Ноември слънце ни донесе и ЛЮЛИНки по градинките са вече!

• 36 697
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен. Живеем в Люлин 5, дъщеря ми е на 2г и 1 месец.
С още две майки обмисляме създаването на родителски кооператив, някой от вас има ли интерес към темата?

# 676
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате добър очен лекар в Люлин, от който да сте доволни? Няма значение в кой микрорайон или здравен център му е кабинета. Трябва да си прегледам очите, но не ми се обикаля цяла София в търсене.
Индианското се намира до пицария Дон Домат
ние сме с една оранжево черна количка(лятна) с зелен чадър. Както се казва по тази комбинация ще ни познаеш:))))

bouquet Това индианско се оказа на две минути от нас, много съм завеяна.  Joy И има едно симпатично кафенце отпред, лошото е, че когато мина масите са заети или от мами или от разни мъже. За мамите ясно, ами тия мЪже какво правят там в 10 сутринта в делничен ден?  smile3516

# 677
  • София
С още две майки обмисляме създаването на родителски кооператив, някой от вас има ли интерес към темата?
Каква по-точно ви е идеята?

# 678
Каква по-точно ви е идеята?

И аз това исках да попитам.  Rolling Eyes

# 679
Да наемем жилище в района и да си направим нещо като мини частна детска градина, с един педагог или психолог и поне още един родител през деня. Разбира се зависи колко деца се съберат и колко от родителите могат да участват.
Вече има действащи кооперативи, два от които ще посетим следващата седмица, за да получим информация малко наготово. Каква е по принцип идеята можете да видите тук: http://priateli.info/?page_id=1735  Вътре в страницата можете да видите още по темата, както и какви алтернативи има в други страни. Още сме съвсем в началото, търсим съмишленици.

# 680
Джудже,честито мила.Следва ново попълнение в него  Laughing Crazy

За зъболекар-тук в 7 Crazy-ми,бл.731,вх.Б -Емил и Диана Панови.Хубаво и евтино работят.Мога да дам и телефоните им.

Аз през януари бях 3 дин на легло с гангренясал зъб отпред и т.н. ИЗвадиха ми 8 корена с гной и вече 8м. не ме е боляло нищо.А преди не ми се сядаше на масата щото знаех,че ще боли  Rolling Eyes

# 681
  • София
Леле, Деси, звучи много страшно...
Ако не те затруднява, би ли ми дала телефоните им на лични Hug

# 682
Да наемем жилище в района и да си направим нещо като мини частна детска градина, с един педагог или психолог и поне още един родител през деня. Разбира се зависи колко деца се съберат и колко от родителите могат да участват.
Вече има действащи кооперативи, два от които ще посетим следващата седмица, за да получим информация малко наготово. Каква е по принцип идеята можете да видите тук: http://priateli.info/?page_id=1735  Вътре в страницата можете да видите още по темата, както и какви алтернативи има в други страни. Още сме съвсем в началото, търсим съмишленици.

Привет!
Моето бебче още е малка - на 4 месеца е, но все пак започвам да се интересувам от детските градини Simple Smile За първи път от теб научавам за кооперативите - прочетох с интерес статиите от линка, който си дала и ми се струва много добра идея!! Доколкото разбрах от статиите, ние май все още не влизаме във възрастовите изисквания, но сега съм в майчинство и бих се радвала да помогна с нещо Simple Smile Така, че ако ме приемате, ще се възползвам от поканата Simple Smile

# 683
Здравей, радвам се, че идеята ти хареса, ще ти пиша, когато се събираме отново, ако искаш да дойдеш на срещата.

# 684
Здравейте,
можете ли да ми препоръчате добър очен лекар в Люлин, от който да сте доволни? Няма значение в кой микрорайон или здравен център му е кабинета. Трябва да си прегледам очите, но не ми се обикаля цяла София в търсене.

Малко късно отговарям, но ти препоръчвам д-р Попова, в бл.370 има частен кабинет,  на партера, това е последната спирка на тройлей № 6 приема вторник и четвъртък следобяд, както и в неделя, мисля от 10,30 до 14,30ч., като проверя за точния телефонен номер, ще ти го пратя на лични.
Дани, честито ви ново жилище! Много щастие, любов и успех в него на семейството, като ви желая и увеличаване на членската маса с още поне един бебок!

# 685
  • София
Момичета,можете ли да ми препоръчате детски очен в Люлин,за 5годишния ми син?Благодаря ви предварително Hug

# 686
  • София
Българо-американски център,до магазин Технополис.Това е новата сграда,с тъмни стъкла.Д-р Попов,работи с деца Peace

# 687
  • София
matzko, и аз се интересувам от детска ясла. Кандидатствахме, но тази година не сме класирани. Моята щерка е на 10 месеца и ще е хубаво следващият септември да тръгва на ясла, че у нас ще и е скучно, а за мен - да се връщам на работа.

елказелка, ти си като всезнаещ гид за Люлин, на мен също си помагала. Благодаря   bouquet

А някой знае ли има ли в Люлин магазин на DM? Много ми похвалиха техните памперси, а се сещам само за магазина им в метрото на Ректората и ми е далечко... Може и да има по-близо, но не знам.

# 688
  • София
Като гледам при нас май няма такъв: http://www.dm-drogeriemarkt.bg/home/das-unternehmen/filialen-in- … ete-filialen.html . Но кажи какви са тези памперси, аз посещавах често магазина на Стамболийски, но там съм виждала само познатите марки пелени.

# 689
  • София
ЕлБиЕн, благодаря за отговора. И аз го гледах това, но се надявах да не е много актуално и дето се казва „вчера“ да са отворили около нас  hahaha
Май си е тяхна марка, на DM. Толкова много ги похвалиха и ме грабнаха с цена, че ще си търся някъде. Кашон от 126 бр. бил 36-37 лв. Били мнооого тънички и по-дълбоки и не пропускали. Няма мачин да не ги пробвам.

Ех, нямам търпение да отвори кухнята вече...

Общи условия

Активация на акаунт