"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 197
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Серията беше суперска...мног ми хареса..Сюзън е просто уникална с нейните изцепки,а новата гей двойка е меко казано комична...за Габи и пътуването .....интересно става

# 331
  • Русе
ББсамо не можах да разбера Ирина наистина ли направи жест да върне пръстена, защото е семейна реликва или защото е разбрала, че е менте. Thinking май 2рото по-скоро, т.е. Линет излезе права, само дето само тя си знае все още. Laughing
ББ: Според мен разбра, че е менте - каза, че знае колко точно струва и погледна към Линет предизвикателно. Освен това една съседка на майката на Анджи се обади на Патрик да му каже, че я е видяла и с-у 1000 долара ще му каже къде живее.

# 332
  • София
Според мен разбра, че е менте - каза, че знае колко точно струва и погледна към Линет предизвикателно. Освен това една съседка на майката на Анджи се обади на Патрик да му каже, че я е видяла и с-у 1000 долара ще му каже къде живее.
да, значи не става наистина рускинчето. Crazy
а това бабе поне да беше искало повече, тая интрига при нас я точат колко месеци и накрая само хилядарка поиска  hahaha

# 333
  • Варна
А кой е Патрик?Нещо ми убягва...

# 334
  • София
А кой е Патрик?Нещо ми убягва...
истинският баща на Дани, все още не са го давали.

# 335
# 336
Ееее 1000 долара, грехота Joy
Ще има екшън последните епизоди. А новото амплоа на Катрин ми харесва, дано да продължи да отвръща на любовта. То при такова гадже, има ли друг избор Laughing Crazy

# 337
  • София
Аз леко се разочаровах, може би, защото от доста време чакам епизода.

Мустака на Престън ме уби, рускинчето си е класика... дано и сина ми не доведе някой ден подобно създание  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За Бри и сина на Ван Де Камп - тук ще е интересно, според мен малкия си пада малко ПСИХО

# 338
Галя С, и на мен сина на Рекс много ме съмнява, ще развали отнощенията на Бри и Андрю. Жалко, много ми харесваше Андрю като оговорен млад мж, който движи фирмата на майка си. Peace

# 339
А какво стана с Джули Майер? Нещо май изчезна от хоризонта... Не я харесвам, но нещо ми се разводни сезона - първо я нападнаха, после тръгнаха да търсят кой е и още нищо...

# 340
А какво стана с Джули Майер? Нещо май изчезна от хоризонта... Не я харесвам, но нещо ми се разводни сезона - първо я нападнаха, после тръгнаха да търсят кой е и още нищо...

Нали замина при някаква братовчедка или леля докато хванат удушвача.

# 341
Благодаря! Явно съм изпуснала този момент.

# 342
Според мен Габи ще се усети, че е сгафила и в последния момент ще предупреди Анджи, преди Патрик да ги намери.  hahaha

# 343
Момичета, не ми е мястото тук, ама не мога да намеря темата за сезон 5. Нали него ддават в момента по БТВ? Понеже не мога да го гледам си го изтеглих- тегли се почти цял ден горкия и накрая се оказа че няма субтитри. А аз съм толкова боса...могат ли да се вмъкнат, от къде, или откъде да го изтегля със субтитрите? Пак се извинявам за натрапването, вие тук сте напреднали...

# 344
  • София
Момичета, не ми е мястото тук, ама не мога да намеря темата за сезон 5. Нали него ддават в момента по БТВ? Понеже не мога да го гледам си го изтеглих- тегли се почти цял ден горкия и накрая се оказа че няма субтитри. А аз съм толкова боса...могат ли да се вмъкнат, от къде, или откъде да го изтегля със субтитрите? Пак се извинявам за натрапването, вие тук сте напреднали...
Ето линк към субтитрите за сезон 5 http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=search&movie=d … ;sort=nd&st=0.

Общи условия

Активация на акаунт