Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 252
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Бобката също не искаше вода, докъм третия месец все физиономии правеше, ама тогава му давах и чай.Спрях му чая и оттогава пие по около 200 мл вода на денонощие.

# 301
  • Бургас
Добро утро.
Да ви питам,може ли още на 5-тия ден на ни хванат коликите?

# 302
  • Пловдив
Добро утро.
Да ви питам,може ли още на 5-тия ден на ни хванат коликите?

Добро да е:)

Може, може, при нас също започнаха там някъде.Имаш ли медикаменти против колики?

# 303
Добро утро и от мен Simple Smile Вчера ходихме на консултация в Дева Мария,Згурова каза да почваме с пюретата.Заредила съм се с лигавници,лъжици, и много търпение  Joy Усещам,че днес ще е голямата цапаница  Laughing

# 304
  • Бургас
Ами имам от инфлакола.
Ама чакам всеки момент педиатъра да дойде да ни види, и изчаквам да видим тя какво ще каже.

# 305
  • Бургас
Най-накрая да се добера и аз до компютър!
Тази седмица съм на ръба на нервите си. Първо, че ще почваме ремонт на другия апартамент и пада едно лудо обикаляне по магазините за плочки и мебели. Второ, че ни разбиха една от колите и два дена се занимавам със застрахователи и други глупости. Вече ще полудея  #Cussing out

Предавам напрежението си и на Никол и тя е много неспокойна. Сега има нов номер-тика си ръцете в устата толкова на дълбоко, че чак се дави  ooooh! за секунда не мога да я оставя без надзор.

mimozi, и аз се нареждам на опашката за рецептата за кремчето (брат ми точно вече като излезе  от пубертета и го нападна акнето, че си мисля,че този крем-чудо ще му помогне  Wink ).

Щях да ви питам нещо и сега забравих какво беше  newsm78 Като се сетя ще се включа пак!
Целувки на новите бебчета (и още толкова на "старите").

# 306
  • Пловдив
Ами имам от инфлакола.
Ама чакам всеки момент педиатъра да дойде да ни види, и изчаквам да видим тя какво ще каже.

Давай щом имаш преди всяко хранене, колко по-рано го започнеш-толкова по-добре. Peace

vessita, много съжелявам мила, аз го преживях това с разбиване, кражби и застрахователи като бях в осмия месец.
 Бъркането в устата до откат го прави и Борис  Tired

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 10:11 от Горгона

# 307
Здравейте мамчета нас така ни хванаха коликите че направо ужас редуват се бебоците кой да плаче.Искам да ви питам има ли резултат от ползването на пояс за стягане на корема?

# 308
  • Бургас
Ахой!
Веси, много кофти ситуация! Направо като чуя за кражби и ми се къдри косата от яд! #Cussing outМного мразим гадни келемета дето посягат на неприкосновеното лично пространство и вещи #Cussing out #2gunfire
Днес ни е  последен ( дай боже наисина да е!) ден на инжекции newsm44. АБ ще пием до петък, когато и сме на контролен във  Ветрен.  Praynig Снежа дано да каже, че всичко е ок Praynig Praynig Praynig

Душче, милата! Просто не мога да си представя на какво си подложена.
Има някаква полза от коланите, но лично аз си мисля, че моя си се прибра от самосебе си. Колан ползвах само 1-ия месец след раждането.

ооох, колко съм смотана - ЧЕСТИТ ПЕТЛЬОВ ДЕН! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МЪЖКИТЕ РОЖБИ Hug А и моето майче днес е рожденичка.   bouquet

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 11:27 от Melly.G

# 309
  • у дома
Хелоу и от мен, докато се оправим и става обяд  ooooh! как ще е като тръгна на работа не знам.
Мели да ти е жива и здрава майка ти, да ти помага. Добре че е мама да идва всеки ден, иначе съм взела - дала...
Душче, върши ли работа кантара?

# 310
  • Бургас
Вале, най-благородно ти завиждам! Моятанайка ми помагаше само 1-ия месец ( беше си взела отпуск). От там - сама братче! Добре, че Кольо е кротушко ( за сега), та сколасвам.

# 311
  • у дома
Мели, ама аз съм с две на главата  Mr. Green
Сега да питам някой ще прави ли поръчка скоро от mothercare, че съм харесала това - http://www.mothercare.com/Summer-Infant-Nursery-Humidifier-Set/d … 9031&mcb=core и искам да поръчам два броя...

# 312
  • Несебър
Добре, че майка ми живее на близо и не работи и така ми помага често иначе е много трудно сам. С баткото бях така и бях "откачила".
За водата- първия месец пише малко глюкоза и после чай и и харесваше, като го спрях се мръщеше на водата и всеки път като плачеше и давах вода. В началото пиеше по 2-3 капки, но сега изпива по 100мл.
След малко тръгвам за Бургас при Сгурова, да я прегледа за хъркащото носленце. Дано не е нещо сериозно.
Пояса и аз го носих 1 месец, но си мисля, че корема се прибира от само себе си. Моя почти се е прибрал, но като хапна повече пак щтръква. Laughing

# 313
  • Бургас
И аз като Валя с двете деца съм. Добре, че каката помага. Като отивам до магазина и оставям домашния телефон да ми звънне ако има нещо сериозно. Като се стегнем двете и за 1 час сме облизали къщата. И тя си иска времето и сега видях, че си е заринала стаята с играчки ама не може детето да седи и да не мърда. ЗА сега се справяме. Незнам как ще е като Поли вземе да изкарва повече време будна  newsm78.

# 314
Мели, ама аз съм с две на главата  Mr. Green
Сега да питам някой ще прави ли поръчка скоро от mothercare, че съм харесала това - http://www.mothercare.com/Summer-Infant-Nursery-Humidifier-Set/d … 9031&mcb=core и искам да поръчам два броя...
Миме,ако не си-измери влагата в стаята,нормалната е между 40-65 процента,
защото аз също се бях засилила да купувам овлажнител,но установих,че влажността е 50 процента и се отказах-това по съвет на едно майче,което дало 230 лева за овлажнител и сега си ползвала само влагометъра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт