Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 295
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Ако ще е за хвърляне на поглед към ТВ отвреме навреме, защо да питам специално в тази тема - та то в 90% от заведенията има телевизори... и ще споменавам ли Jamie's? Явно всеки си пее някаква песен без да вниква

# 616
  • Бургас
В "Духът на дракона" има големи  телевизори. На "Левски" е заведението, почти до светофара пред у-ще "Иван Вазов"

# 617
The Tulip тц, тц, тц ...... е как може

там бях я  Crossing Arms

# 618
В "Духът на дракона" има големи  телевизори. На "Левски" е заведението, почти до светофара пред у-ще "Иван Вазов"

Верно че има, ама духът е на "Тигъра" май ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 619
  • Бургас
И, вярно ,че е на тигъра. Аз съм в грешка, важното е, че се сетихте.

# 620
  • Бургас
Хората са различни, затова още веднъж - да не обобщаваме. Peace Ясно е, че няма да хвърляте само поглед към телевизира от време на време. Дали са ти предложение за заведения, дано намерите това, което търсите. Просто е невъзпитано да правиш забележки, че някой си чеши езика/трупка мнения. Замисли се! Peace

# 621
Ако ще е за хвърляне на поглед към ТВ отвреме навреме, защо да питам специално в тази тема - та то в 90% от заведенията има телевизори... и ще споменавам ли Jamie's? Явно всеки си пее някаква песен без да вниква
Е като се замисли човек, тази тема е най-подходяща за такъв въпрос...

# 622
Днес нашето Гале си има има ден  Hug
Да ни е жива и здрава !!!
 Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes

# 623
Въх...
Пак съм изтървала хвърлянето на къчове...
Какво ми става напоследък?!

Гале, с добро да ти се споменава името, жива и здрава да си и дълги години с гордост да си го носиш!   bouquet

# 624
  • Бургас
Що бе що да си изтървала... че тя дискусията си е във вихъра  Joy

Галеее, и тук честит празник.

# 625
Ааааа, друго си е да изсъскам още в началото ... Wink
Пък ся - след дъжд качулка!

И всъщност, нали както стана ясно, че това е специалната тема за заведения, та да си дойдем на думата...
Преди седмица установих (отново), че няма къде да сръбне човек едно кафе през деня, ако е с бебе! Ми няма ...
Само в Триа-та, ама те там с колички, без колички - един връз друг!
Айде за майките - ок, ама другите що дирят в това кафе не знам!
Мислех си, че за три години нещата са се променили малко, ама не. И за зла беда и в България кафето затворено. Хепи щяло да става...
Ай да идва това лято, че ...

# 626
Заповядай при нас на Ултрата до Инканто. Студ и пек - там сме, щИ устискаме на съскането  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 627
В тоз студ?
Тц...
Ще съскам с клавиатурата! Simple Smile

Ама като пекне ще дойда... Flutter

# 628
  • Бургас
Е, с тази информация за кафето на "България вече" ме разбихте.....
Ние с мъжо там си пием кафето в лошо време, че тези по центъра са като дискотеки-силна музика,тъмница,масите наблъскани едно в друга. Мъчно ми е, пък!

# 629
  • Бургас

Преди седмица установих (отново), че няма къде да сръбне човек едно кафе през деня, ако е с бебе! Ми няма ...

има, има! Сетй се да ме поканиш да дойда до ЦентърО и ще ти покажа де е! Даже мой ред е и да черпя. Ама първо ще подпишеш декларация, че няма да издаваш де съм те водила, че после няма да можем да си намираме място!

Общи условия

Активация на акаунт