Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 293
  • 740
  •   1
Отговори
# 630

Преди седмица установих (отново), че няма къде да сръбне човек едно кафе през деня, ако е с бебе! Ми няма ...

има, има! Сетй се да ме поканиш да дойда до ЦентърО и ще ти покажа де е! Даже мой ред е и да черпя. Ама първо ще подпишеш декларация, че няма да издаваш де съм те водила, че после няма да можем да си намираме място!

Оф само да пукне пролет ...  Hug

# 631
Тъй ли стана ..... добре, добре.........

# 632
А някъде да има кафене в Бургас където да пише - Само за майки с колички?
На моя календар в къщи пише, че днес празнуват Галя и Геновева. Всички които се казват така да си изкарат един незабравим ден и много да ги краси името!!!

# 633

Е, ти ставаш нахална ...  Mr. Green

# 634

Е, ти ставаш нахална ...  Mr. Green

Как си знаех само, че ти ще отговориш!Ама очаквах малко по друг отговор  Mr. Green Mr. Green Е никой, няма да ви вземе кафето то си е само ваше

# 635
  • Бургас
Гале, честит имен ден! Да си жива и здрава!  bouquet

# 636
Като таргет група майките с колички не са интересни за заведенията.За всеобщо наше съжаление. Confused
Гал, Честит Имен Ден!Не се спотайвай, ми идвай да черпиш! Mr. Green

# 637
  • у нас
Гале, честит имен ден и от мен! Здраве и много успехи!   bouquet

# 638
  • Бургас
Благодаря ви на всички ! Simple Smile

# 639
Тепърва ще съм пак с количка,но мисля че в розата става за майки с колички,поне преди не се пушеше,сега скоро не съм ходила.
Искам да помоля нещо,ако някой познава търговски представител на някоя марка бира,дали не може да ми помогне,разбрах че те снабдяват заведенията с чаши за бира,а искам да купя на мъжът ми комплект от 6 бр. за рождения ден(той не харесва чашите които продават по магазините,харесва фирмените),дали някой може да ме свърже с такъв човек.това съм го постнала и в темата На пазар,ако оттам някой може да ми помогне.

# 640
Kaжете ресторант в Бургас, където има детски столчета? Спешно ми е   Praynig

# 641
 В пицарията Зорница. Mr. Green
 И още някъде гледах скоро, защото ми направи впечатление, обаче.... Rolling Eyes

# 642
  • Бургас
В Китайска стена също  Peace

# 643
 Къде в Славейков е ул.Разделителна?

# 644
  • Бургас
Според мъжа ми е бул. Тракия: http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg Peace

Общи условия

Активация на акаунт