Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 328
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
# 181

И пак сняг.  Twisted Evil Тъкмо се зарадвах, че се стопи вчера.

# 182
  • Бургас
Няма край тази зима......Тъкмо се премених с човешки ботуши,утре пак нахлузвам кубинките... Rolling Eyes

# 183
 Ами аз на обяд толкова се зарадвах на стопения сняг и на уж сухия път и така се завъртях точно след Сарафово, че още не мога да дойда на себе си  Tired А този пред мен излетя директно в канавката  Confused което обаче пък спаси мен да се нацеля в него С две думи - Мразя зимата  Crossing Arms

# 184
Ивка, много неприятно,мила  Hug Confused  И аз днес подцених пътя, зарадвах се,че е сухо и също се позавъртях на пътя за завода, но системите вкараха в пътя колата. Аз какъвто пишман шофьор съм, това ми е първа зима драйвинг. Добре, че на Долноезеровския път няма много движение по обед.  Писна ми да е зима, толкова е подтискащо, грозно време, грозни дрехи, всичко е бавно и монотонно,сиво..

# 185
  • Бургас
И аз да се оплача от зимата  ooooh! В тоя сняг всеки ден съм на изпити че и семстъра почва другата седмица Crossing Arms
А аз нямам търпение да се разтопи и да почвам шофьорските курсове  Praynig

# 186
  • Бургас
Къде е Уиш да ви попее тихо се сипе.....  Mr. Green
Аз съм поетеса, не мога да пея  Whistling

Алооо, шофиращите, внимавайте на пътя, това че е сухо не означава, че не е хлъзгаво.  Hug Иве, нали си добре. Нямаш поражения?

Мего, освен на гости да ми идвате, ще си заформим тематична сбирка "безработни". Оф изперквам вече.

# 187
Добро утро!
И на мен ми омръзна тази зима.Имам чуството,че продължава вече половин година.
Пътят между Сарафово и Бургас е кошмарен.Вчера отклоняваха пътуващите към Слънчев бряг през Каблешково,т.к реката при Ахелой заляла пътя.
Хубавата новина е,че на влизане в Бургас видяхме три снегорина,които дори бяха в действие.
Стискам палци на шофьорките сред нас! Peace

# 188
И да искам, не мога да карам моята кола в това време.  Mr. Green  Предвам се ! 

Аз си пея "Тихо се сипе петият сняг..."  Много правилно го каза - все едно вече половин година е зима.
Забравих да ви кажа, че вчера освен инцидентченценто ми, си строших стъкълцето на дисплея на телефона.  Laughing  Хвалех го как не се троши като съм го изтървала няколко пъти на цимент, но на бетона се пукна.  Grinning

Срещата предлагам да я отменим за Първа пролет.  Flutter

# 189
Еее, аман вече от тази зима и този тъп сняг!Мъжът ми тонове изрина , ей го, сега пак е навън, измръзна ми момченцето! Grinning

# 190
Къде е Уиш да ви попее тихо се сипе.....  Mr. Green

# 191

Не мога повече  Joy Joy Joy Joy

Айде чао, отивам да работя.

# 192
Мего, освен на гости да ми идвате, ще си заформим тематична сбирка "безработни". Оф изперквам вече.

Да бе, не мърдам от къщи. Ако ти се ходи на тебе на гости - заповядай  Crazy
На лични ще ти кажа адреса, не че ако го спомена тука някой ще се оправи из нашите катакомби да ми дойде на гости  Mr. Green

# 193
  Уиш, викам те на бис  Mr. Green

Ъъъ аз пак тръгвам за Поморие и Несебър, да знаете може да не се върна  Tired
  А за пътя, който вчера беше затворен, спрях и питах полицаите може ли да мина, защото друг път до Поморие не знам, пък те ми викат: "Минавай бе, ама умната"  ooooh!

# 194
iveto_,стискам ти палци! Peace
Ахче,по моите спомени,миналата седмица се опитваше да се потрошиш,тази определено си вдигнала мерника на инвентара.Затвърждаваш мнението ми,че си бойна мадама.
Уишче,разсмя ме! Peace

Общи условия

Активация на акаунт