"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 168
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Цигара ли държи?

# 61
Мхм, цигарка държи.. всеки си има пороци  Laughing Peace

# 62
А това е фейсбука на Ева Лонгория:

http://www.facebook.com/EvaLongoriaParker?ref=search&sid=137 … EvaLongoriaParker

Качвала е снимки, непрофесионални, има много сладки Simple Smile

# 63
Tова им харесвам на чуждите звезди - не ги е страх да бъдат себе си!  Heart Eyes А Ева е голяма сладурана! Станах й фен в ФБ!  Mr. Green

# 64
# 65
  • на пистата
момичета,до коя серия стигнахме,че нещо се обърках newsm78 кой епизод беше последен
поправям се..аз съм стигнала до 12е а то имало и 13 ooooh!

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 19:29 от nameika-31

# 66
аз бях изостанала малко та днес изгледах от 10 до 13.Еми страхотни,бяха.Поплаках малко.. с радост ще очаквам нов епизод..   Peace

# 67
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, понеже темите за 5 сезон са заключени, ще питам тук. Голям фен съм на сериала, обаче в събота не успях да гледам първата серия по БТВ. Сега си я свалих от Замунда. Свалих и субтитрите за 1 епизод, сейвнах ги в папката при файла на серията. Проблемът е, че като си я пусна не ми излизат субтитрите. За сваляне използвам БитКомет, ако това има значение. Можете ли да ми помогнете, къде бъркам според вас ?  bouquet

# 68
преименвай файловете да са еднакви наприме:
desperate.housewives.avi
desperate.housewives.srt
Така би трябвало да стане.Понякога и една точка е проблема.  Peace Надявам се да съм помогнала  Hug

# 69
Вариант 1: Серията и субовете да са с еднакви имена и трябва да тръгне!
Вариант 2: Хващаш субовете, теглиш с мишката и пускаш върху прозорчето с пуснатата вече серия!
Вариант 3: Пускаш серията, с десен бутон "зареди/отвори субтитри"!

# 70
А също някой плеъри разчитат някой субтитри като sub файлове, а не като srt или обратно. Например desperate.housewives.sub
                или
desperate.housewives.srt

# 71
# 72
Да ви кажа ,че не съм от тези дето хленчат на филми .. ама хич.Но финала наистина ме ...просълзи

# 73
Да ви кажа ,че не съм от тези дето хленчат на филми .. ама хич.Но финала наистина ме ...просълзи

За кой финал говориш  newsm78

# 74
  • в обкръжаващия ме хаос
Успях!  Hug
Свалих си BSPlayer, стана както ме посъветва Viktoria® - Вариант 2: Хващаш субовете, теглиш с мишката и пускаш върху прозорчето с пуснатата вече серия!
Още веднъж много благодаря на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт