Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 272
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за пожеланията момичета,
следя ви отблизо,но не пиша,защото събитията около мен са детеродни,контрахиращи и надявам се в най-скоро време коластро-кърмачески-все отминали за вас "вълнения",а за една по-млада особа надявам се предстоящи Simple Smile,
само да не ме мъчеха болки такъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъв курорт щях да му спретна тия дни във Ветренската клиника,но уви..... Grinning
Лек ден
А,лек ден на теб желая!Честита дъщеричка!Да е жива и здрава!На теб-бързо възстановяване! Peace

# 661
Благодаря за пожеланията момичета,
следя ви отблизо,но не пиша,защото събитията около мен са детеродни,контрахиращи и надявам се в най-скоро време коластро-кърмачески-все отминали за вас "вълнения",а за една по-млада особа надявам се предстоящи Simple Smile,
само да не ме мъчеха болки такъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъв курорт щях да му спретна тия дни във Ветренската клиника,но уви..... Grinning
Лек ден
А,лек ден на теб желая!Честита дъщеричка!Да е жива и здрава!На теб-бързо възстановяване! Peace

И пак тука да кажа, честито бебе Вяра. Само радост да ти носи на тебе и на цялото семейство. А за тебе бързо възтановяване и болките бързо да преминават и да се забравят.
Като си спомня при мене какво беше ми се въртят разни мисли в главата. ....Даже и таткото не се е отървал още от шока. Но резултата е супер.... сега спи в кошората.
Маймп, така пожелавам ти да си имаш едно спящо бебе без колики.
Аз нали съм нахална гледах в другата Бургаска тема за великденския базар  и видях много хубави неща. Даже съм си заплюла някой да си ги купя.
Лек ден!!!

# 662
А забравих да питам, какво стана с Хеликона?

# 663
  • Бургас
А какво му е на Хеликона? Да не го затвориха,уж в центъра ми е офиса,но в това лошо време с кола ме водят,с кола ме взимат. Дано вече се оправи...

# 664
Аз днес минах покрай Хеликона- е такъв няма. Правят голям ремонт вътре а и от вън. Поне така изглежда отстрани.

# 665
  • Бургас
Ремонтират го, да! Ще става американски тип книжарница! Поне така изглежда!  Thinking

# 666
  • Бургас
Честито бебче, Маймп, да е живо и здраво и много да ви радва и слушка   bouquet

# 667
Честито бебче  ylinfant

# 668
Хеликона горе работи-вече ремонтиран а долу е още в ремонт. Peace

# 669
Привет момичета! PeaceНе съм писала скоро,  Blushно сега ми изниква питане та затова ще ме извините!? CrazyЧувала съм ,че в "Изгрев" имало някакъв оказион за бебешки стоки втора ръка!? newsm78Но къде е точно и съществува ли още незнам-инфото ми е от преди 2,5г.! TiredИнтересува ме защото имам за продаване две детски колички в отлично състояние и искам да пробвам там!Предварително благодаря ако някой може да ми помогне с адрес или телефон!!!  bouquet

# 670
  • Burgas
Здравейте и от мен.
Честита дъщеричка на maimp да им е жива и здрава и много да ги радва.
И аз имам питане някои беше писал 4е е поръ4вал снимки в сайта снимкитеви,и аз искам да поръ4ам днес се опитах,но нещо не се полу4ава не мога да ка4а цялата папка със снимките,а една по една не ми се занимава,4е са много,ако някои може да помогне ще съм благодарна.

# 671
anik79 , извади от английския сайт, че са по-хубави, а и имаш бонуси  Laughing
ако искаш покана - свиркай - първите ти 50бр след като си поканена са безплатни  Peace

# 672
  • Бургас
Здравейте и от мен.
Честита дъщеричка на maimp да им е жива и здрава и много да ги радва.
И аз имам питане някои беше писал 4е е поръ4вал снимки в сайта снимкитеви,и аз искам да поръ4ам днес се опитах,но нещо не се полу4ава не мога да ка4а цялата папка със снимките,а една по една не ми се занимава,4е са много,ако някои може да помогне ще съм благодарна.

До колкото си спомням, май имаше и опция да се качи цяла папка, но май трябваше да си изтеглиш и  инсталирараш някаква програма на компа, която има на сайта им  newsm78

# 673
  • Бургас
anik79 , извади от английския сайт, че са по-хубави, а и имаш бонуси  Laughing
ако искаш покана - свиркай - първите ти 50бр след като си поканена са безплатни  Peace

Да аз от както почнах да си вадя снимките през photobox.co.uk  тотално забравих за бг фото услуги

# 674
Аз да си кажа - снощи бяхме на РД в детския кът в МОЛа и не ми хареса ....

И да се похваля, запазих си вече след няколко дена ровене из нета вила за великденския уикенд и съм доволна  Mr. Green в подножието на Странджата, надявам се да е хубаво  Rolling Eyes няма много отзиви , ще видим ... хем исках да е близо, хем планина и накрая в подножието Rolling Eyes ама ще си направим излет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт