Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, имам леко спешен въпрос, дано можете да ми помогнете.  Grinning
В Изгрев има някакъв /явно нов/ китайски ресторант, ако правилно помня, името беше "Романс". Нищо не откривам в интернет. Не помня до кой блок беше адреса /имах брошура в пощенската кутия, уж я запазих, а никаква не я намирам/, но блокът беше сто и нещо - нов. Имаше май и карта нарисувана, та ми се върти нещо в главата, че беше в края на парка....
Та въпросът ми е - ако живеете наблизо около него или му знаете точния адрес - хелп ми!  Praynig  Grinning Благодаря!

# 226
  • Бургас
Аааааа ...такава ли била работата ....  ooooh! Мерси, шушоната  Hug Ще се разровя за някоя фактурка в пощата ...  ooooh!

# 227
шушон, и двете жилища се отопляват с ток, не знам .... Но наистина за първи път толкова много плащаме.

# 228
  • Бургас
Да не би часовника на електромера да не работи. Много удобен вариант за енергото е това.

Аз пък се възмущавам - взеха ми 8 лева за четири снимки, то това е направо обирджийство. Казах й на мацката, пусни ми ги на пощата да имам да си ги прикачвам към СВ-тата, ей ще ме излъже.  Crossing Arms Ще стана фотограф пък.

# 229
  • Burgas, Bulgaria
В Изгрев има някакъв /явно нов/ китайски ресторант, ако правилно помня, името беше "Романс". Нищо не откривам в интернет. Не помня до кой блок беше адреса /имах брошура в пощенската кутия, уж я запазих, а никаква не я намирам/, но блокът беше сто и нещо - нов. Имаше май и карта нарисувана, та ми се върти нещо в главата, че беше в края на парка....
Та въпросът ми е - ако живеете наблизо около него или му знаете точния адрес - хелп ми!  Praynig  Grinning Благодаря!

зад 62блок е в кооперацията.62 блок е висок зелен -два са и се намират точно до училището Йовков

# 230
Хохохо, момичетааааааа :

http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/2116?&search=bourgas& … &region=world

и понеже не можех да повярвам, проверих и на местно ниво :
http://www.btv.bg/weather/

newsm44

# 231
 atwork  хмм, в колко часа се съмва ?

# 232
  • у нас
Да не би часовника на електромера да не работи. Много удобен вариант за енергото е това.

Аз пък се възмущавам - взеха ми 8 лева за четири снимк...

за НГ снимах децата във фото. За една снимка ми взеха 7 лв. Трябваше да е обработена, но уви не беше. Обработих си я както си искам, за да мога да изкарам календари като хората. Направо бях бясна #Cussing out

# 233

зад 62блок е в кооперацията.62 блок е висок зелен -два са и се намират точно до училището Йовков

Много ти благодаря!

# 234
  • Бургас
atwork  хмм, в колко часа се съмва ?

Ти защо не спиш бе дете. Сега ти се е паднало.   Crazy
Моето зверче от четири часа се е замятало да става, да гледал "теуеуизора"  ooooh!

Синарка, и аз така със снимките, добре че имам завидни умения с повечето програми. Е излъга ме девойката. Не ми изпрати снимката. Пуууу лоши хора.  Crossing Arms

# 235
  • Бургас
Шушон, вземи си флашка и отивай на място да си вземеш снимката. Аз като се снимах направо и подадох флашката с най-любезната си усмивка да ми я качи - нямаше къде да ходи  Grinning

# 236
Учих до 5:40, защото мозъкът ми работи по-добре нощем.  Crazy После пък изчаках да стане 7:30 и да отида до държава-в-държавата. Сега вече мога да си лягам.  Flutter

# 237
... Защото тока вече е с измервателна точка. .... Ама и ние множко платихме де, до сега 170 лв не бях плащала само за ток, а беше и топло.

хм, че и то и преди си беше май с тая измервателна точка - аз от 4 години съм регистрирана и си плащам чрез ипея, ама оттогава не съм си променяла за ЕВН нищо... и пак сега гледам излязал е ... цъфти една сума от 230 лв без някакви стотинки /а ако си бяхме в къщи по цял ден - не знам колко щях да ударя  ooooh!/

Колежката ми скоро имаше проблем с Топлофикационните си сметки там обаче - оказа се, че проблема е в счетоводството им. Имали 7 лв да й връщат от накакво изравняване и затова й спрели получаването на сметки в ипея. Трябвало да отиде на каса да си вземе 7те лв и някакви ст., след което на друга каса да си плати за текущия месец сметката, а вече от следващия щяла да получава сметките пак в ипея...  не ми се коментира просто... 

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВАЛЯ   bouquet и Честит Имен Ден /сори за патерицата/Да си жива и здрава! Много късмет и успехи  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes[/b][/color]

Честито и на всички именици празнували вчера  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes   

# 239
Тедке защо питаш да не идваш към Ветрен- Mr. Green

мдааа, бях вече... но не във Ветрен, а в Банево. имаме вила там и отидохме да проверим дали не са се спукали тръбите Laughing
не ме стряха катаджии, ма и винетка на купувах Simple Smile
доверих се на форума пак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт