Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 267
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
По принцип каквато прицени анестизиолога. Довери им се Hug

Аз поръ4ах 2 опаковни Лафекс , др. седмица би трябвало да ми ги донесат. Нас още не са ни по4нали коликите, но ли4ната каза, 4е утре-вдруги ден трябва да запо4нат  Wink Ина4е малката е мн. спокойна  Peace Дано са ни леки коликите  Praynig

# 256
Момичета кажете някой ефикасен крем за зърна  Praynig Ладидка беше споменала за някой от който си много доволна как му е името, че го имаше в първите теми и немога да намеря каде точно го пишеше  Hug

цветиту: Аз първо пробвах с Лансинох, после Авент, и накрая Гармастан. Въпреки че Гармастан трябва да се отмива всеки път (а това е доста досадно при нощното кърмене особено) мисля че е най-ефикасния от 3те.

# 257
момичета знаете ли сайт за поръчка на Лефакс коликите минаха,но щом се дава и за зъбките ще се възползвам само да има как да поръчам Rolling Eyes

# 258
  • Бургас
Луси, по-напред в темата, една мама беше споделила за някакви прахчета, които улесняват зъбоникненето. Ще се разтърся сега, че и аз ги искам.  Laughing

# 259
# 260
А как помага лефакса при зъбоникненето,след като активната му съставка е симетикон?Тоест е с действието на еспумизана и инфакола.

# 261
Забравих да ви кажа,че одеве ходих до Ветрен на преглед и попитах на рецепцията как стои въпроса с направленията за преглед оттук нататък.Момичетата ми отговориха,че поне засега ще работят със касата само при болничен престой(може да не се изразявам правилно).Тоест прегледите ще си се заплащат.

# 262
  • Бургас
момичета при секциото стандартен пакет каква упойка е заложена в тая цена пълна или не, или тя се заплаща отделно че нещо не схванах а нашия бебо още не се е обърнал и може да ме резнат уф
Каквато ти искаш ( може спинална, може и пълна). Не е никак страшно това да те "резнат", успокой се Peace Ще видиш колко бързо и лесно ще мине всичко. Кога е големия ден?

# 263
А как помага лефакса при зъбоникненето,след като активната му съставка е симетикон?Тоест е с действието на еспумизана и инфакола.

ами и аз това се чудя днес разбрах от тук, че и при зъбоникнене помагал  newsm78

Hugsy
ще ги имам предвид тези прахчета като ни почне следващото зло - ЗЪБИТЕ  newsm43 ooooh!

# 264
Охххх, колики, зъби, недоспиване,.......айде да идва по-бързо 8ми март че да се разведря малко....и пак да си лакирам ноктите  Simple Smile!
Гери, колко струва тази машина, много е яка!
И аз си мислех, че като са със здравната каса, ще мога да мина при Гамишев с направление. Ама ще чакам, докато това стане.
Оздравявайте бързо всички!

# 265
  • Бургас
Няма цена. Май тоз месец ще влиза в продажба.  newsm78

# 266
 Heart EyesНа Симонка на Тани още отсега могат да й слагат фибички Heart Eyes

# 267
Ладидка, ей тази глезотийка чаках да произведат  Peace Айде дано скоро да я пускат в продажба  Praynig

sisi_f   аз  вчера видях в Б-с 3 ма човека с торбички на Jumбo  и за това си мисля, че може вече да  са отворили в Бургас  newsm78
Болничките - Бързо оздравявайте  Praynig

# 268
Снежи,аз имам торбички на Джъмбо и си ходя с тях, ама всички са софийски   Laughing

Веси,позагуби се,как е Никол?

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 23:50 от nedalinchi

# 269
Не ми се вярва да има Джъмбо още в Бургас, щяха да пуснат реклама Peace

Общи условия

Активация на акаунт