Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 589
  • 860
  •   1
Отговори
# 345
zruncho, мерси   bouquet  Хич и не бях погледнала инфото за Пайпал. При предни поръчки съм си плащала по другия начин.

# 346
  • София
И моята поръчка пътува за БГ Simple Smile

# 347
  • Пловдив
Много са бързи  PeaceПусна в петък следобед и тази сутрин се радвах вече на снимките LaughingТози път всичките са с перфектно качество.

# 348
днес получих в пощенската си кутия снимки с моя адрес -но не мои, ако някой не си е получил снимките в клон 1336-Люлин да ми пише-има 9 снимки от който 4 са доста голями с група танцуващи мами и учителя, а на едната снимка е малко русо момиченце с червена рокля и червена връхна дрешка   Simple Smile

# 349
запис.
сега откривам тази тема и ми се ще да я следя, да разуча нещата Grinning

# 350
Здравейте!
От доста време следя вашата тема с голям интерес,до сега не съм писала,но вече направих една поръчка за 50-те безплатни снимки и днес пуснах поръчка за фотокнига от Артс коу.
Понеже гледам,че в последните страници се обсъжда това,че фотобокс нямат шрифт на кирилица,някой има ли книга от Артс коу как излиза,доволни ли сте,че аз такъв труд хвърлих и доста писано имам  http://www.artscow.com/share/tpeyriu9y94q дано излезе нещо Sad
Ще съм благодарна,ако някой ми отговори лек ден на всички?

# 351

Аз имам няколко фотокниги от там. Проблем с кирилицата там нямам, ето тук съм снимала едната, в блога има снимани още две. Поръчвай смело. Има и тема за фотокнигите в подфорум Хоби. Там се обсъжда кравата по-вече.

Hug

# 352
Алина много ти благодаря за бързия и отзивчив отговор Simple Smile разгледах и книгата ти - просто чудесна Simple Smile

# 353
ще следя за какво става въпрос. Заинтрегувах се много  от предложнието!

# 354
Отдавна не съм поръчвала и не се сещам как се поръчваха повече от една бройка от снимка. Може и на лични някой да ми пише.

# 355
като си влезеш в кошницата има "print options", цъкаш там ....

# 356
Благодаря, открих го  Hug

# 357
А как става плащането ако нямаш дебитна или кредитна карта? Чрез пощенски запис или по банков път може ли да се плати?

# 358
 Rolling Eyes Май няма такъв вариант, Имамама.
Чрез номерата на картите или през ПейПал, но пък за да имаш ПП май трябва и карта да имаш  Rolling Eyes нали не може само номер на сметка?  newsm78

# 359
Имам питане.Картичката за 8 март,която поръчах на 2-ри март още я няма.Едната която поръчах на 4 март пристигна в събота от франция  Crazy Да пиша ли за тази която я яма или още има вероятност да я получа?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт