Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 475
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
абе, мацки...
вие с кво чистите фурните си?
майка ми разправяше за накакъв препарат, дето като напръскаш се надувал като пяна за коса и после слегва обирайки мазнотиите... ма не помни как се казвал. ooooh!
някой да знае? вчера ми кипна мусаката и сега фурната ми е мн зле...
ма тъй става, като си мисля, че малката тавичка, събира и много и малко Laughing

# 241
tetka,аз чистя фурната с Циф(два пъти годишно:) Mr. Green
Що се отнася до винетка,мисля че за кварталите не е нужна такава.
Ахче,и аз учех най-пълнощенно нощем.Ама,ти кога спиш?

# 242
  • Бургас
Една добра новина за работещите Бургас удължи работното време на детските градини . Похвално!  Дано скоро и аз се похваля, че съм обратно в редиците на работещите, че след близо 4г. в майчинство май не са ми много големи шансовете  Mr. Green

# 243
Една добра новина за работещите Бургас удължи работното време на детските градини . Похвално!  Дано скоро и аз се похваля, че съм обратно в редиците на работещите, че след близо 4г. в майчинство май не са ми много големи шансовете  Mr. Green
Страхотна новина,Irra!Радвам се за всички родители на деца,които посещават или ще посещават ДГ.За мое съжаление,мен слабо ме "огрява"-моя син ще посещава ДГ още три месеца.Заради раб.време на ДГ моите работодатели промениха работното ми време.Колко възможности за хубава работа изпуснах,заради раб.време на ДГ. ooooh!
Не беше нормално такова работно време за голям град като Бургас.

# 244
Е време беше да го променят работното време на детските градини!!! Браво на общинарите, все така да работят .
Синара, кое е това фото. Сподели моляте да не ходим да си правим снимки там!?
Като вляза тука в темата все на някой му е тъпо!  И на мене ми става така кофти  и то май скоро нещата няма да се оправят. Тъкмо слънцето ще грейне на хоризонта и хоп ще изкочат сметките за тока. Не ми се мисли, като съм по цял ден в къщи, какви сметки ще има  Twisted Evil
Ах, Не, голяма нощна птица си ти май ,  Rolling Eyes Wink Wink

# 245
Да, аз определено съм сова, по цял ден ми се спи, но нощем се чувствам ок. То хубаво на мен ми е удобно да си уча посред нощ особено сега и да спа през деня, но на хората им трябвам в работното време .  Crazy   Днес си изключих звука на телефона, добре че се пробудих към обед и като погледнах.  ooooh!

# 246
  И аз уча вечер, но то е защото чакам да заспи домочадието  Joy

# 247
  • у нас
Е
Синара, кое е това фото. Сподели моляте да не ходим да си правим снимки там!?

В това фото ходя от много години, познавам се с момчетата, но сега от известно време има ново попълнение и точно той ми се падна да ни снима. Е, ама 7 лв за снимка, на която се чудиш дали няма слънчево затъмнение си е много. Но като цяло в Бургас изкарването на снимки е доста по-скъпо от другаде. Иначе фотото е в уличката под Стоматологията, но наистина това ми се случва за първи път и много се издразних  Peace

Това за градините е добре, ама дали ще си спазват работното време? Аз ако закъснея малко и отида да взема детето към 17 и нещо в групата няма никой освен него  Shocked

# 248
Да, и аз покдрепям новото РВ на градините.... Но трябваше да приемат и да задължат родителите да не си взимат децата преди 17ч...
Разбира се, това в реда на шегата... но ми писна от баби и скучаещи майки дето дремят още в 15:30ч пред градината и нямат търпение да си вземат децата първи. А после мойта да ми се сърди, що съм я взела последна. Rolling Eyes
Това си зависи от нас родителите... Но и учителките, ако не си тръгваха след като вземат последното дете, ако бяха длъжни да си стоят до края на раб. ден ... щеше да е добре да си стои заключена вратата до 17ч примерно... и след това да пускат родителите.
Може би не всички ще се съгласите с мен... Но аз да си споделя мъката Simple Smile
Сега като не работя, пак си взимам детето в 17ч... Там й е по-интересно и до към 17:30ч има деца в групичката й, та не е последна... Но като работех, беше голям зор как да се нагодим с мъжо за да я приберем... Rolling Eyes

# 249
  • Бургас
tedka* , напълно съм съгласна с теб! И аз в момента съм в майчинство, но винаги я взимам към 17-17,30. Сега не ми е проблем да я взимам по това време, но след като започна работа някой ден едва ли ще ми е възможно... Все пак в повечето фирми работното време е до 18-18,30 ...

# 250
Ми така де... Crossing Arms
Сещам се първия ден като си оставих детето в яслата... питах учителките, към колко часа да дойда да си я взема... и ми отговориха: Ами те всички родители идват към 16-16:30ч... Close
После пък, Деби като порастна, ми е разказвала, как учителките й се карали, че не отивам да я взимам рано(това когато работех) и не съм я обичала, затова оставала последна ooooh! #2gunfire
Ако задължат учителите да стоят до 18ч, без значение има или няма деца... няма да ни гледат на кръв като отидем да си вземем детето в 17:30-18ч... и няма да говорят такива идиотизми!!!
Ми то реално, тази която е 2ра смяна работи 4часа... от 13ч до 17ч Naughty
За капак, на празници правят сборни групи и ни подпитват със списъци: Вие ще си пускате ли детето на този и този ден?! Close

Абе на държавна работа да се уредиш, живот ще си живееш Laughing

# 251
Вчера са открили Плюса в Славейков. Сутринта, идвайки на работа видях вече излизащи с торбички клиенти. Ще го посетя в обедната почивка  Simple Smile

# 252
  • Бургас
О да, откриването на Плюса трябва да е било вчера. Айде после да споделиш.

# 253
  • Бургас
Ками* къде се намира Simple Smile

# 254
Не съм Ками,но преди време ми обясниха,че ще бъде след общежитията на ВХТИ,срещу подлеза и 36,37бл.Бул."Я.Якимов".Дано не те подвеждам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт