Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Burgas, Bulgaria
момичета ако някой си търси работа нека ми пише на лични-става дума за болницата във Ветрен-кафето.....

# 106
  • В една Дупка.
Момичета, моля за малко помощ. Правя резервация за хотел в Банско, и попаднах на много добра цена за избрания хотел. Туристическата агенция е от Бургас, ул. Булаир 1, ТС Травел или bulgariaholidays.net. Човека, с който разговарям е Станислав Стаматов.  А тъй като съм чак от югозападна България няма как да проверя дали такава агенция съществува ще ми е от полза, някой от вас да потвърди, ако естествено можете и е близо до дома ви, работа или др. Притеснявам се , че искат 100 процентово плащане, цената е много под другите обявени в нета... newsm78. Да не съм попаднала на някоя фирма  - фантом?
  bouquet Предварително благодаря на тези , които ще ми помогнат.

# 107
  • Бургас
Такаааа, официално заявявам,че съм голяма бяла птица и до сега не вързах,че има нова тема.Тъкмо се бях засилила да питам Ахчева,като по-активна защо никой не пише ....Срам, срам.... Blush
Омръзна ми зимата,омръзна ми снега, давайте да се евакуираме някъде на по-топло. Аз съм си зиморничаво същество,та това време ми замръзява и мозъчната дейност чак. Добре,че с кола ме стоварват и разтоварват обратно...

# 108
  • В една Дупка.
Тази нали е новата?

# 109

Омръзна ми зимата,омръзна ми снега, давайте да се евакуираме някъде на по-топло. Аз съм си зиморничаво същество,та това време ми замръзява и мозъчната дейност чак. Добре,че с кола ме стоварват и разтоварват обратно...

Това все едно аз съм го писала. Писна ми от студа  Confused

Аз да се похваля, перфектна ми е общата култура  Flutter направо да ми се ненадява човек  Laughing

# 110
Хайде да заформим група за Малдивите, или някъде по Индонезия и да вземем намаление от някой туроператор.  Joy Joy

Браво, Ивее!  Hug

# 111
мамета, помагайте...
търся спешно оферти за детски РД... и по-точно ме интересува мястото и цените, и дали има хапка-пивка и аниматори?
досега сме празнували само в 2та МакДоналдс-а... ама сега искам да разнообразим.
моля, споделете опита си Simple Smile
нямам време, вече трябваше да съм резервирала някъде. ooooh!

# 112
  • Бургас
В другата бургаска тема-Къде в Бургас едно момиче беше споделило за новия клуб в Зорница,попитай я.
Добро утрооооо! jump
Хайде на утринна гимнастика-петимата тибетци!

# 113
Има ли оферта за Малдивите  Whistling

# 114
В другата бургаска тема-Къде в Бургас едно момиче беше споделило за новия клуб в Зорница,попитай я.

И аз мога да споделя за РД в клуба в "Зорница" питай каквото те интересува. Аз съм доволна, децата се забавляваха много, има хапка и пивка  Laughing

И мен ме бройте за Малдивите  Flutter Макар че казаха че ще се затопли времето ... От май, юни щяло да е много топло  Mr. Green

# 115
http://current.newsweek.com/budgettravel/BahamaBeach_2b.jpg
и с Бермудите бих се "примирила",
колко скромно....... Embarassed

# 116
  • тъгата в мен
Какви Малдиви,maimp !Нъл ще раждаш? Joy
И всъщност на вас защо ви е студено,нали сте ми младички?Кръвта ви трябва да ври и кпи:)
п.п.
Джи,ако знаеш откога искам да ти дойда в магазинката.. Hug

# 117
Какви Малдиви,maimp !Нъл ще раждаш? Joy
И всъщност на вас защо ви е студено,нали сте ми младички?Кръвта ви трябва да ври и кпи:)
п.п.
Джи,ако знаеш откога искам да ти дойда в магазинката.. Hug

таман, да набера витамин Д Grinning

# 118
  • Бургас
Иве,до май ще вземем гражданство на Малдивите Wink
http://www.vbox7.com/play:8adb93c8
поздравче от нашите съграждани-дует Шик

# 119
  • Бургас
Вижте на каква информация попаднах. МБАЛ спира да приема пациенти с белодробни заболявания . Безумно е според мен ..И сега какво? Ако някой се почувства зле и е с кашлица в спешното ли трябва да ходи или в другата въпросна болница?  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт