Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета 2!

• 34 628
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
шемет нали знаеш - в чужда кошара бързо растат  Mr. Green
в интерес на истината и аз се очудих колко бързо ми мина тая година и половина Rolling Eyes с Лора се взирах във всяко нещо,броях дни,седмици,месеци...сега, с две, нямам време за такива занимавки - докато се обърна, да обгрижа единия,другия,той мъжа се върнал от работа,айде и на него да обърна внимание и хоп - деня минал Rolling Eyes

шамЕнет няма да стане от раз  Laughing определено откривам голяма разлика в Лора на 3г и сега....но плавно става прехода, прекалено плавно ако питаш мен  Joy

чакайте да ви изклюкаря една снимка от РД на Теди:
една какичка, Теди на Пижулинка, Буба на муцанка,мойта гарга, и Вели на Ди Flutter

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 02:53 от Virginity

# 706
Каква прекрасна Варненска банда! Много са пораснали!
Честито на вчерашните рожденници! Да са живи и зрави!
Вчера бях за пръв ден на работа след 3 седмици отпуск и изобщо не стигнах до форума.
Да ви се оплача - Венета започна да примигва с очичките. Сега се чудя на очен лекар ли да я водя или на невролог. newsm78
Що се отнася до общия рожден ден - аз съм на работа, но ще говоря с колежката да ме смени. Мисля, че няма да има проблем. Така че най-вероятно ЩЕ дойдем и ние! Нямам търпение! Какво решихме за подаръците - всеки сам да си донесе книжка за детето, нали?
Честито и на днешните рожденници! Много здраве и весели игри!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 707
pontes, ще имаш ли възможност да поръчаш една торта в клубчето или пък да се обадим по телефона newsm78
Мисля, си че една торта от 20 пърчета ще ни е достатъчна и за децата и за нас Peace Laughing

# 708
  • София
Естествено, че ще поръчам торта, не се притеснявайте, не ми е проблем. Тортите сега си ги прави собственикът и са много хубави, препоръчвам бисквитената като пълнеж, много ни хареса онзи ден на РД на Алекси. Освен торта нищо друго ли да не взимаме, някакви хапки за цвят?
За подаръците - всеки да си носи книжка, нека остане така Simple Smile

Бети, ние минахме през това с мигането, не се притеснявай, ще отмине. Ще ти разкажа по-подробно в неделя Simple Smile

# 709
Супер сладки са варненските декемвричета!  Hug Heart Eyes
Честито на всички роженичета!   bouquet

# 710
Само да попитам за книжките, всеки на своето дете ли ще подарява? Такава ли беше идеята?
Клубчето беше Фъни от 10ч. на 19-ти, че съм много разсеяна да не се объркам.

# 711
  • София
Здравейте на всички  Hug
Отдавна не съм писала...

Поздрави и от мен на всички рожденници тези дни, включително и на мойто детенце!  Hug

Да ви се оплача - Венета започна да примигва с очичките. Сега се чудя на очен лекар ли да я водя или на невролог. newsm78

Понеже отскоро и Нели е с този проблем се включвам по темата, аз я водих на очен лекар и той каза алергичен конюнктивит и изписа какпки за очите.
Betty L. сподели моля те какво са казали на вас като я заведеш Венетка на лекар.
Pontes, ще кажеш ли и при вас какво е установил лекаря.

Нашия преглед мина доста набързо и се чудя дали не беше просто претупване.

Поздрави на всички и весело парти в клубчето!

# 712
  • София
Веролинка, здравей. При нас се оказа стрес. При 2 наши приятелчета се получи същото нещо и отмина, има голяма връзка с детската градина. Алекси започна да мига миналата година, беше им много натоварено в градината, все нещо учеха, все тържества, аз на това го отдавам. Водихме го при много добър очен лекар, направи му сума ти тестове и каза, че зрението му е идеално. Каза, че в такива случаи, ако няма очен проблем, тоест проблемът си е чусто психологически, се изчаква няколко месеца, по-спокоен режим, повече сън, без много емоции, без много телевизия. Ако до 2-3 месеца детенцето още мига, му се разширяват зениците, да не би евентуално да е късогледство. Специално при Алекси, в момента в който излезе в лятна ваканция и заминахме, му мина абсолютно. Тази година септември като започна градина пак се появи, за 1-2 седмици отшумя и изчезна. Така че . аз мисля - стрес в градината Cry

# 713
Клубче Фъни - Гео Милев (http://funnybg.com/), 19.12.2010 от 10:30-12:30.

За информация Peace
За хапките, както желаете Peace
А в клубчето дали имаха свещички newsm78 или ние да си вземем?

# 714
и аз чакам празника с нетърпение.Май повече се вълнувам от Лори.

# 715
Доста ме поуспокоихте! Hug Взех днес направление и ще я водя на очен лекар, вероятно в Медицинска академия. Разбира се, че после ще споделя какво са казали.
Аз мисля, че само торта и сокче за децата е достатъчно. Те ще са закусвали все пак. Peace

# 716
  • Под Сините камъни
Честит празник на днешните рожденици!Много здраве и щастливо детство newsm59

# 717
  • София
Честити ни рожденичета, малко ви изпуснах последните дни, но Евка ми беше със силно зачервено гърло.
Вече се оправя и се надявам да успеем за неделя да сме на линия  Peace

Пожелавам на всички малки сладури да са здрави, щастливи и все така прелестни, нали са си нашите декемврийчета, нашата най- голяма радост  Hug

Ето и малко снимки от нашия РД в Дградина:
http://decemvri.snimka.bg/children/dekemvriyichetata-na-4-godini.534696.21764465

# 718
  • Düsseldorf
А пък ние много кашляме, и какаъта, и бебо... Sad
Май се очертава да пропуснем неделея, но моля за сметка, да преведа парички... На Понтес, нали? Ще си се включим навсякъде, знам какво е да организираш парти за други и благодаря за организацията!

# 719
  • София
Алекс, изчакай, има време до неделя! Дано бързо се оправят душиците малки Hug

Общи условия

Активация на акаунт