Клуб Бургаски Ветренски мами-2

• 28 273
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Ето снимков материал от мен  photo
тук

# 271
  • Бургас
Ето снимков материал от мен  photo
тук
малииии, колко е мънинка....  Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро и готин февруари!!!

Аз ставам да подредя след тайфуна Красимира. След час жената, която ще идва да ми помага за Боб ще е тук и трябва да преведа дома в нормален вид!

Hug

# 272
dorotey's ай злато много е сладка  Heart Eyes иде ми да я намачкам цялата  Hug аз и във сайта на дева мария я видях и другите ни форумски принцески също Микаела, и Мирела , и Боряна , и Димана и Симона на Тани' всички са като куклички   love001 , а да не говорим за снимките на vetrenmother   love001 най-сладките бонбончета на всички бебоци много много  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 273
  • Бургас
ДоброУтро!
ЛаДиДа, успех  Peace
Теди, страхотна е малката ( пу-пу)!
Аз нямам търпение вече да се стопля и да можем да мърдаме из морската и Борисовата Peace
sensation, къде се ската ма, моме? Нещо ми се губиш тия дни newsm78

# 274
Тук съм. Сега ставаме от сън. Вчера ти писах на скайп,ама ти нещо не ми обърна внимание. Да ви кажа момичета имаме си ново хоби-гледане на ТВ и разглеждане на снимки във Фейсбук.Като сложа Ема да седне на краката ми и може цял ден да стои ,да гледа без промърка дори. Пробвайте ,може и на вас така да подейства. Как е Колето?  Hug

# 275
  • Бургас
На Румката много и пусках да гледа Baby Einstein. Около 26 филмчета са като Baby Mozart май е за най малките. Ето началото.
Много са шарени и образователни. Има го в Замунда

# 276
  • Бургас
Тук съм. Сега ставаме от сън. Вчера ти писах на скайп,ама ти нещо не ми обърна внимание. Да ви кажа момичета имаме си ново хоби-гледане на ТВ и разглеждане на снимки във Фейсбук.Като сложа Ема да седне на краката ми и може цял ден да стои ,да гледа без промърка дори. Пробвайте ,може и на вас така да подейства. Как е Колето?  Hug

дрън дрън писала ми онзи ден, отговорила съм ти, ако се онлайнеш ще го получиш;-) Peace

Много интересни филмчета, сега ще пробвам малкия

# 277
На Румката много и пусках да гледа Baby Einstein. Около 26 филмчета са като Baby Mozart май е за най малките. Ето началото.
Много са шарени и образователни. Има го в Замунда

Тегля ги. Мерси Хъргси  Hug

# 278
  • Бургас
За нищо. Много ми бяха полезни на мен. Особенно като влизах да се къпя  Joy . Поли сега също се заглежда, но е малка още да и задържи дълго вниманието. За вас обаче ще са перфектни

# 279
 Hugsy , супер са филмчетата  Hug Ще ги пробваме вместо ТВ

Еееех, толкова се надявах да го открият това Jumbo и в Б-с Sad Те принципно имат такива планове, ама може кризата да ги е спряла

# 280
  • Бургас
Здравейте мам4ета
Отдавна не съм писала, ама с малкото дзверче не мога,само ви чета на бързо,а бе много пишете,нямате ли деца за гледане newsm78 baby
ние ве4е 2 седмици лекуваме първо хъркащо носле ,после и сополи течащи назад,днес ни излиза и резултата от втория секрет,та ще видим дали  ще лекуваме ли и стафилококи /Караджова каза, след мораксела в нослето лекувани с гаразон,може би сега ще има и стафилококи/ ,ще ме намрази детето с тез капки дето я тормозя Cry , в събота ве4ерта и глас4ето й из4езна,та от събота капем и в ушите и в устата капки , та ако ни изпишат и АБ за стафилококите.....

Поздрави на новите мам4ета  bouquet,да слушат малките бонбони,да не се разболяват и да не пла4ат много ,4е ние  от пла4а за коликите , за сополите  и докато ги оправим сополите , ще тръгнат проблемите със зъбите   ooooh!

# 281
  • Бургас
du64e как сте , дано нямате   колики и да слушат малките мом4ета

# 282
Здрасти Красиди и ние сме с колики вече ,помрънкваме .И с това кърмене за двама останах без цици.И ние сме записани при Караджова на 16 -ти ще ходим за ваксина.

# 283
  • Бургас
du64e как сте , дано нямате   колики и да слушат малките мом4ета

krasidi  Hug Heart Eyes Hug Как сте? Мноооооооого отдавна не си влизала тук!

# 284
Здрасти Красиди и ние сме с колики вече ,помрънкваме .И с това кърмене за двама останах без цици.И ние сме записани при Караджова на 16 -ти ще ходим за ваксина.
и ние сме при Караджова
dorotey's ай злато много е сладка  Heart Eyes иде ми да я намачкам цялата  Hug аз и във сайта на дева мария я видях и другите ни форумски принцески също Микаела, и Мирела , и Боряна , и Димана и Симона на Тани' всички са като куклички   love001 , а да не говорим за снимките на vetrenmother   love001 най-сладките бонбончета на всички бебоци много много  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

само миченца май в последно време имаме.айде няма ли един мъж!?
кажете от кога може да се ползва кенгуру?не че бързам

Общи условия

Активация на акаунт