Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 434
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
И аз взех мартенички, ама тази година по-малко че минали години съм купувала на килограм и сега имам една торба мартенички  Crazy Ще ми стигнат за 4-5 години напред.

Новите подвизи ново висше ли е?  Crazy Успех!
Мерси за пожеланието. Дааа, правилно предположи, първо обаче магистратура, после ми се върти още едно висше в друго направление. Аз съм от хората дето все гледам да науча нещо. Време е наученото да го облека и с дипломи  Joy Ще си ги закача на стената, ще си направя кът.  hahaha

Много пусто в темичката, що така само ние пишем  Rolling Eyes

# 511
  • Бургас
И аз съм тук  Flutter
Дари, честито отметнат изпит.
Шушонка, можем да пием кафенце някой ден ако искаш, особено, ако дойдеш по-близо, към Етнографския, ако имаш излизания, мога да отреагирам и за половин час. Гери е първа смяна идния месец, така че решиш ли нещо - пиши!
Къде е Мария (маимп) нещо ми се губи това момиче, дано се вясне да се отчете, то май не й е време да ражда още  Thinking
Мартенички и аз си купих, още от багажника на Камито  Heart Eyes

# 512
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
И аз купих мартенички от базара,сега ще чакаме  Великденския  Wink
Шушон и аз така си мислех,ама първо трябва да купя дъждобран newsm78

# 513
  • Бургас
Ееее, Радост, ми като си тук що си мълчиш... ще свирна ама тази седмица ще гледам първо да се регистрирам в Бюрото по труда. Което не знам как ще стане предвид на малката маймуна. Страшна организация е измислил някой там. Трябва в 7 часа да отидеш да се запишеш в списък  Rolling Eyes пууу да му се невиди, а аз как да отида в 7 с Ивайло  ooooh! Май ще търся връзки  Embarassed

И аз си мислих за Мария (маимп) ама не и е много рано - мисля за март беше. Пък както е тръгнало май бебетата в темата ни излизат непредвидено доста по-раничко.  Rolling Eyes

Мимка, ми какво чакаш, защо не си се оборудвала с найлон  Hug

# 514
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
МНОГО СТЕ ГОТИНИ И ДОБРИЧКИ

bouquet

...аз леко се сдухах   Embarassed

Айде честито... особено като знам при кой, много ще трябва да черпиш  Mr. Green

# 515
  • Бургас
И аз бях днес клиентка на мартеничките. Съжалявам, ако затрудних момичетата с едра банкнота, но поне съм сигурна, че имаха оборот от 50 лв,щом ми върнаха...Нещо май не съм изброила всички нуждаещи се от завързване утре,но ще пазарувам пак сутринта,на път за офиса.

# 516
...
Много пусто в темичката, що така само ние пишем  Rolling Eyes

И аз тук от време на време, но нали съм в кюпа на учащите спира ми се тока с дипломната работа. Не ми стига ума как ще се справя  Crazy

Ахчева, честит ти отметнат изпит  Hug

Не можах да се добера до базара и мартеници никакви не съм купила, щото уж за него се пазя. Утре ще мина, дано сте оставили и за мен  Laughing

# 517
О и аз минаха и си накупих мартенички от Благотворителния пазар, даже два пъти. Утре ще се кичим с тях. Даже си бях харесасала една голяма имаше синичко по нея против уроки, ама на връщане я бяха купили вече!
А на Калифорнията от кога са и развалили кухнята? Последно съм ходила там юни месец и имаше готини десерти.

# 518
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
МНОГО СТЕ ГОТИНИ И ДОБРИЧКИ

bouquet

...аз леко се сдухах   Embarassed

Айде честито... особено като знам при кой, много ще трябва да черпиш  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy ооо,дааааааа. Но след месец и половина съм още по-тежко, при Б.Й.  Mr. Green Когато бях 7 дни на лекции при него, 2 пъти сънувах следното :
-.......,.... /бла, бла,бла/ ... , ЗАТОВА НЯМА ДА ТИ ДАМ ИЗПИТА !!!!
 hahaha hahaha hahaha

# 519
  • Бургас
Къде е Мария (маимп) нещо ми се губи това момиче, дано се вясне да се отчете, то май не й е време да ражда още  Thinking
Беше писала във Ветренската тема,че е в Патологията , за задържане. Каза че е добре и ще е под наблюдение известно време.
Ax`Не честит ти изпит,все така да ги вземаш подред ,един след друг.
iveto_  В кой университет си? И аз имам да пиша дипломна работа,но последните дни не отидох на изпитите/ 2 дена преди раждането на Димана/ и сега трябва да ги взема и тогава да почвам с тия мъки . Кога ли ще стане........  ooooh!

# 520
Възхищавам ви се на всички с  малки дечици, но въпреки това с  ентусиазъм и сериозност към ученето, на теб, на МиМка, на Ивето, на шушона, сигурна съм, че изпускам още много учащи сред нас...
Аз с такава мъка, мързел и нежелание да го правя...  Rolling Eyes Имам чувството, че съм най-мързеливият и недисциплиниран човек на света.

# 521
  Да бе да, аз се сещам за поне още един такъв като теб  Mr. Green Ама ... като съм се хванала на хорото ще го избутам пък. Б.Й. и на мен ми каза, че няма да ми го даде изпита, ма ей на 6 ми писа  bowuu така че спокойноооо  Simple Smile

Съни в "Асен Златаров" съм аз, но е магистратура. Мимка редовно я засичам.

А Мимето и аз я мисля, четох, че е в патология дано всичко е наред  fingerscrossed

# 522
  • Бургас
Ааа, не знаех за Мимето, хайде стискаме й палци, всичко да се уреди с нея, точно както трябва да бъде  Praynig

Добро утро и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!  Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 06:55 от Pagocт

# 523
  • Бургас
Честита Баба Марта, да сте румени и засмени - все пак март дойде, зимата си заминаваааа на-на-на-на-наааа  newsm44 rotfImao

На Мимето много стиснати палци, бебо да слушка и да не бърза да излиза  Praynig

Уффф когато трябва да се събужда Ивайло естествено спи като тъпан  Crossing Arms

# 524
 Момичета, добро утро. Нахлувам с въпрос и се извинявам ако е коментирано, нямам време заради бебетата да изчета по-назад Embarassed
Детските за февруари преведоха ли ви ги? Чудя се къде да звъня Confused
 И чЕСТИТА бАБА мАРТА! Да сте здрави и вие и дечицата ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт