"Отчаяни съпруги" - сезон 6, тема 2

• 46 166
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
За убиване, и аз не вярвам, не биха свалили от екран толкова главен герой (освен, ако актрисата не е получила супер изгодно предложение за др. филм Mr. Green), но не се знае какво ще стане с бебето ...

# 676
Извинявайте,че снощи не можах да сложа субтитрите.   bouquet Hug Heart Eyes

# 677
Според мен ББ: Най-вероятно  тя ще го удари на съвест и ще държи някоя от нейните прочувствени речи, с които ужебждава Том или децата и да правят нещо и в момента, в който го разсее, ще се опита да се измъкне, но със сигурност ще започне и да ражда. Не знам какво ще стане с Бри - съпругът и прегази човек и тя му постави ултиматум да лежи в затвора, в същото време крие сина си , но според мен ще разкрие какво е станало. 
Да ББ според гайда на епизодите на уикипедия, Бри ще разкаже за сина си. А много ще ми е криво за Анджи, че ще умре. Тъкмо ми стна симпатична. Но във всеки сезон има едно "подвижно семейство"

А какво стана с Катрин и нейната любов  Laughing

# 678
А какво стана с Катрин и нейната любов  Laughing

"Оууу Шанз Елизе, оуууу Шанз Елизе....."  Sunglasses

Заминаха за Париж. (Да се чете "изхвърлиха ги от сериала"  Mr. Green )

# 679
здравейте, може ли да ми обясните как да ги използвам тези субтитри, направо ми се отварят като текст, как трябва да ги напасна към фаила с видеото?

# 680
  • София
здравейте, може ли да ми обясните как да ги използвам тези субтитри, направо ми се отварят като текст, как трябва да ги напасна към фаила с видеото?
Цъкни върху линкът с десен бутон на мишката и избери опция Save Target as. Това ще ти позволи да ги свалиш като файлче и после да ги заредиш заедно с видеото  Peace.

# 681
В Арена има вече субитри Wink

# 682
Като ви чета коментарите,май май нищо хубаво не предстои.....
За толкова епизоди и сезони едва сега разбрах,че Сюзън е учителка(и потенциална стриптизьорка Mr. Green)

# 683
.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 15:38 от Синя птичка

# 684
  • София
хареса ми много серията! само съжалявам, че няма как да пусна сега да изгледам и следващата. Mr. Green Laughing

# 685
  • София
Снощи така се зарадвах на серията, следващата обещава да бъде мнооооого добра.

# 686
Следващата е последна за сезона, нали?

# 687
Следващата е последна за сезона, нали?

Точно така.
Този филм ми е най,най-любимият.Не пропускам епизод и смятам,че този е най-силният и интересен сезон след 1-ви естествено.

# 688
  • Sofia
Като ви чета коментарите,май май нищо хубаво не предстои.....
За толкова епизоди и сезони едва сега разбрах,че Сюзън е учителка(и потенциална стриптизьорка Mr. Green)
Сюзън е художник, започна да работи като учителка по рисуване,  за да вземат сина й в училището.

# 689
  • София
А дали не е последен сезон също? освен, че ще гледаме последната серия за този? има ли 7-ми сезон?

Общи условия

Активация на акаунт