   bigdance2

# 671
  • сто акровата гора
Честит празник на всички празнуващи днес! То и при нас татето беше моряк в казармата, та попразнуваме и ние, Соня се вълнува и му носи шапката моряшка !
А бяхме  и на рожден ден - на кумувете ни детенцето става на 2 г, много весело беше, очарована съм от "Таласъмчета"-та чудесно изкарахме.
Соня вече не е заразна (явно 3 дни е зор, от петък вечер първата Т, до вчера беше отпаднала и омърлушена), даже гърлото се оправи, (съответно и майка й се успокои и е отново доволна от живота Flutter), но няма да е на градина до края на седмицата. Отиваме на Кюстендил утре да се разхождаме, надявам се да се качим до Осогово, Трите буки.
Аз покрай цялото оплакване забравих да се похваля  Crazy, купихме си джип - старичък е, рейндж роувър,  ама пък много му се радваме всички, возим се на широко и сега ни трябват планински райони  Joy.
Чао от нас и само хубавини да пишете докато ни няма!   bouquet

# 672
  • Варна
ооооооо сорси добре дошли в клуба на автомобилиста  Mr. Green и ние сме с рейндж роувър от старите  travel
няма такъв кеф...широко ни е около врата вече,гледаме от високо  Mr. Green в багажника има място за един Голф  Joy
особено пък Найден се роди в тая кола,нали ми е ГОЛЯМ мъжа  261uu  все са му тесни и ниски  Joy
много здрава машина ей, само внимавайте да не я качите на някой пън като нас  Joy че почти 2 години седя в гаража докато отделим пари да я оправим  Money

честито на днешните именици и рожденици специални поздрави на двамата Николчовци на Ивчок и Герчето   bouquet

# 673
При нас има опасност да се получи същото като при Тини-мини. Дано не стане така де  Rolling Eyes.
Иначе аз се сещам за Маги и bla_bla. Ще им пиша!

# 674
  • София
Лелее, май само аз и Алекси ще останем, ако отпадате по една на ден ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт