Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 263
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
 Thinking брее, какъв лед,бе мацко, аз последните 2 дни ходих  8 пъти до Поморие, беше ок пътя. Е, с изключение на мъглата, която пада след 18 часа и всички почват да карат с 60км/ч на междуградски път .  Crazy

# 91

Ще стане ясно утре колко ми е богата общата култура, надявам се да е поне за 3  Laughing /не се научих да преписвам няма и да се науча  ooooh!

# 92
И мен много ме е яд, че не мога да преписвам.

# 93
Ахче,видимо няма лед,по-скоро рано сутринта още е валяло и тогава са се случили нещата.Сутринта се подведох,че няма лед и щях да направя шпагат на асфалта. Peace

# 94
Възможно е.

Охх, къде се наврях в тази специалност само дървени философи, прочели 1 учебник от 10.  ooooh! ooooh!
Другият лауреат от село да не казвам кое, лятото ходел на плаж с Конституцията и много интересни момичета намерил, цялата компания били  bombs без горници.  Tired Tired  Друго интересно обаче не чух да са имали.
Писна ми да слушам простотии и на другата почивката си тръгвам.

# 95
 Днес денят ми започва добре  Laughing, чантата, която си поръчах в петък е пристигнала, сега чакам да ми я докарат вкъщи и отивам с нея на работа. Laughing Само ме е яд, че не видях, че има и потфейл съм серията и сега тр да си го поръчвам отделно. Confused
 Айде, успешна седмица на всички!

# 96
Здравейте,препоръчайте ми добър дерматолог(детски),нямам никаква информация,а бебката е с някакъв обрив,благодаря Peace

# 97
  • Бургас
Ааааа Ахчева защо кръшкаш  Joy виж ме мен колко съм примерна, още вися в университета  ooooh! Още един час и край, моите очни завършват, за това образование вече  bowuu

# 98
Ааааа Ахчева защо кръшкаш  Joy виж ме мен колко съм примерна, още вися в университета  ooooh! Още един час и край, моите очни завършват, за това образование вече  bowuu
Ее,браво на теб ! Пожелавам всички изпити да вземеш от редовна сесия и след това да си го ползваш с кеф !  Laughing  Hug

# 99
  • Бургас
Мерси мерси, до тук все от редовна сесия се е случвало, да ти се връща тъпкано  Joy

# 100
  • Бургас
Здравейте момичета,вънка пак вали снежец  Heart Eyes
Аз пък изтървах всички редовни изпити и сега на поправки ужас,не че Денислав ме оставя много да уча,ама дано да имам късмет да ги взема  Whistling

# 101
Ей,много ученолюбиви момичета имало в нашата тема!Дано се надъхам и аз от вас.Успех ви желая! Peace
Да,да,МиМка,пак вали!

# 102
Пламен преди малко ме пита, кога ще свърши зимната година?  Whistling

# 103
Пламен преди малко ме пита, кога ще свърши зимната година?  Whistling
Сладурче!

# 104
Ми то... и на мен вече година ми се струва.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт