Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 228
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
И аз така, давах на Ачко 165мл. според таблицата на млякото, но той продължаваше да повръща, въпреки че е АР и сметнах че просто му идва в множко. Сега му давам по 130мл., колкото трябва да пие според педиатърите и повръща значително по-малко.

130 водата,или вече разтворено АМ?Аз давам в момента 130 + 4 и една трета АМ.Не знам обаче дали като количества мляко за деня е достатъчно,защото заради събуждането в 8 сутрин реално стават само 5 хранения. newsm78

Различно - веднъж 120 с 4 лъжички, а друг път като теб 135 с 4 1/2 лъжички. И моя яде 5 пъти, като наддава стига му толкоз.

# 226
мама 89   Сори ама нито знаех в коя стая сте, нито нищо. Аз даже на 3 или 4 ден разбрах коя е Гери, изобщо не знаех, нали много много не влизах преди това в теми4ката и не бях наясно. Живи и здрави да се постопли малко ще се запознаем  Hug
На мен в понеделник ще ми махат конците, много ме е шубе  Cry

# 227
  • Бургас
мама 89   Сори ама нито знаех в коя стая сте, нито нищо. Аз даже на 3 или 4 ден разбрах коя е Гери, изобщо не знаех, нали много много не влизах преди това в теми4ката и не бях наясно. Живи и здрави да се постопли малко ще се запознаем  Hug

Теди, няма нищо страшно! Изобщо няма да те забили! Ще видиш!

# 228
  • Несебър
А самия производител кой е?Можеш ли да го напишеш?Щото аз пуснах на търсачка в нета производителя-Форест лабораториес,влязох в сайта им и там не пише,че имат клон в Холандия.Пише-Англия,щатите и Ирландия newsm78.
Инфакола го е купил от аптеката в Метро.
Производител-Forest Healthcare BV
                        Franciscusweg 277
                        1216 SG Hilversum
                        Холандия                          Вносител-Непентес България, ЕООД
                                                                   ул.Неделчо Бончев 41
                                                                  София 1528

# 229
  • у дома
Zaza ако пазиш стар инфакол, си запази пипетката, че на българския е мн фалшива. При нас този инфакол не свърши никаква работа  Crossing Arms
Аз се връщам на работа март месец. В моята професия, да отсъстваш по-дълго от 8-9 месеца и вече си аут...

# 230
  • Несебър
пазя я, ще пробвам, ако не действа пак ще поръчвам от Англия. Аз ще почвам работа май месец, имаме летен бизнес и да не искам трябва да работя поне от време на време, мака ми ще ми помага. Пък и лятото по-бързо минава времето, сега ужас, че и как можах да родя в най-тежката зима. Миналата година какво хубаво време беше........

# 231
А самия производител кой е?Можеш ли да го напишеш?Щото аз пуснах на търсачка в нета производителя-Форест лабораториес,влязох в сайта им и там не пише,че имат клон в Холандия.Пише-Англия,щатите и Ирландия newsm78.
Инфакола го е купил от аптеката в Метро.
Производител-Forest Healthcare BV
                        Franciscusweg 277
                        1216 SG Hilversum
                        Холандия                          Вносител-Непентес България, ЕООД
                                                                   ул.Неделчо Бончев 41
                                                                  София 1528

Ами да,съществува като производител,но цената на този инфакол е 7,99 евро newsm78
http://www.drogisterij.nl/catalog/product_info.php?manufacturers … 07f852ab66a188eb2

# 232
  • Несебър
странно, как са го внесли на тази цена? Тука струва 6.96лв . Дано всичко е оригинално. Влязох в друг форум и момичетата казаха, че са го ползвали и са доволни. Аз затова се навих да го купя.

# 233
  • Бургас
само мойта ли е такава дунда 5700  newsm78 Ще се мерим с мъжете вече.
и аз да се оплача едно гърло ме боли и температура вдигнах снощи. Изчака да стане към 37.8 и хакнах един фервекс. Завих се с 2 одеала и се преоблякох 5 пъти. Та днес зарязвам домакинската работа и ще лентяствам. Искам мама да ми направи супичкааааа  Grinning

Хъгси, като пиеш Фервекс, после пак ли кърмиш? Питам защото и мен от вчера ме наболява гърлото /пак/ - егати преди 10 дни пих АБ  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и сега пак, направо незнам какво  става. Пия тука чайове, смуча хапчета, ама не минава и тва е. И не стига това, ама и малкия днес се закашля. Водих го на лекар - вирус - леко зачервено гърло  Confused Дано опазим Зарка, че колкото и да се опитвам да ги държа отделно, все се вре в нея  Tired

# 234
  • у дома
Хъгси и аз тва щях да питам, аз като вдигнах Т и взех фервекс му давах адапте. Сиси има едни бонбони за смучене - фитолор се казват, аз ги смуча през 2 часа и за 1 ден съм готова  Peace

# 235
е прощавам ти тогава. ти секцио ли беше?

# 236
  • Бургас
Ами аз за сега само един съм пила. Като почне температурата ми да клони към 38 тогава тръгвам да я свалям. А и докато бях бременна що фервекс изпих. всъщност се хванах за това
"За лечение на вирусни инфекции (простуда и грип) освен  с понижаващи температурата средства могат да се прилагат и специални противовирусни средства, на базата на интерферона. Най-хубаво е такива лекарства да предписва лекар, макар някои от тях, например “грипферон”, да могат да се взимат и самостоятелно. Голяма част от тях са приложими при кърмене. "
Нашата кака и тя хремава цяла седмица и неможах да я отуча да не се вре в Поли. Но дребчо /чукам на дърво/ не дава признаци да прехваща нещо.
"Отбиването на здраво дете в момент, когато майката е болна, го подлага на опасността да заболее, при това без да има каквато и да било имунна защита."
Тъй де, намерих си оправдание да не спирам кърменето Simple Smile

# 237
  • Бургас
Вале и аз се мъча тук с едни билкови лукчета, редувам ги с прополки и стрепсилс, осцилококцинум, дано подействат  Peace
А и аз продължавам усилено да се изцеждам, независимо, че намалява  Cry ама нали така й предавам антитела.
Сега като се замисля - и аз доста Феервекс изпих, докато бях бременна  newsm78

# 238
Някой знае ли дали са отворили вече магазин jumbo в Бургас и ако да къде се намира?

# 239
  • Бургас
Добутро!

Сиси, пазете малката, че колкото и да кърмиш пак се разболяват. Мъжът ми нали беше доста зле ок. 1 седмица и веднага след като той се оправи малчо се разболя. Все пак се оправя бързо ( да чукам на дърво), сигурно е заради кърменето точно.
Аз отивам да давам АБ на млкия и капки за нослето, чени е мнооого запушено днес.
Хъгси, при всички случаи кърменето е най-добрия вариант да протектнеш детето си;-) Все пак консултирайте се с лекар ( по отношение на лекарствата) Peace
Айде, до после, отивам да се търкалям пак в леглото Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт