Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 284
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Огромно благодаря!  bouquet

# 646
  • Бургас
Къде в Славейков е ул.Разделителна?
В началота на улицата е Техномаркет, а на самата улица - Сарата, офис на Мтел и банка ДСК.

# 647
  • Бургас
Една хубава новинааааа:

Здравейте момичета,
днес в 16.25 ч. родих Вяра-2980,49 см.,
раждането не беше леко,но пък резултатът се оказа изключително зрял и активен  Simple Smile
,
сега се киприм двете сами в стая под зоркото око на персонала,

Да е жива и здрава малката Вяра и да дарява всички около себе си с много усмивки и щастливи моменти!  Party

# 648
Честито miamp.   bouquet
Да е жива и здрава Вяра и да носи много радост на всички, които са около нея.

# 649
  • Бургас
Честита рожба, Мария! Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи!    bouquet  bouquet  bouquet

# 650
  • Бургас
Честито на мама, много красиво име е избрала на бебка-да й е жива и здрава и все такава активна и зряла!  bouquet

# 651
Ооооооф, аз го изживях почти по роднински! Не съвсем почти де ама ... наша си е Вяра!   bouquet

# 652
Честито на Мимето, да е жива и здрава Вяра и много да радва мама и татко !  Simple Smile

Столчета имат и в Хепи. Благодаря за предложенията.

# 653
  • у нас
Честита дъщеричка, miamp! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! На теб ти желая бързо възстановяване!   bouquet

# 654
  • Бургас
Охооо, бебче на хоризонта  Heart Eyes Честито на Мимето и на всички около нея, а малката Вяра да расте здрава и красива и с вяра.  Hug  bouquet

А мама да дойде да се отчете тука, а не се препращат постовете й  Mr. Green Какво е това пренебрежително отношение, ама-ха  Crossing Arms

# 655
  • Бургас
Честито, да е здрава и усмихната малката Вяра! Бъро възстановяване на мама!

# 656
  • тъгата в мен
И аз я поздравих Мимчика,ама на лични smile3534
wish ,намери ли майстор за покрива,че аз да съм на ред?

# 657
Ау каква страхотна новина  Hug
Имаме си малка принцеса Вяра  Heart Eyes
Да е жива и здрава, много щастлива, да радва много мама, тати, кака и батко  Heart Eyes
Честито Миме, скорошно възстановяване !!!   bouquet

# 658
  • Бургас
Ооо, чудесна новина! Много те мислих Миме, доста време!
Честита ти трета рожба! Много да те радва и да се гордееш с нея цял живот! Прегръщам те силно и чакам да се видим скоро!

bouquet  bouquet  bouquet

С малко закъснение на Галето - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!   bouquet

# 659
Благодаря за пожеланията момичета,
следя ви отблизо,но не пиша,защото събитията около мен са детеродни,контрахиращи и надявам се в най-скоро време коластро-кърмачески-все отминали за вас "вълнения",а за една по-млада особа надявам се предстоящи Simple Smile,
само да не ме мъчеха болки такъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъв курорт щях да му спретна тия дни във Ветренската клиника,но уви..... Grinning
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт