"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 45 298
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Запис  bouquet да идва вече 31.01 че да излиза новата серия  Peace

# 46
Хващам се на бас, че след една - две страници пак ще има питане кога ще има серия, защо няма серия и има ли субтитри. Mr. Green Peace
Сакън бе хора,ще ви се изтъркат клавиатурите да отговаряте на готованците. Rolling Eyes

# 47
Здравейте.Голяма фенка съм на "Отчаяни съпруги".Много искам и аз да се присъединя към тази тема,но тъй като съм нова незнам това как да стане и моля някой,ако може да ми каже. Praynig
П.С. Много се извинявам,ако съм създала някакъв проблем  ooooh!

# 48
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте.Голяма фенка съм на "Отчаяни съпруги".Много искам и аз да се присъединя към тази тема,но тъй като съм нова незнам това как да стане и моля някой,ако може да ми каже. Praynig

Ами добре дошла си Hug
Следи темата - ще получаваш информация кога излизат сериите и ще четеш какво си обсъждаме!

# 49
  • в света на неограничените измерения
И аз забелязах, че другата дъщеря на Габи я игноират, все едно не съществува.

О, чакат я сигурно да порасне малко и с нея ще има интрига.
Може да измислят някаква връзка, на по-късен етап, с някой от
синовете на Линет.
Ще видим, че то интригите с родителите се поизчерпаха.
Сега са на ред вече децата.

# 50

Hug  bouquet Добре дошла!

Лелеее от толкова закани хората вече се страхуват да вписват в темата!  Laughing  Аз предлагам просто на въпроси, чиито отговор се намира в първия пост или 2, 3 поста над питащия, да не отговаряме!  Thinking

Относно децата във филма - на мен ми липсват синовете на Линет. Големи сладури са! Но в този сезон едва ли ще има развитие около тях.  Ако ще има действие, то ще е между Ана и Дани! Силия наистина много рядко я дават, но пък и около малки деца какво толкова може да се завърти...

Въпрос: Къде изчезна бащата на Дани? Май нищо не споменаха?

п.с. От последния епизод много ми хареса вечерята у Болън! Анджи ще бъде люта свекърва!  Mr. Green Не си поплюва!

# 51
Много ви благодаря Simple Smile)) И специално на Geia  и Viktoria®  Simple Smile
За мен наистина беше много интересно как в по-предните епизоди съпругата на Карл го беше изоставил сам със синът им,защото не се чувствала майка,а след като започна да се вижда с Бри повече не го и дадоха,особено пък на погребението,все едно никога не е съществувал,както и майката на детето,как може за тях да няма нищо от завечанието му.Оставаше и да кажата,че парите отиват при "единственото" му дете и щеше да е още по-абсурдно.
Колкото за децата,мисля,че са още малки и затова не присъстват толкова много в сериала.А за тийнейджърите в последно време наблягат на Дани и Ана.
А за нападателя-според мен не е никой от семейство Болен,а някой,който ги следи,може би онзи,за когото Анджи споменя,че и той има нещо общо със смъртният случай преди 18 години.

# 52
# 53
  animal085 Хайде едно следене и от мен,че вече доста сте изписали от новата тема.

Ако искате на първия пост добавете линк към fbox7.net        http://fbox7.net/

Знаете ,че е с регистрация,но в повечето случаи са по-бързи от sub.sab.bz

# 54
Здравейте,

чета много форума, но рядко се включвам в дискусиите. Е тук обаче нямаше как да пропусна:) Следя сериала от началото, изгледала съм вс до момента. Любимият ми персонаж е Линет - изключителна е! Габи и Сюзън са доста забавни, Бри ме отегчава. Новият сезон е доста напрегнат и с доста загадки, чакам сериите с нетърпение.
Оформлението на темата на първа страница е супер. Изчерпателно и ясно. Записвам се да следя темичката   newsm10

# 55
Ехе кога изписахте 4 стр  Crazy

# 56
# 57
# 58
  • все тук
Ау, Ева Лонгория е направо неузнаваема на тази снимка!

# 59
Ау, Ева Лонгория е направо неузнаваема на тази снимка!
Дам, на мен ми изглежда по-земна, но пак е мн хубава  Wink

Общи условия

Активация на акаунт