Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 260
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • Несебър
А как помага лефакса при зъбоникненето,след като активната му съставка е симетикон?Тоест е с действието на еспумизана и инфакола.
И аз не знам как помага. Така казали на приятелката ми тези които и ги носят от Германия. Не искам да ви подвеждам, пък и нейното бебче още не вади зъби и не мога да кажа имали ефект.

# 286
  • Несебър
Ето снимков материал от мен  photo
тук
много сладка бебка  Hug

# 287
  • Бургас
Ладида,благодаря ,че си ме включила на 1-ва страничка и че си съобщила новината за раждането на Диманка в отчетната ни тема !  Hug
Ние сме добре, малко ме е страх да я изкъпя за първи път,но съм си викнала помощници !
После ще пиша повече.
Хубава вечер !
п.с. може ли някой да ми прати паролата за албума на лични?

# 288
  • Бургас
]

krasidi  Hug Heart Eyes Hug Как сте? Мноооооооого отдавна не си влизала тук!

аааа влизам ,влизам, ама малката много ревеше от сополите и спрея, и капките, и нямаше много време,влизах на бързо само да про4ета, да сме в крак със събитията
Как си ти , как я карате, има ли много беб4ета  ylinfant и други луди майки  #Crazyкато мен,Семир слуша ли те , 4е без тебе незнам какво ще правят мамите и татковците

# 289
  • Бургас
yesyes newsm44 newsm44 newsm44 Урааааааааааааааааа резултатите показаха ,4е нямаме никакви гадинки  у нослето  , въпреки , 4е още сякаш има сопол4ета ,ох айде ве4е да се махат ,4е ми изтормозиха детето  smile3541

# 290
  • Бургас
yesyes newsm44 newsm44 newsm44 Урааааааааааааааааа резултатите показаха ,4е нямаме никакви гадинки  у нослето  , въпреки , 4е още сякаш има сопол4ета ,ох айде ве4е да се махат ,4е ми изтормозиха детето  smile3541

newsm74 newsm74

# 291
Ама много се радвам като чета Красито и Душчето, щото те наистин не драскат често  Hug !
Някой беше питал за кенгуру / май мама89 / - може още от сега, има специални на Чико пък и други марки. Поразрови се из интернет.
Моя Ачко пък обича да разглежда на батко си книжките, иначе веднъж влизам в хола и гледам мъжа ми и Ачко гледат улисано ТВ, поглеждам аз, що да видя - те гледат еротичен канал  Shocked ! Ама трябваше да ги снимам тогаз да видите малко фейсове.
Веси, Боби вие нещо се губите от фронта!

# 292

Много се радвам, че се оправяте Hug
Деси, тук съм, обаче нямам време да пиша Wink Вчера и днеска нещо се криви и спи по 1/2 -1 час, даже и сега е в мен и пиша с една ръка ooooh!

Айде малко да се шокирате http://www.boozho.com/view_video.php?viewkey=cfec3b4030d4585bfba4a4fff143f6d9 особено финала Joy

# 293
  • Бургас
хихихи и аз с една ръка Simple Smile и то лявата
и неди се покри

# 294
  • Пловдив
Ние днес геройски отнесохме последния Пентаксим.Растем добре, ще намаляме Вигантола на 2 капки дневно.
В болницата беше същинска лудница- 9 изписвания имало за днес  #Crazy

Да ви кажа, че прахчетата за зъбоникненето ги има в ebay за 1,99 лири с 2,99 доставка.

# 295

егати и ненормалния татко  #Crazy и горкото му бебе  Rolling Eyes

Да ви кажа, че прахчетата за зъбоникненето ги има в ebay за 1,99 лири с 2,99 доставка.

отивам да ги търся Hug верно то в ebay има всичко мерси за подсещането Heart Eyes

# 296
  • Бургас
брутро
Да споделя за нашия антибиотик Седакс. Само с един прием и Румката се оправи. Никаква температура, повръщане и хрема. Аз също от раз станах на крака /а 2 дена се въргалях с температура преди това. Но трябва минимум 3 дена да се взема. В листовката пише, че преминава в минимално количество в кърмата. Може да се изписва на деца над 6 месеца. Незнам дали от кърмата или от антибиотика в нея, но Поли хич не прихвана от нас. Ние с Румката вчера бяхме с леко разстройство, но дали е от АБ  нямам представа newsm78. Поли вчера преди обяд беше леко по-неспокойна, но няма разтройство, даже и не е акала. Та така. Аз съм доволна, вместо да се влача със седмици като парцал с температура се оправих за 1 вечер. Само да кажа този за възрастни е 39 лв за 5 хапчета, а детския е към 20 лв. На прах е и се разрежда. Има спринцовка като панадола и нурофена, разпределена на килограми тегло на детето.

# 297
Тоз бушмен е за съд направо. Чудя се детето накрая как се смее след такова лашкане и джаскане....

# 298
Добро утро и от мен newsm09
Днеска сме на консултация да видим каква сме я свършили за 20 дена Rolling Eyes
Мамчета, вашите бебоци пият ли вода, че мойта едни физиономии прави и не ще и не ще newsm12

# 299
  • Бургас
Поли не пие вода. Мръщи се и плюе. Направо съм в ужас как ще се захранваме.

Общи условия

Активация на акаунт