Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 219
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Ей... здравейте и от мен  Hug Чак сега видях теми4ката , браво на вас  smile3501
Напишете ми и на мен паролката да ка4а сним4ици на малката бонболина  Hug
Ина4е малката е спокойна, не са ни по4нали още коликите  Crazy Спинка, папка и така  Crazy

# 211
Само  на мен няма парола Cry
Mely виждам, че си на линия, как сте, как е Колето?

# 212
Разгледах албум4ето, големи бонбон4ета  Hug Да са ви живи и здрави и много да ви радват  Wink
Май4ета до 10 ден се увели4аваше по 10мл. адаптирано мляко нали? newsm78

# 213
  • Бургас
Разгледах албум4ето, големи бонбон4ета  Hug Да са ви живи и здрави и много да ви радват  Wink

Да, така бяха казали от Девата, но на мен ми се вижда невероятно бебе на 10 дни да изяжда по 100мл.  newsm78 Разбира се за всяко детенце е различно. Ние достигнахме това количество чак на месец и половина.

# 214
  • Несебър
И ние още сме на 100мл, само вечер след къпане яде 130мл и пак наддава, така, че не се притеснявай. Ако хапваше повече повръщаше и реших да не я тъпча. Simple Smile

# 215
И аз така, давах на Ачко 165мл. според таблицата на млякото, но той продължаваше да повръща, въпреки че е АР и сметнах че просто му идва в множко. Сега му давам по 130мл., колкото трябва да пие според педиатърите и повръща значително по-малко.

# 216
И аз така, давах на Ачко 165мл. според таблицата на млякото, но той продължаваше да повръща, въпреки че е АР и сметнах че просто му идва в множко. Сега му давам по 130мл., колкото трябва да пие според педиатърите и повръща значително по-малко.

130 водата,или вече разтворено АМ?Аз давам в момента 130 + 4 и една трета АМ.Не знам обаче дали като количества мляко за деня е достатъчно,защото заради събуждането в 8 сутрин реално стават само 5 хранения. newsm78

# 217
  • Несебър
Днес мъжа ми купи Инфакол от Метро, на опаковката пише, че е произведен в Холандия. Чудя се дали ще има същото действие като англиийския newsm78.

# 218
А самия производител кой е?Можеш ли да го напишеш?Щото аз пуснах на търсачка в нета производителя-Форест лабораториес,влязох в сайта им и там не пише,че имат клон в Холандия.Пише-Англия,щатите и Ирландия newsm78.

# 219
Здравейте, благодаря много за позцдравите и пожеланията, радвам се, че и аз най- после съм една от вас.
  Излишно е да казвам, че всичко беше чудесно, вие го знаете много добре.  После ще помоля за парола за албумчето, мерси на Ладида, че ни едобавила в списъка. Млъквам, че стана слово като за оскари. Hug

# 220
  • Несебър
А самия производител кой е?Можеш ли да го напишеш?Щото аз пуснах на търсачка в нета производителя-Форест лабораториес,влязох в сайта им и там не пише,че имат клон в Холандия.Пише-Англия,щатите и Ирландия newsm78.
чакам го да се върне от Бургас и ще ти пиша подробности

# 221
Хелоу, как сте мацки

Мели, как е Нико,до кога сте на антибиотик.Иии милото,ама ти си мъжко момиче,браво  Hug
Кенди   welcome

Аз да ви кажа нали се кърмим и не виждам всеки път по колко изяжда, но като се изцедя за да я оставя на някой примерно, изцеждам 130 изяжда ги,изцедя 150- пак,165мл. за сега най-много е изяждала.Лакомичка си е,ама пък не е наддала чак толкова много 5200  което си е добре.Та явно си зависи от детето и от храната

айде да я мятам newsm79 wash    hang cook пуууу край няма

# 222
dorotey's ,малко ти се сърдим че не дойде да се запознаем  Crossing Arms
момичета разказах за раждането в другата темичка
 Heart Eyes на всички. много съм щастлива

# 223
  • Бургас
само мойта ли е такава дунда 5700  newsm78 Ще се мерим с мъжете вече.
и аз да се оплача едно гърло ме боли и температура вдигнах снощи. Изчака да стане към 37.8 и хакнах един фервекс. Завих се с 2 одеала и се преоблякох 5 пъти. Та днес зарязвам домакинската работа и ще лентяствам. Искам мама да ми направи супичкааааа  Grinning

# 224
Аз да се похваля-моята майка пристига сега в 13 ч,и аз хуквам-на фризьор,по магазините,на кафе, утре на лекар и т.н. newsm44

Общи условия

Активация на акаунт