Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Мене тези теми за бременност сега не ме интересуват, минах по този път. Бременните да му мислят. Интересува ме само кога ще се стопли времето, че иначе и аз се записвам на топла екскурзия. Аман от зима и лед!!! С какво запълвате времето на децата?

# 136
Мене тези теми за бременност сега не ме интересуват, минах по този път. Бременните да му мислят. Интересува ме само кога ще се стопли времето, че иначе и аз се записвам на топла екскурзия. Аман от зима и лед!!! С какво запълвате времето на децата?
Peace
И аз чакам топлото,ама прогнозите не са добри.Поне за следващата седмица. Crossing Arms
Що се отнася до детето-все е залепен за мен.На почти 7 години е.Играем на шах,оцветяваме,помага ми в домакинството.Скуката какво ли не прави.

# 137
Майките в майчинство - получихте ли от НОИ нещо тези дни?

# 138
Аз съм бременна ,но и мен тези теми не ме интересуват-изключвам организационните и административни детайли относно раждането -и аз съм минавала вече по този път Grinning,
терзая се от дългата зима,от ниските температури,от това,че няма къде да отида с две деца -да могат те да играят,а аз да си пия кафето

# 139

Какво трябва да получим?

# 140
  • Бургас
На 2ри ми пуснаха за януари парите.  Peace

# 141
Ми майчинството.
За януари. Аз още нямам нищо, пък е време вече.

Ладидка, ха така, аз що още вися. В нета няма нищо отразено, аз там проверявам.

# 142
  • Бургас
Доколкото знам (честно казано и аз не знам от къде съм го чувала това), но парите ги пускали вторник и четвъртък. Аз си получих цялата сума за януари плюс 6 дена от декември. Какво чакаш ти- болнични или майчинство?

# 143
Ина, ти не взимаш ли вече социалното - 240лв. Защото аз откакто получавам него ми превеждат пари в средата на месеца 15-16-17, а преди и аз получавах в началото.

# 144
Ами майчинство вече. И аз това го знам - за вторник и четвъртък и винаги досега, от септември досега, е било така. В първите пет дни на месеца както се падат там.
И този месец за сефте ги чакам , разчитайки на тях, че утре ще празнуваме юбилей на мъжа ми с една камара народ. Ама на, късмет. Няма да е тази седмица явно.

# 145
Ина, ти не взимаш ли вече социалното - 240лв. Защото аз откакто получавам него ми превеждат пари в средата на месеца 15-16-17, а преди и аз получавах в началото.
и при мен е така

# 146
Ами майчинство вече. И аз това го знам - за вторник и четвъртък и винаги досега, от септември досега, е било така. В първите пет дни на месеца както се падат там.
И този месец за сефте ги чакам , разчитайки на тях, че утре ще празнуваме юбилей на мъжа ми с една камара народ. Ама на, късмет. Няма да е тази седмица явно.
стига бе,ще ти дам назаем Simple Smile

# 147
Ха ха ха а, мерси, Мимс, мнооооооооооооооооооооооооооооого си миличка такава една. Просто ми е чудно, никога досега не са се бавили. И от болничните и от майчинството. Здраве да е. Все ще дойдат някога.

# 148
аз ти предлагам,ако вече сте го организирали мероприятието Simple Smile.....,но ти си знаеш Simple Smile

# 149
  • Бургас
това първо майчинство ли ще ти е след болничните? Питам, защото и аз така си чаках миналия месец няколкото дена от декември и се оказа, че не съм подала декларация за майчинство, та затова...

Общи условия

Активация на акаунт