Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 400
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Добро утро !
Мимка,има време за слабеене ! Ей го лятото иде...
Аз пък вчера ,да се похваля,за първи път от 30 дена напуснах Ориндж Каунтито на Бургас,демек Меден Рудник , ходихме до Мола...Видях свят и аз ...  Mr. Green

# 541
Добро утро !
Мимка,има време за слабеене ! Ей го лятото иде...
Аз пък вчера ,да се похваля,за първи път от 30 дена напуснах Ориндж Каунтито на Бургас,демек Меден Рудник , ходихме до Мола...Видях свят и аз ...  Mr. Green
То пък щото мола е много за гледане Wink Но става за разходка Wink

# 542
  • Бургас
След толкова киснене вкъщи ми се видя като Хавайските острови  Mr. Green

# 543
Честита Баба Марта и от мен  Heart Eyes
Да сте живи и много здрави, бели и червени,
големи късметлии и като слънцето засмени
  Heart Eyes

Приключи Вторият Първомартенски Благотворителен Базар в Бургас
Събраната сума от продажба на мартенички е 948 лв

Благодаря на всички ви за подкрепата  Heart Eyes !!!
Hug

# 544
Иве, днес дойдох в 9:05 и спрях под прозореца.  Hug  Flutter

Хм, ще черпиш викаш  Laughing

Ками, браво. Аз вчера все пак успях да мина и да купя, едното момиче там беше с количката с бебето, което точно беше заспало. Впечатлих се.

Ние днес излязохме с дребния в 10:30ч и се прибираме сега  Whistling В най-големия дъжд махахме крачоли по улиците, но сега е капнал и не ме занимава с нииищо  Mr. Green

# 545
  • Бургас
Честит 3-ти Март. Бъдете винаги свободни, и в душите, и в сърцата си  bg

# 546
  • Бургас
Честит ви национален празник!
С количката и заспалото бебе бях аз  Embarassed. Жената която я гледа още не беше дошла да я вземе, когато си минала, тъкмо за да те впечатлим.  Wink

# 547
  Честит празник!!!

С количката и заспалото бебе бях аз  Embarassed. Жената която я гледа още не беше дошла да я вземе, когато си минала, тъкмо за да те впечатлим.  Wink

Еее ама аз в добрия смисъл се впечатлих. Надявам се не си ме разбрала погрешно  Hug Възхищавам ви се на всеотдайността ви момичета.

# 548
  • Бургас
Знам, не съм те разбрала погрешно  Hug

# 549
  • Бургас
Добро утро или Добър ден! Wink

Синара, спомням си, че препоръчваше един производител на мед. Ако може да ми дадеш координати. Peace

# 550
Много тихичко в нашата тема, май всички се пръснаха по отчетните си.  Rolling Eyes

Я да ви питам вас, понеже не ми се пуска тема в КМ, от 1 месец си гриза много устните, не мога да спра, усещам се чак, когато започне да ме боли много. Вече имам ужасни рани, устните ми са постонно сухи  Confused

# 551
  • Бургас
аХ`Не! ,намерих това инфо. Незнам дали ще помогне,но все пак споделям !  Hug

http://mamita-bg.com/2009/03/11/7-%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%B5%D1%81 … 1%83%D1%81%D1%82/

# 552
  • Бургас
Малиии, не съм била сама. На мен много ми помага най-обикновен вазелин - много бързо ми минава и няма къде да се захапя  Embarassed И по-честичко червилце. 

# 553
Аз ползвам много балсам, но от него още повече ги гриза. Май ще мина на обикновен вазелин.А ако на тези изпръхнали сухи устни сложа червило, ще съм потресаваща гледка.  Embarassed
Съни скай, благодаря за инфото, за лимона не го знаех.  Simple Smile

# 554
Искам да използвам темата за да попитам: Колко плащате на чистачката да чисти входа?Нашият е този от последните панелни блокове,на 7 етажа с по 2 апартамента.И ние сме плащали по 40 лв.Днес ми изтърсиха,че искат да го увеличават на 45.На мен ми се видя много,особено при тази криза и намаляне на заплатите навсякъде.Нямам нищо против,жената чисти добре,но....не в този момент.

Общи условия

Активация на акаунт