"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 45 301
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • София
според теста съм Линет. Wink

# 646
Привет и от мен Hug
Вчера изгледах 9-та,10-та и 11-та серия.
На първите две се посмях с Габи и Линет,но 11-ти епизод ми беше
доста подтискащ.Може ли някой да каже(понеже не съм гледала последните епизоди на 5-ти сезон) как Габи и Карлос са отново богати?

# 647
До колкото аз си спомням Карлос като си възвърна зрението и започна работа, от която печели доста парички. Даже имаше някаква заигравка с шефа му, че изневеряваше на жена си и Габи разкри работата Laughing

# 648
# 649
# 650
Аааааааа! ББ Тоя Сам голяма гад се оказа!! Гледах в ревютата на епизодите в уикипедията и явно Бри ще разкаже за катастрофата на съседите!!!! А в този сезон Линет ми е най- симпатична, дано се спаси от този

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 10:06 от marettto

# 651
  • Пловдив
Знаех си за Сам... Shocked
А според теста аз съм Габи!Кефя се,но де да бях наистина.... Crazy

# 652
До колкото аз си спомням Карлос като си възвърна зрението и започна работа, от която печели доста парички. Даже имаше някаква заигравка с шефа му, че изневеряваше на жена си и Габи разкри работата Laughing
Благодаря  bouquet
Явно вие сте доста напред.Аз съм на 15-ти епизод.
Линет много ме дразни с поведението си към Том. Sick

# 653
Току що изгледах серията. Леле как го загази Линет, как ли ще се оправи? Само да кажа колко готин злодей е Патрик  Heart Eyes ББ като обясняваше на Дани как иска да имат обикновена връзка баща/син чак на мен ми идваше да го прасна с нещо през устата.  Close

# 654
  • София
Патрик е мн готин, играе и в Торчууд и е страхотен актьор, но като злодей не го виждах  Peace ама явно го бива

# 655
Колко серии е 6-ти сезон?22 ли?

# 656
Колко серии е 6-ти сезон?22 ли?
23

# 657
# 658
Току що изгледах серията. Леле как го загази Линет, как ли ще се оправи?

ББ: Сигурно някой от близнаците ще отиде уж да посети Еди и ще я спаси....или пък тя ще почне да ражда(щото й е време вече)  Mr. Green и Еди ще се смили над нея....

# 659
Victoria, втория вариант ми допааадааа многооо  Mr. Green като нищо да е точно така.
А серията бешеееее Shocked страшничкааа Shocked

Общи условия

Активация на акаунт