"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 189
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Въображаем, за момента, терорист/активист, с който Анджи е 'работила' заедно преди да почнат да се крият.

# 166

Аз дълбоко се съмнявам. Момичето от бара познаваше нападателя си. Не вярвам Патрик, който очевидно се крие в миша дупка, да развява крачоли из Феървю и да се запознава с барманки.
Joy hahaha Joy

# 167
  • София
така като чета, явно този Патрик е удушвача на Джули и другото момиче в бара.

Аз дълбоко се съмнявам. Момичето от бара познаваше нападателя си. Не вярвам Патрик, който очевидно се крие в миша дупка, да развява крачоли из Феървю и да се запознава с барманки.
мда, за това не се бях сетила. newsm78 но пък все си мисля, че удушвача няма да е Анджи или Ник, а или някой нов, свързан с тях, или пък някой, който най-малко очакваме.
сега вече и аз нямам търпение да излезе новата серия. Joy Whistling

# 168
Лоша новина-следващата серия е планирана за 28 февруари.

Намерих спойлери,според които ще става интереснооо
Бяло:
Когато Силия се разболява от шарка, Габи трябва да стой настрана, защото никога не е прекарвала шарка. Премествайки се при Боб и Лии, тя си спомня какво е да бъдеш необвързана.
Линет и Том забравят рождения ден на Пени, Бри наема нов служител в кетъринг компанията си. Катрин прави изненадващо откритие, а Анджи е загрижане за изчезването на сина и Дани.

# 169
Новата серия нама ли да е на 21ви февруари  newsm78

# 170
Стискам палци да съм попаднала на грешна информация.

# 171
Въображаем, за момента, терорист/активист, с който Анджи е 'работила' заедно преди да почнат да се крият.

Така си и мислех, благодаря.

# 172
Стискам палци да съм попаднала на грешна информация.
Ами на първа страница има информация, която е достоверна и там следващият епизод си е даден на 21, така че..  Peace

# 173
# 174
Някъде по темите спрягахме, че Еди е удушвача. Аз не мисля,че е някой от семейство Болън.

# 175
  • София
момичета, вижте това Simple Smile
много е вероятно да е от снимките на Съпругите. Grinning

а кой беше Еди? newsm78

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 10:39 от Аня♥♥

# 176
  • София

ето за който няма регистрация във ФБ.
отдолу е написала (Ева Лонгория) - Working with the great Drea de Mateo today on set! She's so beautiful and hilarious!!! One of my new favorite peeps!

# 177
Момчето което също работи в кафенето и което сега се прави на комик.

А тази снимка я беше пуснала преди 3 дни.

# 178
  • София
много са сладки.  Grinning

# 179
Има ли вероятност Ник да се е казвал Патрик навремето и след “инцидента“,за които ще разберем по-нататък,да си е сменил името?
Питам,за да не би нещо да съм изпуснала,че напоследък изгледах рекорден брой филми и сериали и някои моменти от “ОС“ може да ми се губят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт