Бургас - скован от студ, но не и от емоции

• 31 270
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Burgas
Я пратете този английски сайт и някой да обясни за какво става на въпрос,как да поръ4ам,колко струват снимките,къде ще пристигнат,може и на ли4ни.

# 676
  • На морето!
И да се похваля, запазих си вече след няколко дена ровене из нета вила за великденския уикенд и съм доволна  Mr. Green в подножието на Странджата, надявам се да е хубаво  Rolling Eyes няма много отзиви , ще видим ... хем исках да е близо, хем планина и накрая в подножието Rolling Eyes ама ще си направим излет Simple Smile
Да не е във Вършило? Защото ако сте запазили "Голямата мечка" във Вършило сте направили чудесен избор. Сигурно съм казвала вече, но вилата има всички необходими условия за децата- двор, печка, радиатори, климатици, миялна машна и т.н., цените не са високи, дори ниски бех казала, а домакините са страхотни хора. Та ако още някой си търси вила и тази все още е свободна...

# 677
.....
Да не е във Вършило? Защото ако сте запазили "Голямата мечка" във Вършило сте направили чудесен избор. Сигурно съм казвала вече, но вилата има всички необходими условия за децата- двор, печка, радиатори, климатици, миялна машна и т.н., цените не са високи, дори ниски бех казала, а домакините са страхотни хора. Та ако още някой си търси вила и тази все още е свободна...

Под тези думи се подписвам  Peace

Честита дъщеричка на Мимето  Hug Мнооого щастие и късмет на малката принцеса и бързо възстановяване на мама   bouquet

# 678
Иии, ама как и аз не се сетих да питам аз тук  ooooh!
Събота и неделя само рових из нета да търся, че няма време, но тази не ми попадна с гугъла
тази запазих  http://vilavelika.my.contact.bg/
ще видим ...
А на Вършилово значи следващия път ще пробваме  Peace
намерих сайта и я разгледах, наистина добре изглежда Simple Smile

# 679
Аз да си кажа - снощи бяхме на РД в детския кът в МОЛа и не ми хареса ....

И да се похваля, запазих си вече след няколко дена ровене из нета вила за великденския уикенд и съм доволна  Mr. Green в подножието на Странджата, надявам се да е хубаво  Rolling Eyes няма много отзиви , ще видим ... хем исках да е близо, хем планина и накрая в подножието Rolling Eyes ама ще си направим излет Simple Smile
Аз пък ти завиждам. Crossing ArmsИскам и аз!

# 680
Здравейте момичета,
И аз го раздавам бургазлийка от 2-3 години насам. Чета редовно, но никога не сядам да пиша ..и аз незнам защо..... Embarassed

Като стана въпрос за МОЛ-а, бихте ли ми казали къде водите децата си, когато навън вали или е студено. Този детски кът в МОЛ-а съвсем не ми допада. Първо, че ми се вижда скъпичко за това, което се предлага и второ - какво правят родителите докато децата им играят  Thinking...Аз поне не бих оставила дзеро, за да си напазарувам примерно ...страх ме е

# 681
  • Бургас
Ками ,супер изглежда вилата  Peace иска ми се много да си имам една такава на разположение Crazy
Много е хубаво във Велика ,бях си празнувала един РД там ,но в друга вила ,после да разказваш  Simple Smile

За снимките и аз съм много доволна ,за 18 лв  изкарах 272 снимки .

# 682
Цитат на: ре Fresh нато  Gale link=topic=465918.msg14526571#msg14526571 ...... [size=7pt
иска ми се много да си имам една такава на разположение Crazy [/size]

що ли имаме еднакви желания, не знам  newsm78
аз никога и баба на село или в друг град съм нямала и 30 години вече страдам от този факт  Crossing Arms
фаза първа беше, защото всички лятото заминаваха на някъде и аз нямаше с кой да играя на улицата, та се мотах с тайфата на братовчед ми - само пакостници един куп и две момичета за цвят
фаза втора беше, защото един купон не можех да направя като хората - майка ми и баща ми нямаше къде да ходят всеки уикенд ... така си мислех тогава
фаза трета сега - няма къде да пусна децата да дишат въздух и да играят на воля
но пък имах щастието да живея в къща до седмата си годинка с голям двор без плодове и зеленчуци и знам какъв е купон  Mr. Green

# 683
но пък имах щастието да живея в къща до седмата си годинка с голям двор без плодове и зеленчуци и знам какъв е купон  Mr. Green

И Пламен така смята... Wink Даже в събота ме пита, дали може да си имаме един двор и горе в къщи, че да не се разкарва до долу...
Борис за сега се въздържа от мнение!

Айде, кой пусна мухата за снимките от Англия?
И аз искам инфо/покана/разяснения!

# 684
  • Бургас
но пък имах щастието да живея в къща до седмата си годинка с голям двор без плодове и зеленчуци и знам какъв е купон  Mr. Green

И Пламен така смята... Wink Даже в събота ме пита, дали може да си имаме един двор и горе в къщи, че да не се разкарва до долу...
Борис за сега се въздържа от мнение!

Айде, кой пусна мухата за снимките от Англия?
И аз искам инфо/покана/разяснения!

това е линк към темата във форума http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474202.345

Доставката е 2лири . При регистрация еднократно получаваш бонус от 40безплатни снимки и си плащашс амо доставката. Но ако някой който има вече регистрация ти изпрати покана получаваш 50бр безплатни снимки . Може да ми пишете на лични e-mail  за покана  или към някое от момичета във темата
Другата далаверка е че който ти е изпратил покана при твойта първа поръчка той получава кредит от 2лири които може да ги ползва в последствие  И така мн момичета след като получат първоначална покана си правят и др регистации и така си трупат лирички . Дано да не съм объркала нещо но в общи линии е това

# 685
  • На морето!
Цитат на: ре Fresh нато  Gale link=topic=465918.msg14526571#msg14526571 ...... [size=7pt

аз никога и баба на село или в друг град съм нямала и 30 години вече страдам от този факт  Crossing Arms
фаза първа беше, защото всички лятото заминаваха на някъде и аз нямаше с кой да играя на улицата, та се мотах с тайфата на братовчед ми - само пакостници един куп и две момичета за цвят
фаза втора беше, защото един купон не можех да направя като хората - майка ми и баща ми нямаше къде да ходят всеки уикенд ... така си мислех тогава
Това все едно аз съм го писала, продължавам да изпитвам остра нужда от баба на село, при която да бягам с детето когато градът започне да му души и депресира.

И аз искам покана за снимките. Определено ме заинтригувахте.

# 686

Аз пък съм израстнала някъде из Дивия северозапад и имах щастието да прекарвам летните си ваканции разкъсвана между трите ни села.Страхотно детство имах.Малко утешение за мен е,че сега и детето ми расте в къща(и то до морето).Ама,ми липсва една баба на разположение за предстоящата лятна ваканция.

# 687
Аз пък си имам баба на село. Като деца със сестра ми изкарвахме почти цялата лятна ваканция там. Ех , че безгрижно детство беше! WinkА Съпруга ми е от Поморие така че ще имаме някакво разнообразие за лятото. Там ще сме а и морето е пред нас.
И аз се заинтрегувах от този английски сайт! Сега ще прочета темата само не разбрах към кого да се обърна за разеснения- покана?Главата ми бръмна, че терминатора вкъщи днес е скаран с кошарата.

# 688
  • Бургас
И аз съм навита за снимки  Peace Hug

# 689
И аз всяко лято бях на село... командировани двамата с брат ми... Simple Smile
Като се сетя как сме обикаляли мериите по цял ден, а сега ме е страх да пусна детето на 100м от вкъщи да иде до магазина. Всеки вече има кола, и кара като не видял... ooooh!
Иначе селцето не ни е мн голямо- с.Твърдица- зад баира на М.рудник Simple Smile
Живи и здрави, след някоя година може да ни писне и да спретнем къщата там Simple Smile Колко му е, за 5мин съм в М.рудник, за 30мин в центъра  Mr. Green

п.с.
аз сайта за снимките го разучавах досега, само не ми е ясно защо нямам да отметна VISA Card, а само пейпал Rolling Eyes?
http://family.webshots.com/photo/2834907740084655174IjwiLn  според тази снимка от ръководството, трябва да имам Pay by card, но аз нямам... имам само Use Paypal  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт