Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета 2!

• 34 643
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз ще поканя Ladybird с Дани, а се сещам и за Веролинка и Клеми, но не знам други техни координати освен форума.
За тортата каквато и да е, децата ще я харесат, за нас нямам никакви изисквания, едно кафе и съм екстра, за подаръците- нека всеки избере по книжка предварително Peace

# 676
  • Vaudreuil Canada
Честит рожден ден на Влади на Ка_тя, Дани на Violina и Никола на Jabuci!

# 677
Привет и от нас Hug

Само да сме здрави и сме на линияSimple Smile
И аз съм съгласна с macko, за децата да е торта, която да изберем другата седмица, а за нас кой каквото си поръча на място, пък и ние може да хапнем от тортатаWink Peace
Мисля, че ще е излишно да поръчваме и сандвичи или пици при положение, че ще са закусвали вкъщи преди това. На място може да поръчаме и сокчета с тортата  Peace
За подаръците - книжка от вкъщи Peace
И аз ще поканя едно декемврийче, майчето не пише тук, но ще се радва да дойде с насSimple Smile

# 678
  • sofia
Благодаря на всички, които ни поздравиха за рождения ден! Декември е пълен с празници за нашето семейство - Стефчо и баща му имат рожден ден, след това Коледа, след това имаме имен ден и след това е Нова година!  Gift  Gift  Gift Така че, при нас е един месец яли, пили и се веселили Laughing Hug
   Щастливо детство на всички, които вече станаха на 4 годинки! Колко бързо се става голям Heart Eyes

# 679
Честит рожден ден на Влади на Ка_тя, Дани на Violina и Никола на Jabuci!Честито на Всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!  bigdance2
И не на последно място-ЧРД на днешните рожденици!
Ето малко снимков материал от камерното семейно парти:
http://iv4ok.snimka.bg/children/nikola-2010.468733.21689733

# 680
  • Vaudreuil Canada
Честит рожден ден на Ники на ивчок, Елия на майче, Кари на гери_бери и Зори на вмиткова!

# 681
Шеметче , благодаря за пожеланията, не сте ме забравили. Не можах да мина да почерпя, но много вълнения този декември месец, покрай РД на баткото, в къщи ангажименти, последни приготовления за бебо. Ужас направо, на 13 в понеделник влизам в болницата да видим кога ще ме режат и да се срешна най сетне очи в очи с бебо - много ми е притеснено и напрегнато - кълбо от нерви съм изкарвам си всичко на мъжо, а той милия само ме гледа и мига на парцали.
Айде оставям ви , пак ще пиша.

# 682
(wind), стискам палци раждането да мине леко и щастливи да се гушкате с бебчо! Peace

# 683
  • Vaudreuil Canada
Честит  рожден ден на Ема на Vidri4ka, Томас на Fifi и Ванеса на hristina_.

# 684
  • София
        Честит Рожден Ден на Венетка на Бети!
Много весели игри и хиляди усмивки на малката кукла!

# 685
  • София
Честит рожден ден на Венетка и всички рожденичета декемврийчета  nbirthday

Да са здрави и много усмихнати малчуганите  Heart Eyes

# 686

Благодаря, момичета!  Hug
Почерпете се за наше здраве!
Честит празник и на Михаел!

# 687
Да е жива и здрава Венета, да радва мама, татко и батко! Честито и на всички други рожденичета!   bouquet

# 688
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Венетка. Бети да ти расте здраво, умно и щастливо детенцето. Мерси за почерпката - да ви е сладък празника.

# 689
  • Düsseldorf
Честит Рожден Ден на всички декемврийчета,които вече навършиха 4!!!
Да са живи и здрави, много усмихнати!

Ние пак кашляме, аз поработвам и няма време за нищооооооооо....

И едно процедурно питане по общия РД на 19-ти. Освен, че сме длъжнички на Понтес, ще поръчаме ли на децата някакво тематично парти, или само ще играят? Само наем на залата сме предвидили, нали? Те  много няма да усетят, че празнуват РД май, ако няма нещичко организирано... Вие как мислите? Торта ще има ли, каква? Аз ли нещо съм пропуснала, малко съм в неведение..  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт