Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 432
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
   Съни в "Асен Златаров" съм аз, но е магистратура. Мимка редовно я засичам.
И аз и аз ! Магистратурата ми е Международен бизнес ,дали не се знаем /поне по физиономия/ ?
То и аз трбваше да пише сега дипломна работа,но заради бебчо се отложиха малко нещата....

Честита баба Марта ! Да сме здрави и усмихнати ,а дечицата с румени бузки !
Ей ,много го обичам този ден...

# 526
  • Бургас
Честита Баба Марта момичета  Hug
Иве обаждай се като ме видиш,аз съм мн забляна ooooh!
И аз се присъединявам към групичката учещи в Асен Златаров,даже след малко отивам малко на лекции Sunglasses

# 527
  • Бургас
Честита Баба Марта и от мен!
Ейййй, много ученолюбиви ще излезем в тоя форум, бре хора.  hahaha Аз като бях бременна с малкия записах магистартура в БСУ - Бизнес администрация , нооо .. малкия реши да се роди месец по-рано от очакваното и ми промени малко плановете. hahaha  Сега остават 4 изпита (от които два са курсови работи) и дипломна работа, ама как вече не ми се занимаваааа ...А като знам колко пари съм дала ....Май ще трябва да си седна на д**то и да си напиша курсовите работи поне, пък изпитите за наесен да ги оставя!  Crossing Arms

Детските за февруари преведоха ли ви ги? Чудя се къде да звъня Confused
ТЦ...нема . Ето я темата - цък

# 528
  • Бургас
Честита баба Марта, момичета - да сте много здрави и щастливи, вие и вашите близки  Peace

# 529
 Честита Баба Марта, румени, засмени и здарички да сме  Hug

Съни аз съм Бизнес администрация, но със сигурност сме се виждали, миналата година имахме общи лекции и изпити  Peace

Мимка, аз все от далече те виждам и все бързам, защото бягам от работа, за да отида до там. Иначе ще се обадя със сигурност  Simple Smile И да ви кажа Мимка изглежда перфектно, все едно никога не е раждала. Да е жив и здрав младежа  Hug

# 530
  • Бургас
Ирра и аз съм Бизнес администрация, само че бакалавър. Казвай ако мога да ти помогна с нещо.

А някой има ли обяснение защо все пак се бавят детските?

Ах, какво стана с твоя болничен, все ще те питам? Стана ли ясно защо се бави?

Успях да си взема номер да се регистрирам на борсата.  Party Двамата с Ивайло голяма картинка бяхме. Ама няма такава навалица, просто. Лудница, българска му работа...

# 531
  • Бургас
Добро утро, честита ни Баба Марта!
И много да слушат мъжете, че да  е хубав месеца!

# 532
Здравейте и от мен,мнооого рядко пишеща,но поне редовно четяща!
Честита Баба Марта на всички ученички,мамчета,момичета и дечица!Много здраве и дълъг живот!
Аз само се присъединявам към завършилите Асен  Златаров,но надали мога да помогна с нещо,че завърших бааая отдавна.И поздрави на всички които учат и гледат деца,и аз имах голямо желание,но вече чакам второ детенце и със сигурност няма да смогна,а и бремеността ми се отразява много зле на паметта,дали само аз съм така?

# 533
А добър ден! Честита баба марта на всички - бели и засмени, румени червени!
Присъединявам се към завършилите Асен Златоров, бая отдавна. Успех на всички, които учат сега там!

# 534
  • Бургас
Ирра и аз съм Бизнес администрация, само че бакалавър. Казвай ако мога да ти помогна с нещо.
А, можеш, можеш ...Да напишеш една курсова работичка при доц. Милчева  Mr. Green (Шегата настрана, загубила съм плановете за курсовата работа и трябва да ходя при нея да си искам нови  Crazy )
Поздравления, че си успяла да я свършиш работата с Бюрото...И аз съм чувала все "хубави" работи за списъци и чакане рано сутрин за някакъв списък  ooooh! Да видим мен дали ще ме уволнят сега, или ще ми признаят молбата за неплатена отпуска и след нея ще ме уволнят Outta Joint

# 535
Да ми препоръчате някой за ремонт на покрив?  Praynig

# 536
  • Бургас
Да ми препоръчате някой за ремонт на покрив?  Praynig

Ела в скайпа!

# 537
  • Бургас
Иве много ти благодаря,ти си първата която го казва  Whistling  hahaha
Да не забравяме все пак че ка4их 23 кила,а съм свалила само 15  newsm45,но горката аз не мога да пазя диета заради всичките ми хапчета и инджекции #Cussing out обречена съм да си остана така  hahaha
А за детските казаха че ще ги дават след понеделник(другия)  Heart Eyes

# 538
Иве, днес дойдох в 9:05 и спрях под прозореца.  Hug  Flutter

# 539
  • у нас

А за детските казаха че ще ги дават след понеделник(другия)  Heart Eyes

моите ги преведоха преди малко  Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт