"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 45 286
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Хващам се на бас, че след една - две страници пак ще има питане кога ще има серия, защо няма серия и има ли субтитри. Mr. Green Peace

тъкмо докато разглеждах първа страница,си мислех за същото  Mr. Green
мерси за новата тема много е хубава  Hug  Heart Eyes

# 31
Хващам се на бас, че след една - две страници пак ще има питане кога ще има серия, защо няма серия и има ли субтитри. Mr. Green Peace
 За това, по един доброволец, да копира информацията през страница.  Laughing

Joy Joy Joy

# 32
  • София /Абсурдистан
Да сложим инфото с графика за излъчване на първа страница и който се интересума да си гледа. Обаче аз не знам как се прави това. Може би автора на темата да го направи.

# 33
  • София
Записвам се при вас в темичката . Аз също следя сериала с голям интерес

# 34
# 35
Да сложим инфото с графика за излъчване на първа страница и който се интересума да си гледа. Обаче аз не знам как се прави това. Може би автора на темата да го направи.

работата е там,че никой не гледа първа страница,а направо пита,дори и отговора де е на предната страница примерно. Whistling

# 36
Охх, много интрижки пак  Mr. Green Wink Дано наистина разкрият кой е удушвача, за мен това си остава най-интригуващото от новия сезон.. ама Джули замина и удушвача с нея  Crossing Arms

# 37

Може би автора на темата го е направил?! Кой знае, ще трябва да се погледне тази първа страница все пак!

# 38
  • в сърцето на един мъж...

Може би автора на темата го е направил?! Кой знае, ще трябва да се погледне тази първа страница все пак!

Joy Joy Joy

Елси, май ще трябва да копираме първия пост на Кюбит през 3 нови поста Joy Хем да не ни е скучно, хем да даваме полезна информация на хората Mr. Green

# 39
Да, естествено - появява се готино сериалче за "по-хай левъл" Laughing аудиторията и БТВ-то ще ми разтеглят 4 епизода в три месеца Twisted Evil
Ква е тая турска далавера? Иди после, че не търси политическо теле под вола Naughty

Допълнителна информация:

На 31 януари ще излъчат 14-ти епизод.
На 7 февруари няма да има!
На 14 февруари няма да има!

На 21 февруари ще излъчат 15-ти епизод.
На 28 февруари ще излъчат 16-ти епизод.

На 7 март няма да има - ще предават Оскарите.
Последният 23-ти епизод от 6 сезон за момента е обявен да бъде излъчен на 23 май.

# 40
  • варненка от София
Хайде и аз тук.

А сред любимите ми въпроси са: Кога ще има нова серия? или съответно, Защо няма нова серия? Има ли вече български субтитри? (обикновено в деня на качване на торента) и не на последно място Колко сезона ще е сериалът?

# 41
 Joy hahaha hahaha Joy Ами питат си хората бе  Mr. Green

# 42
  • DE
И аз забелязах, че другата дъщеря на Габи я игноират, все едно не съществува.

# 43
Е вие колко често искате да ги дават пък децата и, според мен достатъчно си ги дават - Хуанита когато не ходеше на училищш имаше доста участие, Силия пък с катастрофата.. Според мен е напълно достатъчно, да не би М Джей или децата на Линет да ги дават по-често. За мен няма и смисъл де  Peace Wink

# 44
  • София
Здравейте, момичета!
И аз съм фенка на сериала от доста време, но съм гледала каквото хвана по телевизията. Този месец обаче се наканих и най-накрая изгледах всичко до тук. Пиша в един друг форум, но там дискусията за сериала е почти никаква затова с голямо удоволствие се записвам при вас  Hug
С радост мога да заявя, че изчетох първия пост и темата до тук, та няма да задавам глупави въпроси   Mr. Green А сериите ги гледам без субтитри, че не ми се чака.
По темата за децата и на мен ми правеше впечатление, че дават повече сцени с Хуанита. За мен лично ще е много хубаво ако включват повече истории около синовете на Линет и Том, защото винаги много ме забавляват   Joy
Спойлерите, които са дадени малко по-напред в темата ми изглеждат доста интересни и с още по-голямо нетърпение ще чакам серията.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт