Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 281
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
мама 89 Да секцио бях  Peace

Вие вси4ки ли давате Инфакол, някой давал ли е Лефакс  newsm78

# 241
Момичета кажете някой ефикасен крем за зърна  Praynig Ладидка беше споменала за някой от който си много доволна как му е името, че го имаше в първите теми и немога да намеря каде точно го пишеше  Hug

# 242
  • Бургас
Теди, ние бяхме на Лефакс Peace Много съм доволна Peace

# 243
  • Несебър
мама 89 Да секцио бях  Peace

Вие вси4ки ли давате Инфакол, някой давал ли е Лефакс  newsm78
Мои птознати са ползвали Лефакс, много са доволни, но им го носят от Германия, помагал и като никнат зъбки. Незнам от къде да го поръчам, иначе бих го ползвала.

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 12:36 от zaza_b

# 244
  • Несебър
Добутро!

Сиси, пазете малката, че колкото и да кърмиш пак се разболяват. Мъжът ми нали беше доста зле ок. 1 седмица и веднага след като той се оправи малчо се разболя. Все пак се оправя бързо ( да чукам на дърво), сигурно е заради кърменето точно.
Аз отивам да давам АБ на млкия и капки за нослето, чени е мнооого запушено днес.
Хъгси, при всички случаи кърменето е най-добрия вариант да протектнеш детето си;-) Все пак консултирайте се с лекар ( по отношение на лекарствата) Peace
Айде, до после, отивам да се търкалям пак в леглото Heart Eyes
Ти какви капки за нос ползваш? И ние ние сме със запушено носле, но не през цялото време Simple Smile

# 245
  • Бургас
Консултирах се. Изписа ми антибиотк Седакс. Вчера взех едно хапче и съм 6 точки днес. Каката обаче ми направи проблем. Възпалено ухо,температура и повърна .... И тя на седакс детски

# 246
  • Бургас
Оххххх, Хъгси, милата! Hug Направо като чуя за грипозни състояния при дечица и вече се къдря #Crazy Дано се оправите по-бързо! Ние имаме още два дни инжекции. Кольо вече като види Морска–Звездда и почва да реве от мах. Днес си позволи да й пусне една загадъчна усмивка, обаче после разбра подлите ни намерения...миличкия ми Heart Eyes Е, за негово добро е, а Морска–звезда и д-р Згурова са страхотни Heart Eyes Hug

Капките за нос са Виброцил, но ги давам саааамо в краен случай ( по една в ноздра). Ние сме със секретче, та затова. Ако няма секрети детето, най-добре си му давай Куикс и не го мъчи. Ако сте със секретчета задължително отидете на доктор.

За Лефакса - така е, и на мен ми го носят от Германия иначе ако трябва да ми го изпращат по куриер доста се оскъпява.  Peace

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 13:48 от Melly.G

# 247
  • у дома
Оф, Хъгси, абе много мои познати се оплакват от това - явно е някакъв рота вирус - Т и повръщане. Дано се оправите скоро  Hug Продължаваш ли да кърмиш, като си на антибиотик?
Заза, аз правя таолет на носето сутри и вечер - пръскам със Стеримар и после с клечка за уши изкарвам секретите. нормално е да се запушват нослетата, все пак те не могат да ги издухат.

# 248
  • Бургас
Момичета кажете някой ефикасен крем за зърна  Praynig Ладидка беше споменала за някой от който си много доволна как му е името, че го имаше в първите теми и немога да намеря каде точно го пишеше  Hug
Ползвах Гармастан. От едно намазване и ми минаваше. Много, много доволна съм, сиреч!  Peace
http://www.framar.bg/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%82% … -pid30000965.html

Да споделя каква красота ми пратиха преди малко на скайп: http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/newproducts/latest
Ами сега се ядосвам защо го отворих този линк като пожелах всичко...  Confused

# 249
  • Бургас
Е, Хъгси, дано се оправиш по-скоро  Peace Аз миналата седмица пих Аугментин SR- това ми изписа ЛЛ, направих естествено консулт с Морска звезда, мога ли да кърмя  Hug и щом тя каза-да-го започнах  Heart Eyes

За нослето на бебка - ползвам Тетрисал или физилогичен разтвор - ампулките.

Някой знае ли дали са отворили вече магазин jumbo в Бургас и ако да къде се намира?
Snow-white, за сефте чувам, наистина ли?

# 250
  • Несебър
Тя няма секрети, ами понякога и хърка нослето. Пръскам тетрасал и euphorbium .Куиз не се ли дава след 6 месеца.
Желая на всички болни да оздравяват по-бързо и да не се разболяват скоро особено бебчетата.

# 251
  • Бургас
Докторката каза, че мога да кърмя. ама както снощи ми бяха твърди и болезнени сега вече няма никой  newsm78
Ладида да живее мързела Simple Smile старахотна джажа

# 252
# 253
Момичета бързо оздравяване на вас и беб4етата  Praynig
има нещо вярно, че след бремеността имунитета на жената пада  Confused то и аз се опитвам да се разболявам тези дни май май...  уж задържам положението с разни имунностимулатори да видим докога, че въобще не съм подготвена какво трябва да се пие и какво не при кърмене Rolling Eyes

крема за разранени зърна ми е на Авент доволна съм  Peace

Ладида тва чудо на техниката изглежда много подмамващо Mr. Green има ли доставка до Бг този сайт?

# 254
момичета при секциото стандартен пакет каква упойка е заложена в тая цена пълна или не, или тя се заплаща отделно че нещо не схванах а нашия бебо още не се е обърнал и може да ме резнат уф

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 17:11 от petroliana

Общи условия

Активация на акаунт