Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ивето Praynig,  стискам пръсти да ти се случи чудо!!!

# 76
  • тъгата в мен
Ивето Praynig,  стискам пръсти да ти се случи чудо!!!
Отваряйки първо тази страница,помислих,че ще стискаме палци на Ивето за евентуална предстояща бременност... Joy.А то..къде-къде за по-сериозно нещо идело реч!

# 77
 Joy Joy

а аз съм гладна  #Cussing out
Не стига, че сутрин като стана и след 20мин вече ме обзема вълчи глад, а преди исках само кафе и така до следобед.  #Cussing out Тоя студ не ми действа добре.

# 78
Иве, стискам палци да минеш с тълпата...е поне трябваше да питаш по какво е, дееее....
аХ`Не, и аз съм гладна, почти изяждам един шоколад сега.... Confused

# 79
 Rolling Eyes аз измих зъбките с цел да не посягам към храна, но май няма да се излъжа така лесно.

# 80
  • Бургас
И ние с моят дъщеря се присъединяваме към бургаската групичка /ако ни приемате де/.Аз ви чета,но не пиша,просто,защото вие се познавате и чуждите хора се допускат по-трудно /от психологията/.
Та искам да ви попитам правите ли си срещички и с децата и къде.Ние тук в Крайморие нямаме кой знае какъв избор за излизане,та ако нямате нищо против понякога да се събираме с вас-на драго сърце.Моята дъщеря сега ще я пускам на ясла и много се тревожа как ще свикне,но само времето ще покаже.

# 81
  • Бургас
Девойки...колко е пътя до Ветрен с кола /нормално шофиране/?  След първоначалната ми еуфория, че фирмата-превозвач от Англия, която ползвам, откриват офис в Бургас, забелязах, че  е във Ветрен. А аз (както е известно) все още не мога да си подкарам колата..... Mr. Green Та да знам ще ли мога да вербувам мъжа ми да ходи да взима багажеца...или ..да си ползвам аз автобусчето...или...да взема най-накрая да си изкарам пустите опреснителни (ама пак май ще ме е страх сама с детето до Ветрен да се спусна  ooooh!

# 82
10 минути от Метро до Ветрен.

# 83
  • край голямата локва
Здравейте . Hug Не съм сигурна дали въпросът е за тук, но някоя мама от Зорница дали има ли отзиви за СКАТ LAN ?

# 84
  • Бургас
аХ`Не! , благодаря! Не е много... Може и да ми се усмихне късмета!  Mr. Green

# 85
  • Бургас
Ира я каже повече ,коя е фирмата посредник ,която ползваш ,че ми стана интересно ,нали съм с "връзки "във Ветрен   Wink
Пътя е широк ,хубав- бързо се стига  ,само да не хванете магистралата за София Simple Smile,а автобусите за там са градски.

# 86
  • Бургас
ре Fresh нато Gale, Емпреса е фирмата. 

# 87
Iveto_ какво стана? 

ре Fresh нато Gale, Емпреса е фирмата. 

Ирра, мерси за инфото  Hug пропуснала съм новините...
Радвам се, че най-после и до Б-с стигат, па макар и във Ветрен да им е офиса

# 88
# 89
Добро утро!
Бре,страшна поледица!Сутринта от Сарафово до Бургас видяхме три излезли от пътя коли.В посока Слънчев бряг имаше две катастрофи. ooooh!
Аз не мога да спра да зъзна в офиса.Понеже по принцип ям за трима не съм увеличила храната,но от този студ ме избива на сън. Peace

Общи условия

Активация на акаунт