Ноември слънце ни донесе и ЛЮЛИНки по градинките са вече!

• 36 708
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
  • София
На 2 г. и няколко месеца тръгна! За записването не беше много лесно! Sunglasses

# 661
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате добър очен лекар в Люлин, от който да сте доволни? Няма значение в кой микрорайон или здравен център му е кабинета. Трябва да си прегледам очите, но не ми се обикаля цяла София в търсене.
Индианското се намира до пицария Дон Домат
ние сме с една оранжево черна количка(лятна) с зелен чадър. Както се казва по тази комбинация ще ни познаеш:))))

# 662
  • гр. София
Хей,майчета от Люлин,макар и със закъснение бързам да се запиша и аз, заедно с дъщеричката Евелинка-нашата бъдеща второкласничка-принцеса!
Mamma Mimi - 29.10.1975 г.
Евелина - 02.03.2003 г. newsm51

# 663
  • София
Mimi, добре дошла!!!

Момичета, препоръчайте ми добри маникюристка, педикюристка, фризьорка и масажистка в Люлин. Моите са в центъра, а фризьорката дори в Младост и не ми е много удобно да ги посещавам по време на бременността. Аз се намирам в Люлин 10. Благодаря ви!

# 664
Здравейте,
ЕлБиЕн за маникюристка мога да препоръчам Нели-салона се намира в блока срещу магазин Витоша(Люлин 5). Не откъм улицата, а от вътрешната страна. За фризьорка-Силвър Център, салона се намира пак от вътрешната страна. Аз специално ходя при Роза, но има и други, за които също има добри отзиви.
Хубав ден!

# 665
  • София
myoanna, благодаря много!!!

# 666
  • гр. София
Момичета, влизам с едно въпросче-предстои р.ден на майка ми и сме решили да празнуваме някъде в ресторантче.Дайте предложение на такова,което има и детски кът. Сещам се само за Бъфало....

# 667
  • София
Еееееееееее здравейтеееееееееее не съм влизала от толкова много време  Embarassed Как сте видях набързо познати лица  Party Има и доооста нови Добре дошли  Hug
Ние се попреместихме , но сме си в Люлин вече 10  Peace най-хубавото е , че си е нашо вече  Heart Eyes    bouquet

# 668
  • София
Дани,честито!
ЕлБиЕн ,мога да ти препоръчам салона в Люлин 1,до ЦДГ 13 Peace

# 669
  • София
Ох, а къде ходите на зъболекар?
Моята зъболекарка е чааааак в Лозенец, много е добра, ама с моите два бебешора не мога да ходя чак дотам.
Падна ми една коронка преди месец, отидох в Медива, залепи ми я една зъболекарка и преди седмица пак падна. ooooh! Тази вечер пък една пломба реши да си ходи Cry
Аз съм в Люлин 5, някой ако познава свестен зъболекар наоколо моля да сподели Praynig

# 670
  • София
доволна съм от зъболекарите от Люлин Мед Дентал Peace

dgudge,честито ви домче! Party Hug

# 671
  • София
елка, много благодаря!!! Това фризьорски салон ли е или козметичен?

# 672
  • София
Фризьорски салон с козметичка и маникюристка.

# 673
  • София
Момичета, влизам с едно въпросче-предстои р.ден на майка ми и сме решили да празнуваме някъде в ресторантче.Дайте предложение на такова,което има и детски кът. Сещам се само за Бъфало....
Може да опитате и ОШипка в 10-и. Не е скъпо и готвят вкусно, има и пясъчник и люлки в градината.

bora66, зъболекарката ми е в 10-и в частен кабинет в един блок на 1 ет. Много е добра.

За педикюр ми препоръчаха да отида в Търговския дом в 3-ти, на булеварда, но не съм я тествала още.

# 674
  • гр. София
Може да опитате и ОШипка в 10-и. Не е скъпо и готвят вкусно, има и пясъчник и люлки в градината.

bora66, зъболекарката ми е в 10-и в частен кабинет в един блок на 1 ет. Много е добра.

За педикюр ми препоръчаха да отида в Търговския дом в 3-ти, на булеварда, но не съм я тествала още.

Arim,точно там направихме резервацията същият ден Simple SmileУтре предстои празникът и дано се оправи временцето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт