Наш'те ДЕКЕМВРИйчета са вече малки ученичета 2!

• 34 628
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Düsseldorf
Да бе, ще видим, но да рискуваме здравето на всички други..
Инак и аз включих в хора от кашлящи, за 5-ти или 6-ти път от няколко месеца насам.....................
Тази есен-зима ни взе акъла в къщи.....

# 721
  • Бургас
Привет на всички!  Wink

Честити ни рожденици! Да са ни живи и здрави дечицата! Praynig Да растат усмихнати и щастливи!

Отдавна не съм писала, но наистина от октомври на сам бял ден не съм видяла... Много ми се насъбра с продължително боледуване на Петър...Надявам се, черния период за нас да е вече зад гърба ни.... или поне скоро да остане  Praynig

Целувки на всички! Heart Eyes

# 722
  • Варна
нямам време за почерпка в картинки че не съм вкъщи,но се чувствайте почерпени за РД на наща кака Лора   cook

# 723
Да е жива и здрава Лора!  bouquet 
Болните да оздравяват!  Hug

# 724
  • София
Честит Рожден Ден на Лора на Вержи!!

Алекс, и ние сме така тая зима. Алекси кара 5 дне вирус, аз 3 седмици се влача с хроничен фарингит, следващия месец хоп същото и така... много е гадно.
Ники, дано всички проблеми са зад гърба ви!

# 725
Момичета, оздравявайте бързо!
На мен не ми се отваря карта от сайта на клубчето. Може ли някой да ми даде точен адрес, за да се ориентираме къде точно трябва да дойдем.

# 726
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден на Лора и на всички, които пропуснах тия дни (че от зъболекари не мога да се отърва тази седмица 4 от 5 работни дни ще съм си все по зъболекарските кабинети).

# 727
  • София
macko, страхотна е Евка и много е пораснала Hug

А на оная снимка варненските декемврийчета са разкошшшни!

# 728
Голямо Честито на всички сладурковци от последните дни и специално на Лора!  Hug Много са пораснали и големи тез моми, Вержи. Но албумчето на декемврийчетата ми иска парола и не мога да видя Венета и Ева Sad.

# 729
  • София
iv4ok, я да видим кой е забравил паролата на албума Simple Smile)
2006  Wink

# 730
  • София
Благодаря Понтес,
наистина много бързо пораснаха малчуганите.
Честити ни рожденичета, да са здрави и щастливи  newsm67
А я да ви запитам как така им пускате дълги коси на тез хубави момиченца?
Нашата коса е доста рехава още и само като е подстригана на черта има някаква форма, иначе хвърчи навсякъде.
Като гледам повечето момиченца са дълги косици Heart Eyes

# 731
Здрасти! Благодаря на всички за пожеланията! Ненавременно, но от сърце желая на всички сладури да са живи и здрави и много да ви радват!
Ето малко снимчици от нашия р.д. и моя профил- който иска, да ме добави!

http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=264188&id=745259090

# 732
  • София
Амели, много е сладка Роси, да е жива и здрава!!

Мамчета, които ще идвате в неделя - имате ли някакви идеи за картинка на тортата. От клубчето ми предложиха да им дам обща снимка за децата и да я направят така тортата, ама откъде такава снимка Simple Smile)

Оооп, и Честит Рожден Ден на Велючито на Ди и на всички останали празнуващи декемврийчета днес!!

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 13:46 от pontes

# 733
Аз предлагам Мечо Пух! Peace
Честито и от мен на всички днешни рожденници!  bouquet

# 734
Уфф, изникна ни нещо непредвидено, и не сме на 100% сигурни дали ще дойдем с Ели Confused
pontes, днес или утре ще мина да ти оставя 10лв за клубчето на твое име да ти ги предадат в неделя на партито, като се прибирам от работа, пиши моля те още по колко трябва да дадем за тортата Peace
Предварително се извинявам ако не успеем да се класираме, все пак ще се постараем Peace

Общи условия

Активация на акаунт