Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas
На 2.02 полу4их болни4ен за декември.

# 166
Имам открита сметка от преди това още, болничния е наред, не е върнат, всичко ми е както трябва. Просто нямат пари и сега първо изплащат майчинските, а болничните когато дойде.  Tired Добре, че не разчитам на тези пари, сигурно нервите ми щяха да са стопили.

# 167
Здравейте,момичета!
Днес съм дежурна в офиса.Синчето щеше да ми прави компания,но дезертира.Едва се дотътрих до работа.Много заледено,бре!
Anik79,къде се загуби?Не пишеш в темичката за наборчетата. LaughingИ аз чакам болничен за декември.
ina_lemon,честита годишнина!Много любов ви желая!Весел празник! Peace

# 168
  • Бургас
И аз съм тук  Stop
Ох това майчинство аз получавам сега по 100 лева докато направя стаж през май Crossing Arms
Някоя от вас да е запозната с този новия закон за самоосигоряване и тази глоба от 500 лв  newsm78 разбрах 4е срока е до края на месеца

# 169
  • Бургас
Вие пак сте горе-долу добре.А аз в декември получих майчинство за август месец,а януари-нищо.Ще чакам сега към 15 някой да се смили над мен.Казват,че фирмата нямала пари да преведе на работниците.А при това положение като не ми е изплатено майчинството дали ще мога да се запиша в бюрото по труда-сега дъщеря ми прави 2 години и ми се искаше да се запиша там.В тази фирма няма начин да продължа работа,разбрали сме се още като бях бременна,че прекратяваме договора.

# 170
  • На морето!
Имам открита сметка от преди това още, болничния е наред, не е върнат, всичко ми е както трябва. Просто нямат пари и сега първо изплащат майчинските, а болничните когато дойде.  Tired Добре, че не разчитам на тези пари, сигурно нервите ми щяха да са стопили.
Това кой ти го каза? Ако осигуровките ви са платени в срок е трябвало да си получих болничния до 20ти декември. Има нещо, можеш да се обадиш на 803 770, по ЕГН ще направят справка.  Wink
Аз да се похваля- едва втора седмица спортуваме с valentinadb и вече даже нямам мускулна треска, и започнах отново да си усещам тялото както преди бременността  Blush

# 171
Нашият работодател винаги ги плаща на едни и същи числа и никога не закъснява. Всичко ми е точно като ви казвам, все пак и аз се зачудих какви са тези работи...  Болнични имаме всеки месец по няколко, на никого не са закъснявали толкова много.  Rolling Eyes Благодаря все пак.

Поздравление за ентусиазма и спорта ! Аз все се каня и все нещо става.  Whistling

# 172
  • Бургас
Подкрепям Ренито, справката по телефона е задължителна. Аз така си чаках половин година последния месец майчинство защото витаеше в пространството и медиите че нямало пари и разни такива. Малко трудно се свързах с един от всички телефони които бяха изброени в сайта им, но накрая попаднах на една много любезна госпожа - веднага направи справка и стана ясно къде е проблема.  Peace

# 173

Маимп, регистрираш се за администратор на лични данни ако имаш назначени лица или боравиш с лични данни, ако си назначила до 10 човека може да се освободиш.
Ох, айде да си се наслаждавам на уикенда, че имах ужасна седмица. Confused
Аз съм се регистрирала 2003г.,но сега има задължение за пререгистрация до 15 февруари,
сиреч попълвам си същото и пак си вися в пощата да го подавам Grinning
И аз съм тук  Stop
Ох това майчинство аз получавам сега по 100 лева докато направя стаж през май Crossing Arms
Някоя от вас да е запозната с този новия закон за самоосигоряване и тази глоба от 500 лв  newsm78 разбрах 4е срока е до края на месеца

ако става въпрос за здравните осигуровки-трябва да подадеш
http://www.vedomost.info/blogove/o-n-n-n-n-n-no7-n-n-n-n-n-.html
ето и декларацията
http://www.bgstuff.net/files/dekl/deklaracia7.xls

# 174
Щом е така, в понеделник ще се обадя  wait

# 175
  • Burgas, Bulgaria
 Rolling Eyes 
как сте женички-спортуващи и зимуващи

# 176
О Миче жива ли си  Mr. Green
Ний безработните си седим в къщи и си гледаме децата. Ти какви ги вършиш? Отчет искам!
От туй седене в къщи съм се алкохолизирала - всяка вечер си успокоявам нервите от звяра с по 1-2 ракийки. Взех си и гоблен да шия - коя година ще го свърша не знам. Врата ми се схвана жестоко да се кьоря  Shocked

# 177
  • Бургас
Ооо, Мего, трайно или нетрайно безработна си. Аз щото съм трайно, така като гледам. Не съм свикнала да не ходя на работа - не ми понася.  Sick

# 178
Събирам информация за предучилищните в Бургас. Още не мога да се начудя къде да го запиша моят син. Ще съм благодарна за всякаква информация госпожи, брой на децата, с две думи всичко.   

# 179
Ооо, Мего, трайно или нетрайно безработна си. Аз щото съм трайно, така като гледам. Не съм свикнала да не ходя на работа - не ми понася.  Sick

Ми от декември до сега май съм трайно, надявам се да не е за дълго  Tired

Общи условия

Активация на акаунт